Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביום ראשון הקרוב אני מתחיל עבודה חדשה ומקבל רכב ליסינג חדש.

האפשרויות שעומדות בפניי הן: רנו פלואנס, פורד פוקוס 4 דלתות, פורד פוקוס סטיישן, יונדאי i30 ויונדאי i30cw

השימוש העיקרי של הרכב הינו נסיעה לעבודה (כל יום מנתניה לראש העין בכביש 6) ויציאות בסופי שבוע, מדי פעם גם טיולי קמפינג (מה שאולי מצריך תא מטען גדול).

מערכת מובנת לא רעה היא גם שיקול (יש לנו מאזדה 6 חדשה שהמערכת שלה לא רעה ביחס למערכת שמגיעה מהיצרן)

הכיוון שלי הוא הפלואנס, רציתי לשמוע מה דעתכם על הרכבים הנ"ל.

תודה רבה והמשך יום נעים :)

פורסם

אני לקחתי i30CW בגלל הסאנרוף, הזריזות היחסית, מערכת תומכת USB ותא המטען הגדול.

זריזות, USB וסאנרוף אין בפלואנס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף את I30SW.

היא פחות כבדה מפוקוס\פוקוס סטיישן\פלואנס.

גם הבגאז' שלה יותר נח להכנסת דברים גדולים מאשר ברכבי סדן (פלואנס\ פוקוס 4 דלתות).

את פלואנס היתי בוחר, אם הייתי צריך באופן קבוע להסיע עוד 4 אנשים גדולים, מרחב הפנים של פלואנס הוא ללא תחרות.

רק חבל שהמנוע חלש מדי, אותו סיפור כמו בפוקוס (את פוקוס סטיישן הייתי מעדיף על האחרות עם מנוע 2000 סמ"ק ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אנסה לבדוק באיזה רמת גימור מדובר בפלואנס.

אם זה Expression אז יש USB ו AUX (ששכחתי להגיד בפוסט המקורי, אבל זה יתרון חשוב מבחינתי)

פורסם

נראה שאתה פתוח לרעיון הסטיישן, אז ברכותי!

לדעתי תפיק הרבה יותר מרכב סטיישן.

אני מצטרף להמלצה על הCW. המנוע רחוק מ"זריז" אבל אני חושב שנתוניו טובים משל הפוקוס. גם USB באיכות סבירה+.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על ה-I30, פשוט חבילה מעולה.

החל מהחודש שעבר היונדאי מגיעה בדגם מחודש שכולל פגושים קצת שונים בחוץ ופנסי ערפל ובפנים התווסף לו מחשב דרך שימושי.

המרווח במושב האחורי ב-I30CW לא נחות בהרבה מזה של הפלואנס עקב בסיס גלגלים דומה (כ-270 ס"מ) ויתרון ביונדאי שהתקלה לא משתפלת אחורה מאחורי הראש.

בהצלחה עם העבודה החדשה ועם הרכב.

פורסם

קראתי במבחנים שהפלואנס קצת עצל. יש לו את יתרון הגודל, אבל זה לא הכל.

לאישתי יש את ה-I30 CW, אני מצטרף להמלצה עליו. אם יש לך מגבלת דלק, קח בחשבון שהוא קצת שתיין, אבל אולי זה לא אופייני, כי שלנו מטפס לי-ם כל יום.

בהצלחה בעבודה.

פורסם

דווקא אני מרוצה מצריכת הדלק, למרות שהרכב שלי הוא לא בדיוק מקרה מייצג והוא נוסע המון אבל 1 ל-12 זה לא משהו נדיר אצלי ואני חושב שזה נתון יפה.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות

כנראה שבאמת אלך על ה I30, אולי על ה CW

את זה אני אחליט בהמשך...

עכשיו נשאר לבחור צבע :)

פורסם

הפלואנס והפוקוס רכבים עצלים אבל נוחים ואוחזים יותר מהיונדאי.

עם זאת,

אני הייתי הולך על ה I30CW בשל הזריזות, האיבזור והשימושיות של הסטיישן.

איזה צבע? תגיע אלינו לחברה יש בחניון את כל המבחר :)

לדעתי שחור / אפור עכבר נראים מצויין.

לבן וכסף משעממים ובנוסף - הידיות וחלקי הפלסטיק השחורים שבולטים לעין בצבעים האלה משווים לרכב מראה קצת זול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטרף להמלצה על ה I30 CW . מרחב גדול במושב האחורי ותא מטען מרווח ונוח לאיחסון. ברכב יש את כל מה שצריך מבחינת איבזור נוחות ובטיחות. צריכת הדלק סבירה אולם תיבת ההילוכים מסרסת מעט את האצות הביניים למרות שבזינוק מעמידה הרכב פותח יפה. סכ"ה חבילה מאוזנת ונוחה. במהירות גבוהה הרכב עובד בסל"ד גבוהה יחסית עקב הילוך רביעי קצר (2900 סל"ד ב 100 קמ"ש) ולכן מעט רועש אבל בהחלט סביר. הרכב מהווה שיפור ניכר ליונדאי לעומת דור האלנטרה, גץ, אקסנט ודומיהן. מומלץ

פורסם

בנוגע לצבע, אני אהבתי את השחר והאפור עכבר שהוזכרו כבר אבל גם השמפניה יפה מאוד על האוטו.

שלי בצבע האפור/טורקיז, לא אהבתי אותו בהתחלה אבל התרגלתי, לא הייתה לי אפשרות בחירה.

שים לב שהדגמים שנמכרים כרגע עברו שדרוג קל בפגושים ובחזית והם נראים כעת אגרסיביים יותר ונוספו מחשב דרך ופנסי ערפל גם לדמים הבסיסיים.

פורסם

אני דווקא לא מצטרף להמלצה על ה I30.

לטעמי האוטו פשוט לא נוח וזה דבר שאישית אני לא מתפשר עליו.

הפלואנס והפוקוס באמת הרבה פחות דינאמיות אבל תבדוק אפשרות ל C4 שהיא פשרה בין שתי הקצוות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...