Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1726335&m=1&mid=99412

עכשיו גם בוואלה.

כדאי מאד לקרוא ולהפנים.

להפנים - בסדר

שאינם עוברים עבירה בכך שהם אינם מחליפים מנוע אלה רק משפרים אות מכלליו - גם זה בסדר מבחינתי ומבחינת החוק.

את החלפת הגלגלים המקוריים ברחבים יותר - אפשר לתפוס רק בעזרת תחנות בדיקה ניידות - וכאלו כמעט שאין בכבישים.

מה עוד, שלפני הרישוי השנתי, הם מחליפים את הגלגלים שבשוטף עם הגלגלים המקוריים ועוברים את הרישוי כנדרש.

אבל זה שאין בטחון שכל מערכות הבטיחות מותאמות להספקים החדשים ובעיקר הבלמים - זה מדאיג.

החשוב הוא שהמשטרה תאתר אותם במירוצים הלא חוקיים ושם תגיש נגדם דו"חות

אין ברישיון של הרכב את הספק הרכב כנתון מחייב - כך שהם מבצעים מבצעים להרתעה ולא באמת מבקשים לקטוע את התופעה.

מצא משה

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפרטים בכתבה של וואלה איך לומר מגוחכים....

גולף 1.3 איננה משווקת בישראל משנת 1998 ולכן בטוח שאין גולף 1.3 2003 עם מנוע של VR6 (שאגב שייך לדור אחר לגמרי....)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
להפנים - בסדר

שאינם עוברים עבירה בכך שהם אינם מחליפים מנוע אלה רק משפרים אות מכלליו - גם זה בסדר מבחינתי ומבחינת החוק.

את החלפת הגלגלים המקוריים ברחבים יותר - אפשר לתפוס רק בעזרת תחנות בדיקה ניידות - וכאלו כמעט שאין בכבישים.

מה עוד, שלפני הרישוי השנתי, הם מחליפים את הגלגלים שבשוטף עם הגלגלים המקוריים ועוברים את הרישוי כנדרש.

אבל זה שאין בטחון שכל מערכות הבטיחות מותאמות להספקים החדשים ובעיקר הבלמים - זה מדאיג.

החשוב הוא שהמשטרה תאתר אותם במירוצים הלא חוקיים ושם תגיש נגדם דו"חות

אין ברישיון של הרכב את הספק הרכב כנתון מחייב - כך שהם מבצעים מבצעים להרתעה ולא באמת מבקשים לקטוע את התופעה.

בגלל אזרחים טיפשים, זקנים שיושבים בממשלה ובמשרד התחבורה, ואנשים כמוך, זה לא חוקי ספורט מוטורי...

פשוט גועל נפש, מדינה מגעילה, כל דבר זה בירוקרטיה על בירוקרטיה על בירוקרטיה ובסוף לא יוצא מזה כלום!

נמאס כבר מהשוטרים שעוברים קורס כמו חימושניק בן 18 שעושה שלב 02 ולא מבין מה זה רכב.

באמת שאן בוחן תנועה אחד שבאמת מוסמך ומבין במה הוא מתעסק ומה הוא בודק

פורסם
בגלל אזרחים טיפשים, זקנים שיושבים בממשלה ובמשרד התחבורה, ואנשים כמוך, זה לא חוקי ספורט מוטורי...

פשוט גועל נפש, מדינה מגעילה, כל דבר זה בירוקרטיה על בירוקרטיה על בירוקרטיה ובסוף לא יוצא מזה כלום!

נמאס כבר מהשוטרים שעוברים קורס כמו חימושניק בן 18 שעושה שלב 02 ולא מבין מה זה רכב.

תאמין לי שהכשרה של בוחן רכב במשטרה היא לא קלה ולא כמו של חימושניק 02 , הכשרה כזו לוקחת כמעט שנה והלימודים ממש לא קלים , הבעיה לא נעוצה בשוטרים ותאמין לי שהבוחנים מבינים במכוניות יותר ממה שאתה חושב , עיקר הבעיה היא בחוקי המדינה שלנו שהם בני 50 ויותר בתחום התחבורה , לבוא ולהגיד שככה זה נראה שאנשים שאין להם מושג קלוש ברכב מנהלים מקום שהם לא אמורים אפילו לבקר במשרדים שלו , אבל השאלה הנשאלת אם המצב כל כך נסבל למה אף אחד לא עושה משהו בנידון לא מנסים לארגן הפגנה כל שהיא נגד ההמסד בתחום מאבק כזה הוא מאבק ממושך ולהגיב על דפי הפורום לא תפתור לך את הבעיה , בעצם אתה בדיוק כמו כל אותם אנשים מבוגרים שאומרים לעמצם כל עוד זה לא נוגע לי אישית למה שאלחם למען אחרים , אני מאוד אשמח להצטרף לקבוצה שתארגן או לחילופין לעזור באירגון ומאבק בממסד שלנו בנושא התחבורה ....

פורסם
הבעייה לא במשטרה הבעייה במחוקק....
.

גם המשטרה לא חפה מטעיות אך במקרה זה 90% מהאשמה היא על המחוקק בלבד ויש צורך להילחם בו על מנת לשיג צדק ...

פורסם
רשימה:

1. קיפוח זכות - (וכן יש עבירה כזו, לאלה שגונבים תור בנתיב) תרבות אני ואפסי וביריונות, צריך למגר מהשורש!

2. נהיגה תחת השפעה - אין צורך להסביר!

3. עקיפה בדרך לא פנויה ונהיגה בחוסר זהירות - רוצה להתאבד סבבה, אבל לא על חשבוני!

4. נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך - אם אתה מטומטם תשלם!

5. מהירות! - ע"י מוסדות חינוך, בתוך העיר, וריכוזי קהל - מי שמחפש לבדוק מהירות רכבו מול בית ספר שיפסל!

6. קו לבן, כניסה לצומת לא פנויה, ונסיעה בנתיב השמאלי - התנועה תזרום יותר טוב, וכולנו נרוויח!

7. נהיגה ברכב לא תקין - פוגע בכולנו, גם פליטת עשן מוגזמת מסוכנת לבריאות!

8. נהיגה ללא רשיון או ללא רשיון מתאים לסוג הרכב! - ברור לא?

9. אי ציות לתמרור עצור! - מי שלא מבין שיגש למשרד הרישוי ויחזיר את הרשיון!

10. הפרעה לתנועה - איכות החיים שלנו תשתפר!

* נהג ציבורי/ משאית/ אוטובוס/רכב חריג, אחרי חמש עבירות יפסל לנהיגה לשנה!

* שעורי הנהיגה יעשו על פי מודל אירופאי ויכללו לאחר שנה ותק קורס מתקדם!

* שעורי חובה: אדיבות, מתן זכות, ומתן יכולת להשתלב בתנועה!

* החמרה בפיקוח על רכב הדורש רשיון ג' טסט ועבירות תנועה!

רשימה חלקית, אבל זהי התחלה - רן

נהג מונית מוריד נוסע באדום לבן-מקבל דו"ח ,פועל יוצא של אותו דו"ח-עבירה הוא אומר לשוטר אבל החוק מתיר להוריד נוסעים באדום לבן והשוטר עונה - נכון אבל אתה מפריע לתנועה ועל זה אני רושם דו"ח

ועוד משהו - אני לא מכיר אותך אבל בטח אתה נוהג כבר 30 שנה וכמעט אין לך דו"חות נכון:roll: זה בטח בגלל שאתה נוהג כ 8000 ק"מ בשנה- נהג רכב ציבורי/כבד נוהג כ- 12000 ק"מ בחודש לפחות . אז אל תקפוץ ותעשה עליהום יש עבירות שצריך להחמיר בגינן, אבל כולל ?????????

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

ההדגשה לא במקור. ילדים עם תרבות דיבור/ כתיבה כמו שלך - לא ראויים לפורום.

ילד חצוף: צא ולמד מי זה ה'בחור' (משה מצא) שעל דבריו הגבת.

תתבייש.

פורסם

תתבייש.

:mm_yeah:

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
תאמין לי שהכשרה של בוחן רכב במשטרה היא לא קלה ולא כמו של חימושניק 02 , הכשרה כזו לוקחת כמעט שנה והלימודים ממש לא קלים , הבעיה לא נעוצה בשוטרים ותאמין לי שהבוחנים מבינים במכוניות יותר ממה שאתה חושב , עיקר הבעיה היא בחוקי המדינה שלנו שהם בני 50 ויותר בתחום התחבורה , לבוא ולהגיד שככה זה נראה שאנשים שאין להם מושג קלוש ברכב מנהלים מקום שהם לא אמורים אפילו לבקר במשרדים שלו , אבל השאלה הנשאלת אם המצב כל כך נסבל למה אף אחד לא עושה משהו בנידון לא מנסים לארגן הפגנה כל שהיא נגד ההמסד בתחום מאבק כזה הוא מאבק ממושך ולהגיב על דפי הפורום לא תפתור לך את הבעיה , בעצם אתה בדיוק כמו כל אותם אנשים מבוגרים שאומרים לעמצם כל עוד זה לא נוגע לי אישית למה שאלחם למען אחרים , אני מאוד אשמח להצטרף לקבוצה שתארגן או לחילופין לעזור באירגון ומאבק בממסד שלנו בנושא התחבורה ....

תאמין לי שאם הייתי יכול במצבי היום לארגן הפגנה, מזמן הייתי עושה את זה

אך אני לא חושב שבגילי אני יכול לארגן הפגנה כזאת שבאמת תעשה משהו ותצליח

ואני לא מזלזל בעצמי או משהו, אני פשוט חושב שבן אדם קצת יותר מוכר בתחום הספורט מוטורי בארץ או בעל מוסך ותיק או חבר באגודה כלשהיא שקשורה לספורט מוטורי, יזיז טיפה יותר עניינים ממני...

חוץ מזה, כל הבוחנים שנתקלתי בהם עד היום או קראתי באינטרנט מה הם אומרים לא הבינו שום דבר מהחיים שלהם בשיפור מכוניות או ברכבי אספנות בפרט!

כי אם את חבר שלי הורידו מהכביש אחרי שעה וחצי של חיפושים אם יש באוטו משהו לא חוקי, בסופו של דבר על הזעת שמן ואור גבוהה אחד שרוף אז תסלח לי, אבל אותו בוחן חתיכת אפס מאופס שלא מבין כלום במכוניות. (ואגב, מדובר ברכב אספנות!)

עריכה: אסף+מועדון סאאב, מצטער, זה הסגנון הדיבור שלי, ואם זה לא נראה לכם במקום, אתם יותר ממוזמנים לא לקרוא או לא להגיב לדבריי...

פורסם

תתבייש.

:mm_yeah:

גועל נפש.

מצאו באמת במי להיכנס.

מצא עשה יותר בשביל כל מני תחומי מוטוריקה מאשר אתה יודע בכלל שקיימים.

הוא הבן אדם האחרון שצריך לתקוף בתחום.

לא אכפת לי מה סגנון הכתיבה שלך, יש כללים של כבוד בסיסי שצריך לכבד. ההודעה שלך לקויה בהמון רמות, כולל לדעת מיהו האדם שעומד מולך.

בושה!

פורסם

תתבייש.

:mm_yeah: :mm_yeah:

V8 כתב "מדינה מגעילה" הצעתי, לך לרעות בשדות זרים.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
הבעייה לא במשטרה הבעייה במחוקק....

פעם למשטרה היה שיקול דעת.

לפעמים יש רושם ש"השיקול" אבד ולפעמים יש רושם ש"הדעת" אבדה. כך או כך המצב אינו ראוי.

שלמה דן גדרון

פורסם
הכתבה מהעיתון

חחחחחחחחחחחחחחח

אהבלים לא???

7 שניות 0-100 איזה נתון מדהים

200 קמ"ש נתון מדהים יותר

האמריקאים הציגו את הביצועים הללו במכוניות סדרתיות כבר ב-1965

טוב בעצם מה אפשר לצפות מהמשטרה?!!! הרי כל הסקודות שם עם מנועי דיזל 0-100 בשבוע ו200 קמ"ש ??? הצחקחתם אותה(את האוקטביה) אולי המשטרה תרכוש מצ'מפיון במקום אוקטביות AUDI S4 ואז כל השיפורים יראו להם שטויות

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
אותו בוחן חתיכת אפס מאופס שלא מבין כלום במכוניות. (ואגב, מדובר ברכב אספנות!)

עריכה: אסף+מועדון סאאב, מצטער, זה הסגנון הדיבור שלי, ואם זה לא נראה לכם במקום, אתם יותר ממוזמנים לא לקרוא או לא להגיב לדבריי...

שים לב

גם אני מצטער שזה הסגנון שלך וזה בהחלט לא נראה לי במקום וגם לא מתישב עם כללי הפורום. אתה יותר ממוזמן לשנות את הסגנון שלך כי אחרת אתה עצמך ומהר מאד לא תהיה במקום הזה.בנתיים הוכנסת למעקב וכל הודעה שלך תזדקק לאישור מנהלים

ראה הוזהרת

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...