Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה במנועי VW 1.4 TSI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני הייתי בטוח שאני שומע את המאווררים. בפעם הבאה אני הולך לעשות אמבוש למנוע, לפתוח מכסה מנוע ולוודא אם מדובר במאווררים. בדור הקודם לא זכור לי משהו שעובד לאחר דימום מנוע.

עשיתי לו אמבוש היום.

הרעש ששמעתי הוא של שני המאווררים בחזית מאחורי הרדיאטור. אחרי כדקה-דקה וחצי הם נדמו.

לא היה נשמע שמהו אחר עובד ברקע.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי אחרי דימום המנוע ,שני מאווררים מתחילים לעבוד,

אחרי שהם מפסיקים ,יש עוד משהוא שממשיך לעבוד.

הרעש שלו דומה למאוורר במהירות מאוד איטית .זה לא המאוררים בטוח,

אחרי כמה זמן גם הוא מפסיק.

אני חושב שמדובר על הדבר הזה.שמגן על הטורבו,אם לא אז מה זה?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם
אכן היום עשיתי לעופר לוג קצר כדי לבדוק תיקוני הצתה, היה מעל 30 מעלות בחוץ ובלחיצה של ראשון עד רביעי/חמישי, לא היו תיקוני הצתה כלל.

מה שכן, חשבתי על זה לעומק ו...:

לא יודע אם להגיד ב100 אחוז שזה תקין, כן האוטו לא מתקן כלל, אבל אם נכנס לשורש הבעיה שגילינו שהיא חישן הנקישות, אולי אם אין כלל תיקונים זה בכלל לא בריא, שכן אולי המחשב כן צריך לאחר הצתות אבל הוא לא מאחר.

ושוב, יכול להיות שהכל בסדר והוא לא מתקן כי הוא לא צריך.

עופר, האוטו שלך עבר עדכון תוכנה? או שהוא חדש מדיי ולא היה צריך?

הרכב נמסר לי במרץ השנה

פורסם

פגשתי היום במקרה מישהו עם גולף 160 בת 10 חודשים שהלך לו מנוע ב 15 אלף ק"מ. הוא נכנס לפליקס והסתבר שמקור הבעייה הוא צילינדר מסויים, תופעה שידועה כפגם בייצור. הוא נפגש עם בכיר בצ'מפיון וקיבל אחריות מלאה על כל הרכב לשנתיים ממועד החלפת המנוע, שני טיפולים בחינם והתחייבות לטרייד-אין במחיר מחירון.

מסקנות:

1. אם אתה אסרטיבי מספיק ו/או אתה לקוח ותיק, אתה יכול לקבל פיצוי הולם. אני חושב שהפיצוי במקרה שתיארתי הוא הוגן ללקוח.

2. הייתה בעייה בסדרות ייצור מסויימות של מנועי TSI, אני מניח שהיא נפתרה ואין בעיות בדגמי 2010.

3. עדיין ולא ראיתי הוכחה לשירוקו אחת שלא שופרה שהלך לה מנוע.

פורסם
פגשתי היום במקרה מישהו עם גולף 160 בת 10 חודשים שהלך לו מנוע ב 15 אלף ק"מ. הוא נכנס לפליקס והסתבר שמקור הבעייה הוא צילינדר מסויים, תופעה שידועה כפגם בייצור. הוא נפגש עם בכיר בצ'מפיון וקיבל אחריות מלאה על כל הרכב לשנתיים ממועד החלפת המנוע, שני טיפולים בחינם והתחייבות לטרייד-אין במחיר מחירון.

מסקנות:

1. אם אתה אסרטיבי מספיק ו/או אתה לקוח ותיק, אתה יכול לקבל פיצוי הולם. אני חושב שהפיצוי במקרה שתיארתי הוא הוגן ללקוח.

2. הייתה בעייה בסדרות ייצור מסויימות של מנועי TSI, אני מניח שהיא נפתרה ואין בעיות בדגמי 2010.

3. עדיין ולא ראיתי הוכחה לשירוקו אחת שלא שופרה שהלך לה מנוע.

סעיף 3 . לא ברור לי .

הרכב אשר הוחלף בו המנוע היה משופר , ולכן הייתה בו בעיה .

או הבעיה כמו שרשמתה , פגם ידוע ביצור המנוע .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני יכול להעיד ששלי כבר בן למעלה משנה, ק"מ דומה, ועדיין לא היתה כל בעיה טפו טפו טפו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה באמת מתחיל להסתמן כבעיה מסויימת בסדרת יצור, לא ברור מה בדיוק תקול, אבל זה באמת מתחיל להראות שזה ככה...

(בואו נזכר באין ספור הבעיות שהיו באיביזה קופרה בשנים 2007-2008, עשרות גירים הוחלפו בגלל חריקות, לקוחות עשו רעש רציני מול היבואן, ובסוף התגלה שזה סוג שמן גיר שבעייתי לארץ, קראו לכולם למוסכים והחליפו להם שמן גיר, כן, יש כאלה שלא הייתה להם בעיה עד היום, ככה שגם זה היה "סדרה" בעייתית)

-----

פורסם

הייתה בעיה ברכבים עם מנוע 1.4TSI הראשונים שהגיעו.

פולקסווגן ביקשה מכל הרכבים להגיע ולעדכן את תוכנת ניהול המנוע.

Seat, VW, Audi and Skoda.

הבעיה נבעה מתיזמון הצתה ומה שהיה קורה בעצם זה שהדלק היה מתפוצץ בבוכנה כתוצאה מהלחץ כמו מנועי דיזל (ללא ניצוץ).

הם עידכנו את התוכנה וכיום המנועים האלו נוסעים מצוין.

יום טוב!

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

פורסם

הבעיה נבעה מתיזמון הצתה ומה שהיה קורה בעצם זה שהדלק היה מתפוצץ בבוכנה כתוצאה מהלחץ כמו מנועי דיזל (ללא ניצוץ).

לדיזל נקודת הצתה מאוד נמוכה ולכן הוא ניצת מהחום המיוצר מהלחץ שנוצר בסוף פעולת הדחיסה.

בדלק , שטמפ' ההצתה שלו הרבה יותר גבוהה, זה לא ניתן לביצוע, אני מבטיח לך שכל יצרני ומהנדסי הרכב בעולם היו מאוד שמחים להפרד לשלום ממערכות ההצתה המסובכות והיקרות.

מה שכן, יכול להיות שבעיה בתיזמון ההצתה גרמה לשליחת ניצוץ במהלך ביצוע פעולת הדחיסה או כל בעיית תזמון חמורה אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אכן היום עשיתי לעופר לוג קצר כדי לבדוק תיקוני הצתה, היה מעל 30 מעלות בחוץ ובלחיצה של ראשון עד רביעי/חמישי, לא היו תיקוני הצתה כלל.

מה שכן, חשבתי על זה לעומק ו...:

לא יודע אם להגיד ב100 אחוז שזה תקין, כן האוטו לא מתקן כלל, אבל אם נכנס לשורש הבעיה שגילינו שהיא חישן הנקישות, אולי אם אין כלל תיקונים זה בכלל לא בריא, שכן אולי המחשב כן צריך לאחר הצתות אבל הוא לא מאחר.

ושוב, יכול להיות שהכל בסדר והוא לא מתקן כי הוא לא צריך.

עופר, האוטו שלך עבר עדכון תוכנה? או שהוא חדש מדיי ולא היה צריך?

עומרי היית צריך לבדוק בלוק של הEGT ווידבנד גם,תמיד יכול להיות מצב של מנוע עני ובלי תיקוני הצתה.

אוו בכלל מנוע מפוצץ בדלק.

ולבדוק תחת עומס מ 1500 סל'ד,ועד המנתק.

• תוכן חדש...