Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי עזרה בבחירת רכב בין קרייזלר סיברינג LX 2001

לבין שברולט אלרו 00-01 מנוע 2400

מה אתם ממליצים מבין שני הרכבים האלה?

פורסם

אף אחד מהרכבים אינו מומלץ

נוכל לעזור לך יותר אם תגיד לנו איזה רכב אתה מחפש (מה הדרישות שלך מהרכב), תקציב

ונוכל לעזור לך בבחירת רכב מתאים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני מחפש אוטו בשנים 2000-2001 עם כל התוספות האפשריות כמו סאנרוף מושבי עור 4 חלונות חשמל

שיהיה יציב על הכביש שזה חשוב..

מבכינת הדלק זה לא משנה הכל תלוי בנהג ובלחיצות שלו...

התקציב הוא עד 31K

פורסם

לבן דוד שלי יש אלרו שנהגתי עליה המון.

רכב לא אמין בכלל! בעיקר תקלות חשמל, המנוע מתחמם יחסית מאד מהר, בלאי עצום ואיכות חומרים במיוחד בפלסטיקה נמוכה להחריד - הכל מפוצץ.אין חלק חשמלי שלא הוחלף ברכב הזה כולל כמה חיישנים. הרכב לא יציב על הכביש כנראה שלא נהגתה עליו, הוא רך יותר מדיי ולא יציב בסיבובים. מעבר לכך לדעתי הגג נמוך מאד ממש הראש בתיקרה ושדה הראייה לוקה בחסר.

בקיצור אני לא ממליץ לך להתעסק עם הרכב הזה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אם אתה מעוניין לרדת בשנתון ולקבל רכב יותר איכותי אז הייתי ממליץ לחקור קצת על הונדה אקורד בשנים 97-98 ,הדגם האמריקאי.

אוטו שיספק לך את כל דרישותיך וגם אמין מאד.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• תוכן חדש...