Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לפני כחודש סיאט קורדובה ידנית 1600 שנת 2000 מהצורה של 00-02, הצריכת דלק שלי די גבוהה בהתחשב שזה רכב ידני ו 1600, צריכת הדלק נעה בין 1 ל -10\11 בנסיעה משולבת, הנסיעה בתוך העיר די רגועה ולא עוברת את ה 3000 סל"ד, הנסיעה מחוץ לעיר נעה בסביבות ה 140 קמ"ש, כאשר הטורים הם בסביבות ה 4200 סל"ד.

האם זה נורמלי?

או שאולי ישנה בעיה כלשהי.

לחץ הצמיגים תקין, השבוע אני אנקה בית מצערת.

למישהו ישנן המלצות נוספות לפתרון הבעיה?

תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

פורסם

לא מכיר את האוטו ספציפי אבל שאתה על 4200 זה לא אמור להיות חסכוני. 1:11 ממוצע זה נראה לי מצויין למהירות שלך בנוסף שאתה נוסע גם בתו העיר.

תסע על 100 ותבדוק כמה הרכב שותה לך.

גם בקשר לנסיע בעיר, השאלה באיזה מהירות את מגיע לסלד הזה.

אם אתה מאיץ מהר ל 3 אלף אתה עדיין שורף הרבה דלק.

אם אתה מאיץ בקצב רגיל עד ל 3 אז זה סבבה.

איפה אתה נוסע יותר? בעיר או בחוץ?

עם מזגן או בלי? מזגן מוריד את הצריכה בערך ב 10%

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

על פניו ניראה שהצריכה טובה. 1 ל10 רכב 1600 זו צריכה סבירה בהחלט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה השאלה פה? 140 היא מהירות בלתי חסכונית (וחוקית) בעליל :shock:

סע כחוק ותראה את צריכת הדלק קטנה פלאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריכת הדלק אפילו טובה ביחס לאופי הנסיעה.

נסיעה במהירות 140 קמ"ש - איננה חסכונית כפי שאמרו לך.

רוצה חיסכון ? סע אפילו במהירות "תת-חוקית" (80 למשל), שם אני מאמין שתהיה צריכת דלק מינימלית.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...