Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קטנוע ניו-ג'ט ולהמון אנשים שאני מכיר שיש להם קטנועים או אופנועים 50 סמ"ק הם עושים שיפורים כמו חריטות, אגזוזי לחץ וכו'... גם אני רוצה לעשות משהו בסגנון של אגזוז לחץ, אז רציתי לדעת אם לפני הטסט לדו"ג שנערך פעם בשנה, צריכים לפרק את כל השיפורים הנ"ל בשביל להעביר את הדו"ג טסט.....?

פורסם

לגבי חריטה, אף אחד לא בודק, ולכל השיפורים, כמו שינוי הווריאטור וכו' גם כן, לא בודקים, אבל בקשר לאגזוז אם הוא ממש מרעיש תפרק

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אם עניין החוקיות הרישיון, המשטרה והטסט מטרידים אותך, כנראה שאתה לא מאלו שצריכים להתנייד עם שיפורים על הדו גלגלי שלהם.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא צריך לפרק שום שיפור.

במידה וחרטת את הצילינדר - אין אפשרות לבדוק את זה בטסט. אל תדאג.

ואריאטור וקרבורטור - גם לא מסתכלים עלייהם, עד כמה שאני יודע הם נחשבים

לחוקיים בחוק (לא בטוח).

אגזוז - גם לא צריך לפרק, אומנם כמו שנאמר אם הוא רועש בצורה מיוחדת (נדיר)

אז צריך להחזיר את הישן למס' דקות.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

בקשר לחריטה אם חס וחלילה ....חס ושלום !!!! עשית תאונה (לא עלינו)

והיו נפגעים וכו'...והמשטרה עולה על זה אז.....

YOU FUCKED BIG TIEM

מנסיון של חבר.... :(

תרכב בזהירות ....ותן בגזים.... :roll: ...

The doctor is the winner

פורסם

תמין אותי לראות, תמיד רציתי לראות איך עושים את זה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

שיפורים לקטנועים :mad:

את אף אחד בטסט לא מעניין כמה חרטת את המנוע או מה החלפת במנוע אלא רק שמספר המנוע ישאר לפי הרשום ברשיונות, ושהאגזוז לא יחרוג מהרעש המקובל, ובקשר לתאונה ?ובוחן יבדוק?, אז כל הקשקשנים למינהם תפסיקו עם החארטות שלכם, וההוא עם החבר שלו, אני לא מאמין לך יא חאראטאן.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...