Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אה לא כי סתם היה נדמה לי שראיתי את הספרות האלה בקילומטרז' בתמונה שהעלית.

בכל אופן 95000 זה די הרבה לשנת 2008 לא?

יאפ, לא נמוך.

אבל כמו כל דבר בחיים, בסופו של יום, הכל משוקלל במחיר... :wink:

פורסם

XDOS

אחרי בירור קצר, הבנתי שאתה יכול להתקין ברכבך כיסאות של A4,RS4,S4, GOLF MKV ,GOLF MKV R32 וגם כמובן של S3 וA3.

הבעיה היחידה פה שמדובר רק על הכיסאות הקדמיים, האחוריים לא מתאימים.

הנה דוגמא של A3 עם כיסאות של RS4 :

SickGolfGTI3.jpg

פורסם
יצא לי לנהוג בA3 מודל 2006 2.0TFSI

הרכב הגיע עם מושבי עור משולב בעור הפוך - מקוריים , יפים וגם תומכים.

לדעתי חפש בפירוקיות ,בדרך כלל מושבים של רכבים שהם לא ספורטיביים קיצוניים נמכרים בזול.

עידן, זה לא טאסות זה המגנזיום שמגיע בדגמים הנמוכים !!

עריכה, ראה תמונות. מסתבר ששמרתי. הספציפית הזו היא 3 דלתות אז המושבים הקדמיים מתוכננים להתקפל ולכן לא מתאימים.

לא הבנתי כל כך את התגובה שלך אייל, הרכב שמצורף זה הרכב שעשית עליו את הנסיעה במדוברת ?

בכל מקרה אשמח אם תוכל לכוון אותי ואת פותח האשכול לפירוקיות שיתכן ויש בידן רכבי A3 , S3 וכדומה בעלי כסאות ספורטיבים אלה ואחרים .

פורסם

עדכון סטטוס...

הייתי היום בקלין קאר (אלה עם ה K ולא עם ה C )

אחרי 5 שעות עבודה קיבלתי רכב חדש דנדש.

באמת מפתיע עד כמה הם מסוגלים לנקות! (מושבים ושטיחים יצאו חדשים לגמרי)

2 דברים לא היו לשביעות רצוני:

1. בד כרית הידית במושב הנהג היה כבר משופשף לגמרי. וגם אחרי הניקוי שלהם - הוא נשאר מגעיל. 120 שקל אצל רפד ברחוב יצחק שדה (מול תחנת הדלק) סגרו את הפינה הזו, עם בד חדש בדיוק בצבע של שאר הריפוד ברכב.

2. את ההגה מהעור הם הצליחו לנקות, אבל ירד לו קצת הצבע השחור המקורי ונשאר אפור כהה (נראה לי מרוב שפשוף של שכבות ג'יפה). זה לא נראה משהו, אבל לפחות זה נקי...

התענוג עולה 700 שקל לפני מע"מ (מוזר התמחור לפני מע"מ...)

תודה על העזרה חברים!

פורסם
לא הבנתי כל כך את התגובה שלך אייל, הרכב שמצורף זה הרכב שעשית עליו את הנסיעה במדוברת ?

בכל מקרה אשמח אם תוכל לכוון אותי ואת פותח האשכול לפירוקיות שיתכן ויש בידן רכבי A3 , S3 וכדומה בעלי כסאות ספורטיבים אלה ואחרים .

כן, זהו רכב ששקלתי לרכוש בזמנו כשהייתי על סף ייאוש ממציאת GTI ראויה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
XDOS אני שמח בשמחתך, האם המחיר כלל חיצוני+פנימי+מנוע?

פנימי וחיצוני.

לא הרגשתי צורך לקחת סיכון בשטיפת מנוע אחרי מה שקראתי בת'רדים אחרים...

פורסם
שמע, שמח שהחלטת להקשיב להמלצתי ולנסות ניקוי לפני שהתפרעת עם כל שאר האופציות.

לפעמים הכי פשוט זה הכי טוב

צודק 100%

אבל התמונה למטה של המושבים האדומים פשוט מוציאה לי את העיניים :) (עדיין...) :shock::lol:

• תוכן חדש...