Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מזגן של אלקטרה 3.5 כוח סוס ויש ברשותי את הצנרת והתושבת,

אני מחפש מתקין מזגנים שיוכל להתקין לי את המזגן היום(יום שישי) כדי שנוכל "לחיות" בשבת....

אני גר ברעננה ואחרי שהתקשרתי למלא מתקינים והם עמוסים, חשבתי אולי אתם חברי הפורום תעזרו לי למצוא מתקין מזגנים שיוכל לבוא לעשות את ההתקנה נטו (יש את כל החומרים הדרושים )

תודה לכל מי שינסה לעזור

נ.ב. מי שרוצה להגיד שאין מצב כזה למצוא מתקין שיבוא כזה מהר אז בבקשה שימנע מכך...

"יגעת ומצאת תאמין"

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אתה לא רוצה שיגידו לך שקשה מאוד למצוא מתקין "מעכשיו לעכשיו" אבל מה לעשות, זה המצב אלא אם כן תציא למתקין תשלום גבוה משמעותית מהתעריף הגבוה במילא שהם דורשים (ומקבלים) בקיץ.

אם יש לך את האפשרות לשלם אקסטרא אז פשוט תפתח דפי זהב ותתחיל לחייג.

כדי שתבין שאני לא מדבר באויר, אח שלי נמצא עם אותה בעיה כמו שלך, הלך לו המזגן לפני 3 שבועות, המזגן החדש שוכב כבר שבועיים בבית, עדיין לא נמצא מתקין זמין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נ.ב. מי שרוצה להגיד שאין מצב כזה למצוא מתקין שיבוא כזה מהר אז בבקשה שימנע מכך...

"יגעת ומצאת תאמין"

תשלם פי 2 או פי 3, יבואו אליו גם תוך שעה.

כדי שתבין שאני לא מדבר באויר, אח שלי נמצא עם אותה בעיה כמו שלך, הלך לו המזגן לפני 3 שבועות, המזגן החדש שוכב כבר שבועיים בבית, עדיין לא נמצא מתקין זמין.

מה גודל המזגן ?

מכר שלי גם חיפש שיתקינו בבית הוריו מזגן 2.5 כ"ס, מדברים איתו על עוד חודש וחצי...טירוף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה לי אותו סיפור, שולם למתקין כפול מעלות התקנה רגילה והגיע לאחר יומיים במקום שבועות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה גודל המזגן ?

מכר שלי גם חיפש שיתקינו בבית הוריו מזגן 2.5 כ"ס, מדברים איתו על עוד חודש וחצי...טירוף.

איציק

אותו דבר, 2.5 כ"ס.

בסופו של דבר אבא שלי הביא לבית של אחי מתקין שהוא עבד איתו פעם, המתקין היה אצל אחי שלשום בערב, סגר איתו מחיר (1200 שקלים להתקנה וחציבה של כ-2.5 מ').

ההתקנה תבוצע ביום רביעי הבא (המתקין פשוט עמוס).

לפני המתקין הזה הגיע לבית של אח שלי חבר שלו שגם עובד אצלו בתור מתקין (קפץ רק לכמה דקות כי היה בסביבה), החבר התנצל בפני אח שלי ואמר לו שבכל זמן רגיל היה עושה לו את זה בחינם אבל בתקופה של יולי-אוגוסט אין לו חברים כי הוא עובד כל יום מ-7 בבוקר עד חצות על התקנות, נון סטופ.

פורסם

עדכון

חברה, יש גם יש חיה כזאת!!!!

התשלום הוכפל (תודות לכם, איך לא חשבתי על זה?!?!?)

והמתקין בזמן כתיבת שורות אלא שוקד על עבודתו...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מה, רציני שפתחת שירשור בשביל לגלות שאם תשלם יותר תעלה בסולם סדר העדיפויות ?...

תמורת התשלום המתאים הייתי תופס טיסה ובא להתקין לך את המזגן בעצמי..

:roll:

פורסם

לפני מס' שבועות, חבר קנה 2 מזגנים לעצמו ועוד מזגן להוריו שגרים מולו.

החבר ביקש ממני המלצה למתקין, התקשר בו במקום ונענה בשלילה שלפחות בשבועיים הקרובים אין על מה לדבר.

אמרתי לו שיתקשר שוב ויבקש התקנה של 3 מזגנים כולל התושבות. כדי שלא יזהו את קולו, (שהרי הרגע דיבר איתו) התקשרה אשתו וקיבלה תשובה שמחרתיים הוא אצלם בשעה 7 בבוקר.

ברור שהמתקין מעדיף להתקין שלישייה במקום אחד מאשר לנסוע ל-3 לקוחות שונים במקומות שונים. פריסת הכלים, קיפולם, הפקקים בדרך וכו' מבזבזים זמן שאותו הוא יכול לחסוך כדי להספיק בסוף היום עוד התקנה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה, רציני שפתחת שירשור בשביל לגלות שאם תשלם יותר תעלה בסולם סדר העדיפויות ?...

תמורת התשלום המתאים הייתי תופס טיסה ובא להתקין לך את המזגן בעצמי..

:roll:

edan82

אני חשבתי לתומי שמחויבויות של בנאדם קודם לבצע כסף...

כנראה שתעיתי

(רק שלא יבוא ויראה אותי כותב את זה...:lol:

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

כאשר קניתי מזגן לפני שבוע וחצי.

דברתי עם חבר שהוא מתקין מזגנים. (חבר קרוב) חיכיתי שבוע וחצי שיגיע לבדוק את הישנים קודם ויקבע את מותם.!

בגלל העומס. הוא דיבר איתי על התקנה של 2 מזגנים (התקנה של שעתיים וחצי בערך) כי את רוב העבודה אני עשיתי.

על עוד כ שבוע וחצי.

בסוף קבענו למוצאי שבת. שהוא לא עובד מוצ"ש. והמזגנים הותקנו שבת שעבר.

שזה אומר כ יומיים אחרי הקניה.

ההורים שלי צריכים לברר על מזגן!! לא להתקין. לברר.

והוא קבע איתם לאחרי החגים. או עם ימצא זמן לפני. כי אין לו 5 דקות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפני שבועיים הותקן לנו מזגן מהיום למחר במחיר סטנדרט.

חפשו את רפי את רפי בבת ים. אנחנו דיברנו ספציפית עם אלי, אבל אני משער שכל אחד אחר גם יהיה טוב.

פורסם

לצערי הייתי צריך 3 פעמים טכנאי מזגנים הקיץ הזה.

בשלושת הפעמים הטכנאים השונים שיצרתי איתם קשר (כי מאחד לא הייתי מרוצה) הגיעו תוך יום ג-ג יומיים, ככה שקקשה לי להבין את הטירוף הזה...

פורסם

אני קניתי 2 מזגנים כולל ערכת התקנה ובגלל זה אני מתקין אותם בעצמי.

לקח לי 3 ימים עד שנגעתי בראשון ואת השני התקנתי יומיים אחרי.

פורסם

רק אני רואה משהו רקוב בהתנהלות הדי אחידה של המתקינים?

הרי יש שתי אופציות כשהמתקין אומר לך שהוא עמוס בעבודה ויכול לבוא רק עוד שבוע:

1. הוא אומר אמת, סה"כ זוהי תקופה חמה ועמוסת עבודה למתקיני מזגנים.

2. הוא משקר, בתקווה שהיאוש מהחום יהיה חזק ממך, ומחכה שתציע לו תשלום כפול.

אז החלטת שאתה חייב מזגן היום, הצעת תשלום כפול, והמתקין בדרך אליך. שוב, שתי אופציות:

1. המתקין שיקר לך קודם, ועכשיו עושה עליך בוחטה יפה.

2. המתקין שינה את הלו"ז שלו, שיקר ללקוח אחר ודחה את התקנתו, ועכשיו עושה עליך בוחטה יפה.

יש מישהו שיכול להציל את כבודם הרמוס של מתקיני המזגנים? כי לדעתי, כמו שמצטייר כרגע - כולם נבלות (לא משהו אישי, חלילה. אני בכלל אין לי מזגן בבית).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

למה נבלות?

המתקין שדיברתי עליו לקח בדיוק כמה שעולות 3 התקנות. הוא לא עשה הנחה למרות שביקשו ממנו בטענה שזה שהוא בא להתקין מהיום למחרתיים זה לבד שווה את המחיר שביקש.

אני בטח שבאותו היום הוא הספיק עוד לבצע התקנות נוספות ע"ח הפיגור שיצר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...