Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לפני חודש בערך טסט ונסעתי כבר כמה פעם על האוטו של אבא שלי (טויוטה קורולה החדשה) והבנתי שאני רוצה אוטומט..לא שיש לי בעייה עם הילוכים אבל זה די מעיק ואין לי כוח לזה אז עכשיו אני מחפש רכב משהו נחמד לנסוע בו בסביבות 5-7 אלף שקל אוטומט שאני לא יצטרך לבלות יותר מדי במוסך ושהביטוח יהיה כמה שיותר זול. חשבתי על יונדאי אקסנט או מאזדה לאנטיס..מה אתם אומרים?

פורסם

אנחנו אומרים בהצלחה במציאת אקסנט או לאנטיס סבירות ב-7000 שקלים. רכב בתקציב כזה הוא מאוד ישן ועם תיבה אוטומטית הוא גם פחות אמין מרכב ידני מקביל, ככל הנראה. שים לב שיש הוצאות של 1000+ שקלים בחודש על הרכב גם אם נסעת מעט. מומלץ לחפש מכונית קטנה ידנית - סובארו ג'סטי, פיג'ו 106, סיטרואן סקסו, פיאט פונטו - כולן משנות ה-90.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מדבר על שנות ה90.

תוכל לפרט איזה הוצאות בדיוק יהיו מלבד הדלק, תיקונים..והביטוח שאגב אני מתכוון לעשות חובה בלבד?

אני מעדיף להשאר עם העניין של אוטומט..

אני רוצה אוטו משלי לא להיות תלוי באף אחד.

אגב אני עובד אז אוכל להחזיק אוטו..אבל כמובן שלא 1000 שקל בחודש

פורסם

עצה לחיים: גם אם התקציב שלך מוגבל מאד, אל תסתפק בחובה בלבד - תקפיד לבטח גם בצד ג'.

תאר לעצמך שתיכנס ממש בטעות עם הטרנטה שלך למרצדס 2010? כל ימי חייך לא תצליח לשלם על נזק שתעשה לרכב כזה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...