Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ליאון 2002 1.6 דגם signo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 35K ואחרי שחיפשתי מלא זמן מצאתי מישהו עם סיאט ליאון משנת 2002 אוטומט הדגם המאובזר signo

ק"מ טוב, אבל אני לא מכיר את הרכב יותר מדי.

ממה שקראתי אומרים שהוא אמין בגלל קונצרן של פולסוואגן.

אפשר לשמוע פרטים על הרכב, צריכת דלק,אמינות, עלות אחזקה

ואם בכלל כדאי לי לחשוב על לקנות אותו?

ברכב יש גם סאנרוף שאני דיי בטוח שהוא הוסיף בעצמו.

פורסם

היה לי עד לפני למעלה משנה וחצי סיאט לאון אוטו' מודל 2002 שקנית מהחברה, רמת גימור סיגנו + סאנרוף. ההבדל הוא רק שלי היה את מנוע ה- 1800 סמ"ק.

לגבי המנוע 1600 ברכב שמועמד אצלך לקניה - מדובר במנוע וותיק של קונצרן פולקסוואגן, מנוע אמין בסה"כ, אבל אל תצפה ממנו לביצועים, הוא מספק בהתנהלות היום יומית ולא מעבר.

צריכת דלק בעיר עמדה אצלי בזמנו על 1:8 , אני מניח שבמנוע הצנוע יותר זה מתקרב יותר ל- 1:9 . הרכב לא חסכוני בנסיעה בינעירונית בשל העובדה שמדובר בגיר 4 הילוכים עם כיול קצר של ההילוכים, ומה שמהווה יתרון בעיר הופך לרועץ מחוץ לעיר (100 קמ"ש בקרוב ל- 3000 סל"ד). מחירי הביטוח היו נמוכים למדי.

מבחינת הרכב - הרכב בסה"כ אמין מאוד, במשך שש וחצי שנים אצלי הוא כמעט ולא ראה מוסך חוץ מהטיפולים השוטפים, ואת אלו רצוי לבצע בזמן ולא במוסך חאפר. הרכב מאובזר מאוד ביחס לגולף המקבילה לו, כולל מערכת סטריאו מקורית באיכות גבוהה.

בסה"כ רכב מומלץ מאוד לדעתי, ותמורה טובה למחיר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

הבנתי שה1.8 צורכת יותר דלק.

ההתלבטות שלי היא האם לקנות סיאט שהיא רכב אירופאי לכל דבר כולל אחזקה וטיפולים או לחכות שאני אמצא רכב יפני שלפי אנשים הם הכי זולים באחזקה וכמעט אין איתם בעיות.

אני עושה בערך 40 ק"מ ביום וצריך אוטו לפחות לשנתיים שלוש הבאות

• תוכן חדש...