Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים..

תראו אני ממש קרוב לקנות אוטו ואני מתלבט על שתי איביזות ולא ממש יודע מה להחליט..

עוד לא לקחתי אותם לבדיקה, בדיקה עולה 400 ש"ח כמו שאתם יודעים

ואני רוצה להיות די סגור על האוטו לפני שאני שם עליו 400 שקל..

אז ככה,

איביזה 1:

דגם סטלה ידני 5 דל'

נפח מנוע 1400

מודל 2001

יד 3

ק"מ 186 אלף

טסט עד 10-2010

מחיר- 24.000

תוספות:

מגנזיום 14

אזעקת ביפר

ריפודי עור

אחרי טיפול 10K

בבדיקה מתחייב להכל

הערות שלי:

מהבדיקה שלי והנהיגה על האוטו, האוטו במצב טוב,

המנוע מאוד שקט והגיר יציב.. מה שמאוד תיסכל אותי זה דוושת הקלאץ שחורקת

נראה לי שצריך להחליף את הקלאץ.

תמונה

STELLA 5 1.4

-----------------------------------------------------------------

איביזה 2:

דגם סיגנו ידני 3 דל'

נפח מנוע 1600

מודל 2001

יד 3

ק"מ 200 אלף

טסט עד 03-2011

מחיר- 22.000

תוספות:

מגבר ורמקולים

צ'ינגר

בבדיקה מתחייב על מנוע,שלדה,וגיר

הערות שלי:

מהבדיקה שעשיתי לאוטו יש הרבה פאקים לא קטנים, מבחינת המנוע הוא נראה בובה

אבל גם יש בו די הרבה פאקים,

נעילה מרכזית נדפקה

הכיסא של הנהג נשבר לו איזה קפיץ ככה שהוא מתקפל שקמים

הדלת של מי שיושב ליד הנהג לא נפתחת מבפנים נשברה הידית

מכות פח בשני הצדדים ומאחורה

בקליה הימינית סדוקה

אור חניה מקדימה נשבר

אין סמל

תמונה

SIGNO 3 1.6

בגדול אני חושב על הראשונה, כי היא כבר מגיעה עם כל הקוסמטיקה וזה חוסך לי די הרבה..

לעומת זאת אמרו לי שה1600 יסחוב לי הרבה יותר טוב מה1400.. אבל כשאני חושב על זה אם אני לוקח את ה1600

אז היא ישר נכנסת למוסך לטיפול בכל נושא הקוסמטיקה וזה יכול לעלות לי לא מעט..

כמובן שאם אני אקח אותה אני מתכוון לקחת אותה לוואדי גו'ז או משהו ולא אצל יהודי.

פורסם

על פניו ניראה שראשונה אופצייה יותר טובה. ממליץ לבדוק את הרכב במכון, לקחת למוסך ולקבל חוו"ד והצעת מחיר לתיקון קלאץ' חורק. לפי מה שאני מבין זה 75 סוסים.

האוטו השני, צעירים אוהבים יותר בתור רכב "ספורט" (סיכוי טוב שקורעים לו את הצורה) יותר, מכיוון שיש לו 3 דלתות. על כך שרכב שימש ל"ספורט" (שימו לב ספורט ו"ספורט" זה לא אותו דבר) מצביעה גם הזנחה של הרכב בפנים ואולי גם בטיפולים. מצד שני האוטו זול יותר, יש אליו גם השקעה מסויימת ואולי אפשרות לפשרה נוספת במחיר לכיוון 16K~18K על הליקויים. מנוע אולי קצת חזק יותר, זה מנוע 100 כ"ס או 75?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי פרוספקט של מודל 2000, שם רשום דגם 1.4 עם 8 שסתומים 60 כ"ס.

לפי מה שהבנתי עשית על הרכב נסיעת מבחן. הרגשת שחסר לך כוח?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איני מכיר כ"כ את המצב הנוכחי של השוק ברכבים אילו. אבל שאלה לי לפותח השרשור - אין כבר רכבים מהסוג הזה ש"עמוסים" בפחות ק"מ ?

לעניין ההתלבטות הנוכחי - הרכב הראשון שציינת, נראה כי מצבו יותר טוב (ואינו מוזנח כמו השני), ואותו הייתי מעדיף.

alfa 156 2.5.

פורסם

בעיות מכניקה פנימית כגון כיסא ידיות ושאר מכלולים כאלו עולים הרבה כסף ברכבי VAG, חסר פרופורציה לעלות הרכב.

אם אין לך כישורים מכניים מיוחדים ומישהו להשיג ממנו קפיצים בוכנות צילנדרים ושאר רכיבים מכניים אל תיגע ברכב השני.

GOLF GTI 1.8T

פורסם

שלום,

אני אישית הייתי בוחר באפשרות הראשונה, ומהסיבה הפשוטה.

אתה מרוויח שם יותר מבאפשרות השנייה ומפסיד 25 כ"ס נשמע משמעותי אבל בינינו אילו לא מכוניות מירוץ ושתיהן יסחבו מנקודה א לנקודה ב.

תתחדש.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

• תוכן חדש...