Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב ממישהו מסויים אך לצערי יופקד לי כסף לחשבון רק עוד שבוע ואיני מעוניין לאבד את הרכב(מצבו מעולה). אני מעוניין לערוך הסכם ערבון עם בעל הרכב ובו אני מתחייב לרכוש אותו במידה והרכב יצא תקין בבדיקה(ללא תיקון צבע/שאסי/גיר/תקלות מנוע), הערבון יעמוד על סכום של 7,000 ש"ח בערך.

שאלות כלליות:

*ערך הרכב עומד על כ-200K, האם הסכום סביר?.

*אם ישנם ביטולים, מהו הסכום הנהוג לפיצוי ביטול?

אשמח אם מישהו יעזור לי לנסח תוכן הסכם ערבון זה..

בתודה ענקית !

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אני החתום מטה _________ מספר זהות________ משאיר ערבון בסך____________ לשם קנית רכב מסוג_______

מספר רישוי________ יד__________ ק"מ_________.

לבעל הרכב ששמו _________ מספר זהות__________.

עיסקת הקניה תבוצע ביום__________ בתאריך_____________.

העיסקה לא תבוצע וסכום הכסף שהשארתי כערבון יוחזר אלי במלואו במזומן /צ'ק בנקאי אם הרכב ימצא לא תקין בסעיפים הבאים ________________

בעל הרכב מתחייב שלא למכור את הרכב עד לתאריך ____________ לאדם אחר/גוף אחר .

חתימת הקונה חתימת המוכר

בברכה

רועי לוין

שבוע טוב

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני עשיתי הסכם ערבון כשרכשנו את הטויוטה שלנו, ציינו את כל הפרטים של הקונה והמוכר (ת.ז., מחיר, מספר רכב וכו')

נכתב שם שמוכר הרכב מתחייב על מנוע, גיר, שילדה ומנוע, במידה והעסקה לא יוצאת לפועל - הצד שמבטל את העסקה משלם לצד השני 5 אלף שקל (סכום שהוחלט על שנינו)

כנ"ל לגבי ערבון, אתם צריכים לקבוע אותו ביניכם. אנחנו נתנו עירבון בסך 5 אלף שקל.

• תוכן חדש...