Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט איביזה FR 2008,

קיבלתי עם הרכב זוג מפתחות, ו3 שלטים.

זאת אומרת מפתח אחד שבנוי בתוכו שלט רכב, ועוד 2 שלטים נפרדים מאותו דגם.

השלטים שלא קשורים למפתח לא עבדו על הרכב, ולאחר קריאה בספר הרכב הבנתי כי לרכב הייתה עלוקה וכנראה שהשלטים היו שייכים לה.

הבעיה שנוצרה היא שבעקבות נעילה של הרכב ע"י השלט הרגיל, ולא השלט של העלוקה, חלונות הרכב החשמליים לא מתרומיים אוטומטית בעת נעילת העזקה, כנ"ל לחלון הגג והמראות המתקפלות חשמלית.

האם הפונקציות הנ"ל לא פעילות עקב שימוש בשלט המקורי של הרכב (הנמצא בתוך המפתח) וביטול העלוקה?

או שברכב מהסוג הזה בעת יציאה מהרכב צריך לסגור חלונות, לסגור חלון גג, ולסובב את הכפתור של המראות המתקפלות ידנית?

זה לא נשמע לי הגיוני שאני אעשה הכל ידנית כשברכבים ישנים פי כמה הכל אצלהם פועל באופן אוטומטי.

תודה רבה,

חן.

פורסם

אני חייב עזרה בנוגע לזה, במיוחד עזרה בנוגע לסגירת החלונות בעת נעילת הרכב.

קראתי על פונקציה שיש בשלט המקורי (במפתח) שלוחצים על סגירה רצוף - כל החלונות ברכב נסגרים כולל החלון גג.

לחיצה ארוכה על לחצן הפתיחה - פותח את כל החלונות.

כמו כן יש ברשותי את השיפור מהחברה של חלונות חשמל נסגרים חשמלית, אבל גם הם לא נסגרים בעת לחיצה על לחצן הסגירה של הרכב.

ניסיתי את זה ברכב שלי, וכלום לא קרה, כנ"ל למראות החשמליות.

מישהו יכול להדריך אותי בנוגע לכך או איזה שהיא תקלה?

תודה רבה.

• תוכן חדש...