Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה במנועי VW 1.4 TSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכם יותר לומד מנסיונם של אחרים.

קרא את השרשור הזה ושרשורים נוספים בעניין צ'מפיון ותחליט אתה אם אתה יכול לחיות איתם, אם כן סבבה - לך על זה.

מאידך, אם אינך יכול לסבול את הידיעה שכל פירוק של הרכב (שהוא יותר מהחלפת שמן) יעשה בידי מכונאי לא מקצועי עם מברג ארוך וגדול ושהרכב שלך אחרי "הטיפול" שלו כבר לא יחזור למה שהיה - תברח מהם כמו מאש וחפש לך אופציות אחרות.

בקיצור - עד כמה אתה מזוכיסט?

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא כתב שהוא מאוד מרוצה כבר 9 שנים ברציפות (מודל 2002), אז אולי הוא מבקר במוסך טוב?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בקיצור - עד כמה אתה מזוכיסט?

הווה אומר - קרצייה\פדנט\עלוקה\כל התשובות נכונות (בטוב טעם כן?) :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה למשיבים.

יש לי כרגע 2 פאסאטים , אחד יד ראשונה שלי שנת ייצור 2002 , השני היה מהמשפחה שנת ייצור 2001 ,

שתיהן מטופלות באוטו מוסך , לשתיהן היו בעיות ילדות ( מנורות אזהרה נדלקות ) אך בסופו של יום ,

אני מאד מרוצה ,

יש להדגיש כי הטיפולים ברכבים מתבצעים בדיוק לפי הוראות יצרן - אולי זה עוזר במשהו למניעת תקלות מסויימות.

לאחר כ 9 שנים איתן , אם הייתי יכול להרשות לעצמי - הייתי רוכש שוב את הפאסאט ( חבל שהצורה שלה לא מוצאת חן בעיני )

פורסם
אצלי אחרי דימום המנוע ,שני מאווררים מתחילים לעבוד,

אחרי שהם מפסיקים ,יש עוד משהוא שממשיך לעבוד.

הרעש שלו דומה למאוורר במהירות מאוד איטית .זה לא המאוררים בטוח,

אחרי כמה זמן גם הוא מפסיק.

אני חושב שמדובר על הדבר הזה.שמגן על הטורבו,אם לא אז מה זה?

שאלתי עובד במוסך מורשה של צמפיון ( העובד מטפל במכוניות שלי ובהחלט אמין בעיני ) ,

הנ"ל מסר כי במנועי TSI עם טורבו אחד , רצוי "לחמם" את המנוע 2 דקות לפני נסיעה , ולפני כיבוי מנוע גם כן להשאיר מנוע עובד כדקה ,

הסיבה :

כשהמנוע קר , יש לחמם את השמן המגיע לטורבו על מנת לגרום להקטנת נזק לטורבו שעובד ללא שמן חם לפני נסיעה,

ואינני זוכר מה הסיבה כשהמנוע חם - אך להמתין קצת בפירוש רצוי .

פורסם
חכם יותר לומד מנסיונם של אחרים.

חכם לומד מעובדות, להן הוא נותן משקל ראוי, לא מרכילות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לאחר כ 9 שנים איתן , אם הייתי יכול להרשות לעצמי - הייתי רוכש שוב את הפאסאט ( חבל שהצורה שלה לא מוצאת חן בעיני )

תנוח דעתך - היא מתחלפת בעוד חצי שנה, וממילא לא נשאר ממנה הרבה במלאי.

שאלתי עובד במוסך מורשה של צמפיון ( העובד מטפל במכוניות שלי ובהחלט אמין בעיני ) ,

הנ"ל מסר כי במנועי TSI עם טורבו אחד , רצוי "לחמם" את המנוע 2 דקות לפני נסיעה , ולפני כיבוי מנוע גם כן להשאיר מנוע עובד כדקה ,

אני שמח על הגדלת הראש מצד העובד. תשאל אותו אם הוא חי במאה הזאת או הקודמת, ומדוע היצרן לא מחייב זאת. אני, כבר במנוע TSI שני ברציפות (ושניהם כפולי הגדשה) לא נצרכתי לזה. תמיד טוב כמובן לנקוט במשנה זהירות, אבל נדמה לי שההמלצה של היצרן מספקת במקרה זה. בנוסף, החימום הוא לסוג אחד של הגדשה והקירור הוא לסוג אחר. אז מדוע יש צורך בשניהם במנוע עם הגדשה אחת בלבד?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לא שלא נדרשת לזה , פשוט אתה לא מחזיק את הרכבים מספיק זמן כדי לראות את ההזנחה באה לידי ביטוי.

אם יש לך חצי דקה-דקה של נסיעה רגועה לפני שאתה מכבה את הרכב, זה כמעט היינו הך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הזמנתי גולף חדשה 1.4 TSI 122 כ"ס כרכב שני לפאסאט הקיים ( הפאסאט השני עובר לבן ),

כאשר אקבל את הרכב בעוד מספר ימים אבדוק בספר רכב מה כתוב ( לא שאינני מאמין למומחים כאן :wink: )

• תוכן חדש...