Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב שיש רטיבות מתחת לרכב באזור הרדיאטור הדבר לא אמור להיות כי הרדיאטור וכל הצינורות מים חדשים , לאחר בדיקה ראיתי שמים יוצאים מהיונית שמדליק ת המאווררים שגם הוא חדש , כנראה צריך להחליף את הגומיה שלא בטוח אם היא הורכבה בכלל, השאלה היא מאיפה מנקזים אוויר לאחר שאני ממלא מים ירוקים מחדש(אם בכלל צריך ,בסאני של אבא שלי לא היה צורך בזה) , ואם אני כבר מנקז את כל המים אני רוצה גם לנקות את הסוללת חימום , הסבירו לי בערך איך עושים את זה אבל אם מישהו שיכול לתת הוראות יותר מדויקות זה יהיה אחלה.

פורסם

אין לך שןם צורך לנקז אוויר בסובארו לאונה,יש לה מערכת קירור פתוחה.ניקוי יסודי של רדיאטור החימום הפנימי,יכול להתבצע רק על ידי פירוקו מהאוטו,עיניין לא פשוט,שמחייב פירוק די יסודי של לוח המחוונים.אם הוא לו נוזל או סתום לגמריי-עזוב אותו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין צורך להוציא אוויר! זו מערכת סגורה שלא בונה אוויר.

רוקן את כל המים ושים רק חומר ירוק באיכות טובה! (יש משהו PRESTON באוטו דיפו זה פצצה של חומר)

נתק 2 צינורות מתחת לגלגל הרזרבי, נסה להכניס צינור עם לחץ מים חזק יצאו מים מלוכלכים - עד שיצאו הנקיים.

זה ישפר את מערכת הקירור של המנוע גם.

אם בכל זאת ממשיך לנזול מים וצינורות/חיבורים חדשים הסיבה היחידה שנשארה היא שיש קומפרסיה במים.

זה אומר פקונגראש או ראש מנוע אכול. (נקווה שזה לא זה).

כדי לבדוק קומפרסיה במים, הפעל את המנוע וחכה שהאוטו יתחמם (מצב נורמלי הכוונה)

כשמכסה הרדיאטור פתוח!!!

אם המים מבעבעים - יש קומפרסיה.

פורסם

לגבי הנזילה מהיונית מאווררים זה בעיה שולית יותר מעניין אותי החימום , אמרו לי שחוץ ממים בלחץ להשתמש גם בקומפרסור לסירוגין עד שכל הלכלוך יצא , האם זה נכון? והאם זה משנה לאיזה צינור מבין השניים להזרים את המים (דרך אגב גם המנוע הוחלף בינואר השנה).

• תוכן חדש...