Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בסביבות ה25 אלף.

אני מוכן אך ורק לגיר ידני שיהיה מנוע חזק טורבו אם אפשר בתקציב:roll:

אני מאוהב למשל באיבזה 20VT גולף GTI כאלה רכבים.

חשבתי על הפולקסווגן פולו 1400 16v, הונדה סיוויק ESI, ורנו מגאן קופה 2000.

אם יש חוות דעת עליהם מה עדיף או רכבים אחרים אני אשמח לשמוע אתכם, תודה!

פורסם

גולף GTI דור 4 במצב סביר ועם שלדה נקייה לא תכנס לך בתקציב. אני בספק בכלל שתצליח למצוא בסכום כזה GTI.

רכב טורבו חזק אבל ישן זה לנצ'יה תמה (כניראה גם ישאר לך עודף ליישור קו מסיבי). בתקציב כזה אפשר למצוא גם KAPPA.

פולו 1.4 16V זה מבחינתך חזק? אם כן, תוסיף לרשימה איביזה עם אותו מנוע. בתקציב שלך שנת 2000 בערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לצערי אני יודע שהמכוניות האלה לא יכנסו לי בתקציב הבאתי אתזה כדוגמא לרכבים שאני אוהב מבחינת צורה מנוע,ופוטנציאל לשיפורים.

והלנצ'יה מרובעת מדי לטעמי, הגרסת 100 כ"ס די חזקה של הפולו, תודה ואם אפשר עוד עצות

• תוכן חדש...