Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על AICtradein בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות אותו ראשון שלי , מיד שנייה .

נתקלתי בפרסומת בyad2 של aic trade in בחיפה. לפי האתר שלהם הם נותנים שנה אחריות לכל הרכבים

ויש אפשרות לתשלומים.

אני לא מחפש רכב יקר , משהו עד 12000 שקל. ופוחד ליפול בפח , פשוט שנה אחראיות על רכב ישן מאוד סקרן אותי.

מה דעתכם על הtrade in הזה ספציפי?

תודה לכל המגיבים

פורסם

אני לא מחפש רכב יקר , משהו עד 12000 שקל. ופוחד ליפול בפח

ומחפש רכב במגרשי הסוחרים..

לא רוצה ליפול - תתרחק מהסוחרים, במיוחד אם אינך מבין גדול ברכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצד שני באזור חיפה, אנו מכירים את המוכרים הפרטיים הנפוצים מאוד בפורום (משפחת ממן, אורן ואחיו הידועים לשמצה)

אולי עדיף שהוא בכל אופן ירכוש ממקום מסודר כזה... רק שיבדוק עצמו.

לפותח השרשור - לך תראה את הרכב בעיניים, תבדוק ק"מ, תבדוק מצב חיצוני, כמובן שגם יציגו לך בדיקה של הרכב, אך זכותך לבקש לעשות לו בדיקה גם כן, במידה ובחרת באופציה זו חשוב מאוד שאתה תיהיה זה שבוחר את המכון ולא ע"פ המלצת המוכר (גם אם המכון "קרוב מאוד" והוא "מאוד אמין")

שיהיה בהצלחה

Confidence In Motion

פורסם

אני מבין בהחלט שיתרון משמעותי של סוחרים זה פריסה לתשלומים

ולא לקניית רכבים ב10k .

מה שתופס את העין זה שנה אחראיות .

לא שאני רץ לשם לקנות , פשוט רציתי חוות דעת.

למשל יש להם שם פורד פיאסטה ב 5000 ש"ח . אם זה שנה אחראיות אז נשמע מעניין :)

פורסם

אף אחד לא יתן לך שנה אחריות על פורד פיאסטה ששווה 5K ש"ח כי במהלך השנה תוכל להוציא על חשבונם תיקונים של יותר מהעלות של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה בטוח שיש שם רכבים בסדר גודל של מחירים כאלו? (5K-25K), לפי איך שזה נראה המקום לא בטוח מתעסק ברכבים בטווח המחירים האלו...

מה שכן זה נראה מקום מסודר, אם אכן אתה מוצא משהו שנראה לך, אני מציע לבדוק את הרכב המדובר ולהתחדש

Confidence In Motion

פורסם

בעברו,זה היה מגרש קטן,שקראו לו רכב יפו.לפני מס' שנים (9) מכרתי לו אופל קדט ב-2000 ש"ח שנת 82 אוטומטי,שהיתה שווה פי 2 במחירון אבל היתה לי בעיה בגיר.

מהתרשמות וסיור במגרש- סוחר כככל הסוחרים רק שלאחר שהצליח במגרש הקטן-פתח מגרש נוסף בהמשך הרחוב בצד שמאל רק בשם טויוטה AIC כדי לנסות לייצר אמינות יתרר.

בקיצור- כבדהו מצד אחד ועוד יותר חשדהו מצד שני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...