Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שאלה פשוטה -

כשאני מכוון ב X-DRIVE (נראה לי ככה זה נקרא) את התדרים אז רשום לי כל פעם איזה רמקולים אני מגדיר, כלומר "HIGH" "MID" ו "REAR" הבעיה היא שכשאני משחק עם ה MID אני לא מרגיש שום שינוי ...

נגיד אני מגדיר את ה "HIGH" אז בעצם יש לי שליטה על כל התדרים וכשאני משחק עם ה "MID" אז זה לא משפיע על כלום ...

אולי אני לא מבין משהו ?!

פורסם

X-OVER ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רמקולים CLARUS .

מגבר SOUNDOWN.

החיבור הולך ככה : HU >> כבלים עפורים (או שחורים לא זוכר) RCA >>> מגבר (CH1 ו CH2 ) .

מגבר >>> קרוסאוברים >>> וופרים וטויטרים בהתאמה .

פורסם

לחיצה ארוכה על OPTION ותעבור לSYSTEM CHECK

לחיצה ארוכה על מקש הOK, תעבור לתצורת 3WAY

תהנה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

BIOS למה לו לעבור ל 3WAY עם הוא עובדס עם קרוסאובר...?

חוץ מזה לא כל ה RCA שלו מחוברים ל3 WAY ולא לעבודה אקטיבית.

לדעתי תעשה מה שהוא אמר לך ותעשה על NORMAL..אין לך עוד הרבה מה לחפש ברדיו אם אתה עובד פאסיבי.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

אני שוב אומר, תעבור ל3WAY, כל שאר האופציות שם מוגבלות לעומת ה3WAY.

בעבודה כזאת אתה מחבר את הסט לHIGH ומתחיל כיוונים משם.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין למה לו לעבור ל3WAY אם הוא לא יוכל לשלוט עדיין על אפשרות הMID..וזה סתם יסבך אותו,ממליץ לך לעבור לNORMAL או 2WAY ומשם אין הרבה מה לעשות,א הכיוונים תכוון במגבר,ותחתוך את הכל דרכו אין צרך ברדיו,אם תרצה לעבור לחיתוכים מהרדיו אתה תצטרך להגביר הכל אקטיבי ורק א תוכל לשלוט על כל האפשרויות(HIGH,MID,SUB),בצלחה.

Scan Speak

פורסם

וואלה סיבכתם אותי אני לא מבין כלום עכשיו .

קודם כל שמתי 3W והסאונד נשמע גרוע.

מה הכוונה לעבוד באקטיבי ?! איך אני מבטל את ההגברות של ה HU ?!

אני רוצה לעשות דבר פשוט :

1. להגדיר עד איזה תדר יורד הטוויטר

2. להגדיר באיזה טווח תדרים עובד הוופר (משאר בין 60HZ - איזור 2000 או אפילו יותר לפי השמיעה)

עכשיו במגבר אין לי אפשרות בכלל להגיע לתדרים כאלה . יש בחירה בין 10 - 500 HZ אם אני לא טועה...

פורסם

אם אתה רוצה להגדיר כמו שצינת כל אחד מהאלמנטי,במכשיר כן אפשרי לעשות את זה,אך לא נראה לי אתה מחובר אקטיבי.

הטוויטרים והמידבאס שלך מחוברים לקרסאובר שלהם ואז למגבר?

או כל אלמנט מחובר ישירות למגבר ?

Scan Speak

פורסם

תעבור לתצורת נורמל ברדיו שלך ותוודא שאתה מחובר נכון מבחינת האר סי איי שלך. לכל צמת אר סי איי במכשיר יש צבע שונה ולפי זה אתה יכול להבדיל בין התפקידים שלהם.

פרונט ריר סאב

או בעבודה אקטיבית למשל: היי מיד ולואו (סאב)

תחפש תחת השם משתמש שלי הודעה שהכותרת שלה "צבעי הRCA" תמצא שם טבלה שבה שמסבירה בצורה הטובה ביותר את מה שאתה צריך.

בהצלחה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

הרמקולים מחוברים לקרוסים .

אז איך איזה הגדרות יוציאו את הסאונד הכי טוב ?!

כי אני מרגיש שהסאונד לא מלותש וניתן להגיע לתוצאה טובה יותר... נגיד אני מרגיש לפעמים שתדרים נמוכים מגיעים לטוויטרים וזה גורם לעיווט מסויים ...

אז מה עדיף ?! להוריד את הקורסים ולחבר ישירות למגבר ?!

• תוכן חדש...