Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר באיזור הררי, וכל יום אני עולה עליות די רצניות, בדר"כ שעון החום (עם מזגן, בקיץ) נמצא על הקו המסומן בחץ בתמונה.

בחום של הימים האחרונים, במהלך העליה (שנמשכת כדקה בערך) המחוג מטפס ומשחק מסביב לנקודה שמסומנת בריבוע בתמונה (אחרי העליה המחוג חוזר למקומו הרגיל), לפני כחודש נעשה ראש מנוע ברכב עקב חדירה של השמן למים ואני פוחד שההתחממות הזו תגרום להרס חוזר של ראש המנוע, האם פחדיי מבוססים בהתחשב בתמונה?

מפלס נוזל הקירור נמצא על המקסימום והמאוורר נכנס לפעולה.

תודה.

PICT0625.JPG

פורסם

בוקר טוב ,

במודל זה, מד שעון החום יושב כפי שבתמונה, עליך להמשיך לעקוב ללא קשר ולבדוק יותר מפעם בשבוע

את גובה המים, לראות שאיך סימני שמן במים, לבדוק גם את גובה השמן ובכלל להיות רגיש לאחר שרכב

עבר טראומת התחממות (ראש מנוע), יתכן שיש עדיין בדרך מקומות חלשים, צינורות חלשים שבד"כ נוהגים

לפרוץ לאחר הח' ראש מנוע ושקיימת במערכת קומפרסיה יותר גבוה מקודם.

אני מקווה ורצוי שתבדוק שבזמן החלפת הראש מנוע בוצע ניקוי / החלפת מצנן, החלפת צינורות מים שהיו חלשים או

מלאי שמן ובכלל שבוצע הכל כפי שנדרש ממוסך מקצועי.

לשרותך תמיד,

אסי בורג.

פורסם

עד כמה שאני יודע, אכן בוצע ניקוי מצנן.

ואכן, אני פוחד בדיוק מפריצה חוזרת של הראש ולכן אני בודק שמן/מים (ואם חס-וחלילה קיים ערבוב שלהם) על-בסיס יומיומי, השאלה היא האם ההתחממות הזאת במהלך עליה רצינית למשך דקה בערך היא נורמאלית והאם יכול להפרץ אטם ראש/ראש עקב זה?

תודה רבה.

פורסם

תראה..אם יש בעיה פנימית של לחצים במנוע, אכן יש סבירות שיפרוץ שוב , לכן צריך להיות במעקב

שהרכב לא מתחמם , לא מאבד מים ושמן.

אל תישכח שימים כאלה קשים לנו, קשים כפליים לרכבים עם מסגנים ועומסים נלווים.

צריך לראות עם גם ביום שהטמפרטורה החיצונית או בשעות הערב המאוחרות איך הרכב מתנהג מבחינת התחממות במאמץ.

אסי

• תוכן חדש...