Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמליות במיזוג אויר פיג'ו 306 95'

RaDiCaL
שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

יש לי בעיה מוזרה עם המזגן, כשאני מדליק הכל טוב אבל אי אפשר לכבות, כיבוי הכפתור לא משפיע על הפעולה והמזגן ממשיך לעבוד,

בנוסף ברגע שאני מנתק את היוניט של המאווררים המדחס של המזגן לא נדלק זה בסדר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תחליף סתם חלקים שיתכן שהם תקינים ותזרוק כסף לשווא ללא פתרון הבעייה.

גש למקצוען (מוסך/חשמלאי רכב/מזגניסט) שמכירים את מע' המזגן והחשמל של מכוניתך לבדיקה ואיבחון מדויקים.

נתקלתי, לפני הרבה שנים, בבעייה דומה (במכונית פיאט טיפו) והגורם היה ממסר לא מתאים שמישהוא החליף.

שם הבעייה הייתה שכשהמזגן היה כבוי ורק הפעילו את המפוח הפנימי מדחס המזגן היה נכנס לפעולה.

בברכה - רפי לין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית ברכב שלך ניתוק חיישן מאווררים מנתק את המזגן ככה זה בנוי זה לא תקלה. הריליי בתא המנוע שמדליק את המדחס מחובר ליוניט מאווררים ולכן אני מניח שהוא תקין. והבעייה שלך היא הבקר מתחת לתא הכפפות או סוויץ' לחץ על המייבש. שניהם באים לפני יוניט מאוורר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן, מדובר בפיג'ו 306 95'.

הוונטות עובדות במהירות נמוכה מהנעת המנוע,

מהירות 2 הגבוהה נכנסת לפעולה באזור ה105 מעלות שזה תקין ע"פ:

http://peugeotlogic.com/workshop/wshtml/electric/ac306/coolfan2/fanop1.htm

אבל לי זה נראה מוגזם + בטמפ' הזו המנוע מאבד מהכוח שלו,

יש איזו אפשרות לעשות שהמהירות הגבוהה תיכנס ב 97 מעלות? אולי איזה רכיב לקוי במע'?

אשמח אם תוכלו לכוון אותי, תודה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון,

ניתקתי את היוניט של המאווררים כך שהם פעלו במהירות הגבוהה קבוע והכל היה בסדר, מה זה אומר? להליף את היוניט? ריליי מאוררים תקין? איך לדעת איפה מקור הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...