Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אמנם זאת ההודעה הראשונה שלי פה אבהל אני מדי יום מסייר בפורום בתור אורח...

יש לי פולו 96 ידנית...ובחודש וחצי האחרונים מילאתי 3 פעמים מים לרדיאטור עקב נורת אזהרה שהבהבה לי לי הסקאלה..

כמובן לקחתי את הרכב למוסך לראות מהי הבעיה..

ואז התבשרתי כי ישנה נזילה בפלאנץ' המים והעלות היא 600 שקל בערך..

האם זה הגיוני??האם המחיר סביר?

תודה לעונים

פורסם

אז ככה קודם כל אל תתרגש 14 שנים על הכביש וכמובן שיש גבול לזמן שפלסטיק יכול להחזיק.

בפנייך כמה אפשרויות.

1. חלק מתוצרת ספרדית יעלה לך לא יותר מ 200 שקלים לא מקורי כמובן. כולל מעמ

2. תוצרת גרמנית יעלה בסביבות 400 לא מקורי כמובן. כולל מעמ

3. חלק מקורי לפי דברי מוסך מורשה משארקה שנמצא בעפולה עלות החלק המקורי מגיע ל1200 שקלים לפני מע"מ

ברשותי פולו משנת 97 וגם לי הלך הפלאנג, את ההחלפה ביצעתי בעצמי וקניתי אותו מהתוצרת הספרדית

כי החלטתי שאם החליף פלאנג לא איכותי גם אם זה כל שנה לא אגיע לעלות המקורית של החלק.

החלפת החלק באופן עצמאי זו עבודה קשה ומייאשת אבל אפשרי במאה אחוזים.

בנוסף יש לשים לב ל2 פרטים נוספים.

1. ישנו חלק פלסטיק שיושב מתחת לצינור שמגיע מתחת למנוע חשוב!!!! להוציא בעדינות יתרה ולא לשבור אותו כמו שאני עשיתי.

אין תחליף לחלק הזה ראה הוזהרת!.

2. ישנה גומיה על אותו חלק ואם השנים אותה גומיה מקבלת את צורת הצינור והאיטום שהיא יוצרת פשוט שובקת חיים.

שים לב שיש להשיג גומיה בצורה עגולה באותו גודל.

האיטום באופן הנוכחי כמובן נשמר כל עוד לא פירקת את הפלאנג.

מקווה שעזרתי. בהצלחה.

• תוכן חדש...