Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בלנו שנת 2001

בזמן האחרון שמתי לב שפעם בכמה שבועות ניגמרים לי המים ברדיאטור וגם במיכל עיבו,י

אין לי שום נזילה. בדקו רדיאטור גם בלחץ במשך שעה

לאיפה המים יכולים להעלם כי מוסכים אומרים לי שהם לא מבינים למה האוטו מתחמם ולא יודעים לאן המים נעלמים.

החליפו פקק של רדיאטור.

האם יכול להיות שצריך להחליף גם פקק במיכל עיבוי?

חייב תשובה דחוף לדעת מה הבעיית מים האלה.

תודה...

פורסם

בדוק את צבע שמן המנוע ממדיד השמן.

אם יש שם טחינה /נס קפה /צבע השמן הפך ללבן יש בינג ו=נפרץ לך אטם ראש מנוע.

מצטער,שאינני איש בשורות,אך כמות כזו של נוזל קירור שנעלמת ואם אין נזילה רצינית מהרדיאטור (היו עולים על זה בטוח בבדיקת לחץ) אינה הגיונית למצב בו אטם הראש תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ניר שלום רב !

אין צורך להחליף , פקק או מכסה במיכל העבוי.

אין קשר לאיבוד המים המסיבי, למיכל העבוי.

האם בבדיקת מיכל העבוי במנוע חם, מפלס המים במיכל גבוה במידה גבוהה מהנדרש,והאם בוצעה בדיקת CO במי הקירור, כדי לשלול חדירת קומפרסייה למים, והאם נפלט עשן לבן מקצה צינור הפליטה במנוע חם?

מה הלחץ הרשום על המכסה רדיאטור?

האם מחוג הטמפרטורה עובר את מחצית הסקאלה, והאם המאורר החשמלי, נכנס לפעולה , כאשר מחוג הטמפרטורה, מגיע לחצי?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...