Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת ברקסים בגולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קנייתי את כל הדברים כדי להחליף לעצמי את הרפידות ואת הצלחות של הגולף 2001 1600 ידני שלי אבל אחרי שפירקתי גלגל פתאום אני רואה שזה סוג של אלן הבורג מישהו יכול לומר לי בבקשה איזה גודל אלן או כוכב זה שאוכל להחליף תברקסים

בתודה מראש

פורסם

אדון shtrull היקר,

בברקסים אל תתעסק אם אינך יודע כיצד

החסכון של 100-150 ש"ח בהתקנה יעלה לך המון כסף במקרה של תאונה חס וחלילה

הרכב את הגלגל וגש למוסך/מכונאי מוסמך להרכבתם

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

גם אני בדעה הזו , אם אין לך ניסון אל תגע .

בכל מקרה (למקרה שיש לך נסיון) קליפרים קדמיה הלן 7 ופיליפס לצלחות , מאחור יש צורך במפתחות 13 ו15 מ"מ (אחד לקונטרה ואחד לפתיחה) את הבוכונות מאחור יש לקווץ עם מכשיר יעודי ושוב בורג פיליפס לצלחות ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

קודם כל תודה על הדאגה אבל אני אם ניסיון של שלוש שנים בשטחים מכונאי רכב דרג א שעשה גם תדרג ב כי אי אפשר לסמוך עליהם שיעשו תעבודה באותו היום חחח

ותודה נחפש תאלן 7 אצל מוסך של חבר

• תוכן חדש...