Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

2 בעיות בגולף 2.0 שנת 2001


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פותח השרשור חסך בפרטים ולכן קשה לתת את התשובה הנכונה. - צודק

זה שבאפריל הוא עשה טיפול ועכשיו גילה שחסר שמן לא מחייב שיש לו נזילה. ידוע שדגמי המנוע של דור IV היו אכלנים של שמן.- צודק

 

מצ"ב סריקה של קטע מספר הרכב של השנתון הזה שמצביע על כך שצריכה של 1 ליטר שמן היא סבירה לנסועה של 1,000 ק"מ. - כמעט אצל רוב הייצרנים אם לא כולם מופיעה הערה שסרקת מספר הרכב=כיסוי תחת של הייצרן.

 

החברה ממנה קונים את השמן לא חשובה, העיקר שהשמן יעמוד בדרישות היצרן (אם אני לא טועה - 502.00).

 

בקשר לדפיקות בזמן הפעלת המזגן יש לבדוק את הנושא בהקדם האפשרי.

ייתכן שהדפיקות נובעות עקב מדחס שברגי ההידוק שלו לא מהודקים היטב או/גם רצועה משוחררת או רצועה שנפרמה.

אני הייתי בודק גם את תושבות המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע לגבי האמירה הזאת של שמן סינטטי מלא נשרף מהר יותר או מנועי הגולף מהשנים האלה הם אכלני שמן, אני עד לא מזמן גרתי באילת והבית של ההורים בקריות ויצא לי לעשות אילת קריות לפחות 10 פעמים בחצי שנה ואפילו טיפת שמן לא הייתה חסרה לי (שנת 99).

×
×
  • תוכן חדש...