Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל- 500 יש את ה"שיק" המיוחד שלסוויפט יש הרבה פחות ממנו, ואם צריכת דלק חשובה לך, תיבה ידנית תהיה חסכונית יותר ברוב המקרים.

שווה לעשות נהיגה (ארוכה) בכל אחת מהן כדי להחליט, זה המדד שייתן לך את מירב היכולת לקבל החלטה מושכלת.

יש הרבה רכבים שהם מעולים "על הנייר" אבל פתאום בנסיעה מתגלים במערומיהם,

בתור אחד שמלווה לא מעט אנשים בתהליכי קנייה ומכירה,

אני רואה את זה המון - איך אחרי נסיעה ברכב כזה או אחר, פתאום מתלהבים ממנו בטירוף (כשאין על מה)

או לא מוכנים לנהוג בו יותר סנטימטר (גם כשרציונלית הוא הקנייה העדיפה).

אז... תעשי סיבובים ותחזרי עם רשמים. לא כל יום קונים אוטו חדש,

שווה להשקיע במעמד הקנייה יותר זמן ולהיות מרוצים אחר כך לדעתי.

אני בחורה צעירה ללא תוכניות לילדים בעתיד הקרוב.

לא כותבים דבר כזה בפורום רכב, בטח לא כזה שמאוכלס 99% על ידי גברים ובנוסף זהו גם החופש הגדול... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמצאי פה גם שרשור מעניין אומנם עסק בחדש אבל ??

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=270969&highlight=500

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ל- 500 יש את ה"שיק" המיוחד שלסוויפט יש הרבה פחות ממנו, ואם צריכת דלק חשובה לך, תיבה ידנית תהיה חסכונית יותר ברוב המקרים.

שווה לעשות נהיגה (ארוכה) בכל אחת מהן כדי להחליט, זה המדד שייתן לך את מירב היכולת לקבל החלטה מושכלת.

יש הרבה רכבים שהם מעולים "על הנייר" אבל פתאום בנסיעה מתגלים במערומיהם,

בתור אחד שמלווה לא מעט אנשים בתהליכי קנייה ומכירה,

אני רואה את זה המון - איך אחרי נסיעה ברכב כזה או אחר, פתאום מתלהבים ממנו בטירוף (כשאין על מה)

או לא מוכנים לנהוג בו יותר סנטימטר (גם כשרציונלית הוא הקנייה העדיפה).

אז... תעשי סיבובים ותחזרי עם רשמים. לא כל יום קונים אוטו חדש,

שווה להשקיע במעמד הקנייה יותר זמן ולהיות מרוצים אחר כך לדעתי.

לא כותבים דבר כזה בפורום רכב, בטח לא כזה שמאוכלס 99% על ידי גברים ובנוסף זהו גם החופש הגדול... :lol:

LOL הרגת אותי מצחוק :) אני אתן נסיעת מבחן ב500 נראה מה יהיה...

פורסם
לפני מס' חודשים רכשתי מטרייד מוביל סניף ראשל"צ את הגרנדה פונטו שלי- מאוד נחמדים ואחלה שירות והם הטרייד אין הרישמי של היבואן, אך בכל מיקרה לקחת את הרכב לבדיקה. אני לקחתי לקומפיוטסט מיזרח ראשל"צ עשו בדיקה טובה.

משהו התקלקל בקומפיוטסט מזרח לדעתי בזמן האחרון.

מחירי הבדיקה דמיוניים והתוצאה לא שווה הרבה.

ברכב האחרון שבדקתי טופס הבדיקה היה פשוט מנותק מהמציאות.

הם מכסחים - הכל לא תקין. הבוחן חסר סבלנות, יושב איתך 5 דקות במשרד גג ומקריא לך מהדף ולא מוכן לזוז מילימטר ימינה או שמאלה ממה שהוא כתב.

אתה משלם מאות שלקים ולפעמים אלף ש"ח לבדיקת כסת"ח.

ממש התאכזבתי.

לאחר הבדיקה הרכב נלקח למוסך מורשה שפשוט ביטל את טענות הקומפיוטסט אחת אחרי השנייה. כמה חודשים לאחר מכן שהוא נכנס למוסך שלי שאני סומך עליו והבאתי את הבדיקה איתי הוא גם כן ביטל את הטענות אחת אחרי השנייה - פשוט בזבוז כסף וביזיון.

וגם היחס מתחת לכל ביקורת.

פורסם
דלה באבזור? 7 כריות אוויר (2 בפנדה), מערכת שמע מקורית (אין בפנדה), חישוקים גדולים יותר עם

צמיגים רחבים יותר, ובנוסף לאבזור התנהגות כביש טובה יותר, ציון בטיחות גבוה משמעותית, עיצוב ואיכות

חומרים עדיפים. ה-500 אולי לא זולה, אבל דלה באבזור או ביכולת ביחס לפנדה - ממש לא.

לשלם 40 אלף שקל על 5 כריות אויר, גאנטים ושליטה מההגה של המערכת?

המנוע זהה, לפיאט אין בקרת אקלים, תיבת הילוכים 5 הילוכים. החומרים ממש לא איכותיים, הכסאות ב1200 לא נוחים, הרכב מרגיש ונראה מאוד זול ביחס למחיר.

לא אמרתי דלה ביחס לפנדה, אלא ביחס לסוזוקי. אין מה להשוות, והסוזוקי זולה ביותר מ10 אלף שקל

בעוד שנתיים מחיר ה500 יהיה זול מהסוזוקי (לאותו שנתון ישן).

פורסם

קודם כל, ב-500 אתה משלם יותר גם על העיצוב והייחודיות. מעבר לזה, עשה טובה ואל תשווה לפנדה - הפנדה מיושנת, לא בטיחותית בסטנדרטים מודרניים, מאובזרת בקמצנות, המנוע חלש יותר, החומרים פחות טובים ועוד ועוד. נכון שבחירה "רציונלית" בין ה-500 לסוויפט צריכה להיות הסוויפט, ולו מכיוון שמחירה נמוך יותר (בהשוואה בין הגרסאות המאובזרות והחזקות - סוויפט 1.5 ו-500 1.4), אבל מי שבוחר 500 בפירוש לא בוחר רק לפי השכל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אומר אם כבר, ללכת על 500 בת שנה, אולי אפילו בדגמים המפוארים.

בסך הכל זה רכב נישה שנרכש בדרך כלל כרכב שני בבית או כרב לנסיעות עירוניות ולא עובר הרבה קילומטרים, עוד ידוע שבשנה הראשונה ערכו של הרכב צונח אז אולי ישתלם לך לרכוש 500 מאובזרת ברמת גימור פופ בת שנה שעברה 10,000 קילומטרים מוצעת במחיר אטקטיבי. נתקלתי בכאלו משומשות בטרייד מובייל וגם בלוחות המשומשות יש כמה כאלה שממתינות לקונים.

ועוד דבר, נשמע שמאוד התחברת לפיאט, קניית רכב היא הרבה פעמים עניין אמוציונלי, לא תמיד הרכב שמציע את התמורה למחיר הוא מה שיירכש, לפעמים מתאהבים בעיצוב, מתלהבים מכוחו של המנוע, מסתנוורים מאיבזור עשיר או פשוט נדלקים על האישיות של הרכב, עניין שבהחלט יכול לקרות עם פיאט 500 שזה רכב עם כריזמה ואישיות, שקנייה שלו היא סוג של הצהרה. אז אם אהבת, בצעי נסיעת מבחן ממצה אם מדובר בגיר הרובוטי שעלול להציק ובואפן כללי גם כדי להיבן את מאפייני הרכב ואם יתאים לך אל תתלבטי הרבה, אם תרכשי מה שפחות התחברת אליו עוד תצטערי.

בהצלחה.

פורסם
אני אומר אם כבר, ללכת על 500 בת שנה, אולי אפילו בדגמים המפוארים.

בסך הכל זה רכב נישה שנרכש בדרך כלל כרכב שני בבית או כרב לנסיעות עירוניות ולא עובר הרבה קילומטרים, עוד ידוע שבשנה הראשונה ערכו של הרכב צונח אז אולי ישתלם לך לרכוש 500 מאובזרת ברמת גימור פופ בת שנה שעברה 10,000 קילומטרים מוצעת במחיר אטקטיבי. נתקלתי בכאלו משומשות בטרייד מובייל וגם בלוחות המשומשות יש כמה כאלה שממתינות לקונים.

ועוד דבר, נשמע שמאוד התחברת לפיאט, קניית רכב היא הרבה פעמים עניין אמוציונלי, לא תמיד הרכב שמציע את התמורה למחיר הוא מה שיירכש, לפעמים מתאהבים בעיצוב, מתלהבים מכוחו של המנוע, מסתנוורים מאיבזור עשיר או פשוט נדלקים על האישיות של הרכב, עניין שבהחלט יכול לקרות עם פיאט 500 שזה רכב עם כריזמה ואישיות, שקנייה שלו היא סוג של הצהרה. אז אם אהבת, בצעי נסיעת מבחן ממצה אם מדובר בגיר הרובוטי שעלול להציק ובואפן כללי גם כדי להיבן את מאפייני הרכב ואם יתאים לך אל תתלבטי הרבה, אם תרכשי מה שפחות התחברת אליו עוד תצטערי.

בהצלחה.

היי MIKE קבעו לי נסיעת מבחן ל1200 אני דיי בטוחה שאוט' ביום שישי רק אז אדע האם הגיר נוראי כמו בטויוטה או לא. הרעיון הוא באמת לקנות פיאט 2009 ולא מעבר לזה. אנחנו מכירים מישהו אישית ממגרש יורו דרייב, עוברים אצלו יום שישי.

ואני כנראה אהיה גם בקשר עם טריידמובייל ונראה מה יש להם. הרעיון הוא לקנות 2009 ידני/אוט' תלוי במחיר ועם קמ"ז סביר של כ15 אלף. ונכון אני לא הכי פועלת לפי השכל כרגע אבל אין מה להגיד התאהבתי אנושות ברכב הזה :)

פורסם

לגבי צריכת דלק בסוויפט. אני קניתי סוויפט חדשה לפני כחודש וחצי, אתמול עברתי את ה 1000 ק"מ, במהלך הק"מ הזה מיליתי 4 !!! פעמים מיכל דלק,כל פעם בערך 40 ליטר. נכון לעכשיו מד דלק על 3/4. זה אומר 40+40+40+15=175 ליטר ל1000 ק"מ:shock:. אציין כי במהלך ה 1000 ק"מ האלו אוטו היה בהרצה, ומחוג סל"ד אף פעם לא עבר את 3000, ונסיעות היו הכי רגועות.

הצריכה הזאת נראת לי מאוד מוזר, במיוחד יחסית לצריכות של סוויפטים אחרים. וחוץ מצריכת דלק האוטו נהדר

פורסם
לגבי צריכת דלק בסוויפט. אני קניתי סוויפט חדשה לפני כחודש וחצי, אתמול עברתי את ה 1000 ק"מ, במהלך הק"מ הזה מיליתי 4 !!! פעמים מיכל דלק,כל פעם בערך 40 ליטר. נכון לעכשיו מד דלק על 3/4. זה אומר 40+40+40+15=175 ליטר ל1000 ק"מ:shock:. אציין כי במהלך ה 1000 ק"מ האלו אוטו היה בהרצה, ומחוג סל"ד אף פעם לא עבר את 3000, ונסיעות היו הכי רגועות.

הצריכה הזאת נראת לי מאוד מוזר, במיוחד יחסית לצריכות של סוויפטים אחרים. וחוץ מצריכת דלק האוטו נהדר

אני מאוד ממליץ להתייעץ (אפילו כאן בפורום הטכני) מכיוון שצריכת הדלק שכתבת כאן לא הגיונית בעליל (1:5.7) גם בנסיעה יחסית אגרסיבית ואתה טוען שנסעת רגוע.

פורסם
ונכון אני לא הכי פועלת לפי השכל כרגע אבל אין מה להגיד התאהבתי אנושות ברכב הזה :)

מבין אותך לגמרי. חברה שלי "סבלה" מאותה מחלה וקנתה 500 1.4. לטעמי היא עדיפה על ה-1.2 בגלל האבזור הנוסף והמנוע הנמרץ יותר. עם זאת - ההפרש במחיר אכן גדול מאוד.

אתה מדבר על צריכה של 1:6 בערך. זו צריכה גרועה מאוד לרכב כזה - יכולה לקרות רק אם הנסיעות כולן היו עירוניות קצרות עם הרבה פקקים. אם זה לא המצב - מומלץ לקפוץ למוסך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסוויפט אולי לא מאוד חסכונית בדלק, אבל היא רחוקה מאוד מצריכת דלק של 1:6, גם בפקקים כבדים.

הסוויפט שלנו עושה 1:9.5 בפקקים רציניים (עם מזגן פועל) ו1:14 בטיולים ארוכים ורגועים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בדיוק רציתי לפתוח שישור ולהתייעץ כאן עם אנשים, אבל רציתי לחכות לסוף ההרצה, ולראות האם המצב משתפר, עכשיו שעברתי את 1000 ק"מ וצריכה, לפי מה שאני רואה לא הולכת להשתנות, נראה לי שהכן מדובר בתקלה וצריך לפנות למוסך לבדיקה. הנסיעות שאני עושה הם רובם בתוך העיר, אבל ללא פקקים.

• תוכן חדש...