Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו השאלות שלי לא זכו לתשובות אבל אני לא מתייאש מכם - אולי הפעם...

אז ככה: אני רוצה לשדרג לאישתי את השברולט קאווליר 96 שלה.

בחיפושי נתקלתי בעסקה מפתה:

היונדאי אקסנט 1400

כמעט 90000 ק"מ

מחברת השכרה

(עד כאן החלק הרע)

אחריות לשנתיים

אפשרות לטרייד עתידי

תיקון כל הליקויים שייתגלו בבדיקה.(מצבר וצמיגים יוחלפו. טיפול גדול יבוצע, תיקוני צבע)

וכל זאת במחיר של 53000 ש"ח בלבד. (מחירון - מעל 70K).

מה אתם אומרים?

פורסם

המחיר נראה טוב, מנסיוני האישי (סונטה, אקסנט, גטס) אני יכול להמליץ לך לא להתקרב ליונדאי ,אבל המחיר הזול כל כך, ואתה יודע שהרכב מגיע מחברה ואמינה שבאמת תדאג לטפל בו ,אז אני לא רואה סיבה שלא, למרות ששוב אם כסף זה לא נושא ממש בעייתי אצלך, יש אופציות הרבה יותר טובות בשוק (כל אוטו אחר...חוץ מקאיה כמובן :) )

במידה ואתה רוצה המלצות לרכבים אחרים תפרט מחירים, באיזה שנים? איזה סוג ?( משפחתית ,מיני, מנהלים וכו...)

פורסם

לדעתי עיסקה לא רעה.

בכלל, לא הכל רע ברכישה מהשכרה.

בדרך כלל המידע שקוף ללקוח, החברה מחוייבת לפי החוק בשקיפות, תראה לי עוד רכב שנבדק ומנוקה אחת לכמה ימים ושכל התקלות מתוקנות במקום.

תוסיף לזה את מה שכתבת על העיסקה המסויימת ומה שמציעים לך...

רכשתי פעם אחת רכב מהשכרה, ניסן אלמרה 1999 והיא שירתה אותי עוד 70 אלף ק"מ בערך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תשמע, זה מאוד בעייתי - את הקוואליר לא תצליח למכור בקלות, הם מוכנים לעשות לך טרייד אין על הקוואליר?

בעיקרון הרכב הוא כבר שחוט ודי שווה לת*ת.

אם תרכוש אותו אז שיהיה לך ברור שיהיה לך די קשה להפטר ממנו בהמשך (ושתבוא לטרייד אין עתידי תראה איך פתאום הם נותנים לך כאלו תנאים שכבר לא שווה לך).

בקיצור, אם יש לך אופציה למכור את הקוואליר פרטי, לקחת את הכסף ולקנות משהו לא מהשכרה ובמצב טוב - אז אל תכניס ראש בריא למיטה חולה.

אם הם לוקחים לך את הקואליר ואין לך כוח/זמן ללכת לחפש רכב פרטי ואתה מבין את ההשלכות של הסחירות העתידית, אז זאת אופציה, מעט רקובה אבל אופציה.

פורסם
המחיר נראה טוב, מנסיוני האישי (סונטה, אקסנט, גטס) אני יכול להמליץ לך לא להתקרב ליונדאי ,אבל המחיר הזול כל כך, ואתה יודע שהרכב מגיע מחברה ואמינה שבאמת תדאג לטפל בו ,אז אני לא רואה סיבה שלא, למרות ששוב אם כסף זה לא נושא ממש בעייתי אצלך, יש אופציות הרבה יותר טובות בשוק (כל אוטו אחר...חוץ מקאיה כמובן :) )

במידה ואתה רוצה המלצות לרכבים אחרים תפרט מחירים, באיזה שנים? איזה סוג ?( משפחתית ,מיני, מנהלים וכו...)

תודה על התגובות!

אם כסף לא היה בעייה הייתי קונה רכב חדש בליסינג.:lol:

אני מחפש משפחתית עד 60K ומ-2008.

פורסם

משנת 2008 ועד 60K ,חוץ מיונדאי אקסנט אני לא יודע באיזה משפחתית קיימים מחירים כאלה, אני מניח שאם תחפש ממש טוב אולי תמצא איזה אימפרזה ניו אייג' או פוולקסווגן פולו (לא ממש משפחתית) אולי אפילו איזה מאזדה 3 שעברה הרבה מאוד, אבל אני משער שאף אחת מהמכוניות האלו לא יהיו טובות במיוחד ,כולמר יהיו עם קילומטראז' גבוה או מבאקה אל-גרבייה ,ולכן היונדאי תהיה האופציה הטובה בשבילך לדעתי.

הדברים שאני מצאתי בחיפוש שבלוני אחר רכב במחיר כזה ובשנתון כזה זה בעיקר הרבה מוניות שהקילומטראז' שלהם מרקיע שחקים.

כשאמרתי שכסף לא בעיה ,התכוונתי כמה אתה מוכן לחרוג מה54,00 אלף האלה.

פורסם

אתה יכול לרכוש רנו מגאן מליסינג שנת 2008 עם ק"מ יותר נמוך (70 אלף בערך) במחיר של כ- 60K.

הרבה יותר מרווח, יותר חסכוני, יותר בטוח, יותר נוח.

החסרונות היחידים הם המוניטין הבינוני. אבל לטעמי ומניסיון, אין לכך רגליים. הרנו רכב ששירת אותי יפה מאוד והמחיר הרבה יותר אטרקטיבי ועוד מליסינג ולא מהשכרה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...