Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה בנוגע לעלויות טיפולים

כמה בערך צריך לעלות טיפול במוסך לא מורשה שכולל:

החלפת 2 בולמים קדמיים

החלפת 2 מייצבים קדמיים (באותו עיניין מה זה למה צריך להחליף אותו??!)

החלפת 2 משאבות בלמים אחוריים (כזה דבר קטן שנכנס בתוך הדיסק הזה שליו יושב הגלגל)

טיפול 10 אלף (שמנים פילטרים מסננים פלגים וכל זה....)

אני מבין שאי אפשר לדעת בדיוק כמה זה אני מבקש הערכה כלשהי...

ובגדול מה אתם אומרים מוסך מורשה או לא מורשה?

תודה רבה לכל משכילי הפורום :)

פורסם

אם אינני טועה אצלך מאחור יש תופים ולא דיסקים העלות של המשאבות ב206 הן יקרות יחסית כ100 ש"ח ליחידה מוטות מייצבים עד כמה שזכור לי כ200 ש"ח לזוג.

פילטר שמן כ40 ש"ח למקורי פילטר דלק כ80 ש"ח למקורי.שמן בהתאם למה שתרצה (שמן סביר חצי סינטטי כ 100 ש"ח)

פלאגים כ 100 ש"ח

בולמים תלוי מה אתה בוחר אבל כ250 ש"ח ליחידה לתחליפי כדוגמת מונרו

יום טוב

קיריל

פורסם

בXS עם 110 כ"ס יש בלמי דיסק מאחור.

המחירים שציינת אולי יפים, אבל מדובר במחירים ללא עבודה. בחלק מהעבודות דווקא מרכיב העבודה הוא העיקרי, ולא עלות החלקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אסור לשכוח גם את העבודה והמע"מ - את הבנק לא בדיוק מעניין מחיר החלף בלבד.

במקרה החלפתי היום 2 משאבות בלם אחוריות ב206 XS 1999 - אצלי, בדגם 90 כ"ס , יש תופים מאחור.

כל משאבה - מקורית (נמצאו תחליפיות ראויות) 220 ש"ח לפני מע"מ (440 ש"ח לשתיהן)

עבודה - שעתיים - 400 ש"ח

נוזל בלמים - עוד כ 30 ש"ח אם אינני טועה.

+ מע"מ

1000 ש"ח

פורסם

לי יש את המוסכניק שלי שאני מבסוט עליו בוא נגיד שעלות העבודה שכוללת שני משולשים שני מוטות ייצוב זוג משאבות מאחור זוג צינורות ברקס קידמיים טיימינג וטיפול(משאבת מים טרמוסטט מחזירי שמן וכדומה) עלה לי כ600 ש"ח

• תוכן חדש...