Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי MIKE קבעו לי נסיעת מבחן ל1200 אני דיי בטוחה שאוט' ביום שישי רק אז אדע האם הגיר נוראי כמו בטויוטה או לא. הרעיון הוא באמת לקנות פיאט 2009 ולא מעבר לזה. אנחנו מכירים מישהו אישית ממגרש יורו דרייב, עוברים אצלו יום שישי.

ואני כנראה אהיה גם בקשר עם טריידמובייל ונראה מה יש להם. הרעיון הוא לקנות 2009 ידני/אוט' תלוי במחיר ועם קמ"ז סביר של כ15 אלף. ונכון אני לא הכי פועלת לפי השכל כרגע אבל אין מה להגיד התאהבתי אנושות ברכב הזה :)

הגיר של פיאט פחות גרוע מהגיר של טויוטה, ההחלפות מהירות יותר ומרגשות פחות אבל אם את לא בוחלת בבחישת הילוכים ידנית לדעתי הדגם הידני עדיף.

בנוגע לרכישה עצמה, הכי משתלם יהיה לקנות רכב בן שנה - שנה וחצי משום שהוא ספג כבר ירידת ערך אבל עדיין יהיה במצב חדש יחסית. משיטוט בלוחות המודעות איששתי את טענתי לכך שרוב הרכבים נקנים כרכב שני בבית או לאנשים שנוהגים בעיקר בעיר ולכן לא צברו הרבה קילומטרים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגיר של פיאט פחות גרוע מהגיר של טויוטה, ההחלפות מהירות יותר ומרגשות פחות אבל אם את לא בוחלת בבחישת הילוכים ידנית לדעתי הדגם הידני עדיף.

בנוגע לרכישה עצמה, הכי משתלם יהיה לקנות רכב בן שנה - שנה וחצי משום שהוא ספג כבר ירידת ערך אבל עדיין יהיה במצב חדש יחסית. משיטוט בלוחות המודעות איששתי את טענתי לכך שרוב הרכבים נקנים כרכב שני בבית או לאנשים שנוהגים בעיקר בעיר ולכן לא צברו הרבה קילומטרים.

אני אחרי נסיעת מבחן בסוויפט וב500 אוטו' 1200. אין לי מה להגיד הנסיעה בסוויפט הייתה לא נוחה המושבים מאוד קשים (אני רגילה לצרפתית) כאב לי בגב. ה500 לעומת זאת הגיר הרובוטי הפתיע אותי מאוד לטובה! מדהים אין לתאר הגעתי באילון ל120 הרכב לא הרגיש את זה. הנוחות מדהימה ומפנקת המושב עצמו מאוד נוח אין לתאר.

את הסוויפט הציעו לנו ב71 אלף שקל. אני חושבת שאוותר עליה מחוסר נוחות. לעומת זאת אתחיל לחפש בטריידמוביל ואולי בהשכרת רכב פרי וגם אוטו דיל את ה500 2009 1200 אוט' בתקווה שהמחיר יהיה סביר יחסית.

פורסם
אני אחרי נסיעת מבחן בסוויפט וב500 אוטו' 1200. אין לי מה להגיד הנסיעה בסוויפט הייתה לא נוחה המושבים מאוד קשים (אני רגילה לצרפתית) כאב לי בגב. ה500 לעומת זאת הגיר הרובוטי הפתיע אותי מאוד לטובה! מדהים אין לתאר הגעתי באילון ל120 הרכב לא הרגיש את זה. הנוחות מדהימה ומפנקת המושב עצמו מאוד נוח אין לתאר.

את הסוויפט הציעו לנו ב71 אלף שקל. אני חושבת שאוותר עליה מחוסר נוחות. לעומת זאת אתחיל לחפש בטריידמוביל ואולי בהשכרת רכב פרי וגם אוטו דיל את ה500 2009 1200 אוט' בתקווה שהמחיר יהיה סביר יחסית.

עקב האכילס של הגיר הרובוטי הוא בתוך העיר במהירות נסיעה רגילה ובפקק.

רוב הסוכנים מה שהם עושים זה לרדת עם הרכב לכביש מהיר כדי שהקונה לא ישים לב למגרעות של הגיר הרובוטי.

לא יודע אם נסעת מספיק ב-500 בתוך העיר עם רמזורים, אבל תחשבי על זה טוב לפני שאת קונה.

פורסם

מניסיוני אם משתמשים בעיר במצב הידני ונוהגים את הרכב כמו בגיר ידני (רק בלי הצורך להשתמש בקלאץ', כמובן), אז המצב הרבה יותר טוב. אם מתעצלים ומשאירים על אוטומט - מקללים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסענו טיפה בתוך העיר ברור שהרגשתי, אבל כמו שנאמר מעליי מעבירים למצב ידני וכך נמנעים מהבחילה :) אבל העלאת ההילוכים הרבה יותר חלקה ונעימה לעומת הרובוטי של טיוטה שלא נדבר על מערכת מניעת התדרדרות בעליה... הרובוטי הרבה יותר מוצלח משל טיוטה הכי כיף שניתן לנסוע ידני ללא קלאצ׳ ואז אין לי את החשש שיכבה הרכב :D. רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר אני נוסעת מעט מאוד בעיר. וההגה ממש נעים ורך כמו חמאה לעומת ההגה הקשיח בסוויפט. התקציב שלי הוא כ80 אלף...

פורסם

תצטרכי להגדיל מעט את התקציב בכדי שיספיק לדגמים הבסיסיים מ-2009 עם מנוע ה-1.2.

עכשיו אחרי נסיעת המבחן את יכולה להתחיל לחרוש את לוחות המשומשות.

בהצלחה ושבת שלום!

פורסם

פרי חברה שמחזיקה המון רכבי ליסינג "מוזרים", הם לא הולכים עם העדר ויש להם כל מיני פיאט, פיג'ו לא שגרתיות וכך הלאה.

לא יודע כלום לגבי איכות התחזוקה.

פורסם

גשי לרואת את הרכב, אם מוצא חן בעינייך קחי לבדיקה או למוסך רשת של פיאט והם כבר יבדקו אם הרכב שווה רכישה או לא.

• תוכן חדש...