Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד שאלה:

אני זוכר שראיתי איזשהו שרשור שצריך לבדוק שהמזגניסט ממלא מספיק גז ולא עושה בעצם חצי עבודה, איך אפשר לבדוק את זה ומה הכמות שאני צריך לשים לב שהוא ממלא לי ?

מה המחיר למילוי גז פחות או יותר ?

ואני מבקש גם המלצה למזגניסט באזור ראשון לציון.

רב תודות אנשים יקרים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

להכנס למזגניסט שעובד עם מכונת גז ולא בלון + שעונים.

למכונה מזינים כמות מדוייקת וככה אין מצב של עודף גז או חוסר גז.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ועוד שאלה:

אני זוכר שראיתי איזשהו שרשור שצריך לבדוק שהמזגניסט ממלא מספיק גז ולא עושה בעצם חצי עבודה, איך אפשר לבדוק את זה ומה הכמות שאני צריך לשים לב שהוא ממלא לי ?

מה המחיר למילוי גז פחות או יותר ?

ואני מבקש גם המלצה למזגניסט באזור ראשון לציון.

רב תודות אנשים יקרים.

מזגניסט מקצועי בודק עם סעפת שעונים את כמות ולחץ הגז במערכת, מבחינתך תרצה לראות שאחרי התיקון מודדים

את טמפרטורת האויר ביציאה מפתחי הקרור שתעמוד על בערך 10 מעלות.( מדידה עם טרמומטר ).

מזגניסט ברמה - אבי 052-2958669

פורסם

אין אפשרות לבדוק כמות גז בצורה מדוייקת באמצעות שעונים, גם מכונת מחזור לא יכולה להפריד את כל הגז מהשמן ותמיד יש הפסדי גז, אם תמלא 800 גרם, ותשאב אותם מייד- לא ייצא חזרה 800 גרם.. תמיד יש הפסדים.

אפשר למלא גז בכמות מדוייקת גם ללא מכונה, רק עם שעונים ובלון ו.... גם משקל מיוחד לגז, מניחים עליו את הבלון הפוך כדי שייצא נוזל, ולאחר הוואקום ממלאים גז לפי משקל.

פורסם

כמו תמיד, שואלים פה שאלה, ומקבלים תשובות מקצועיות ביותר, תודה.

עוד שאלה, איזה לחץ וכמות קיימים אני צריך לוודא ?

שוב תודה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כמות גז (משקל בגרמים) אמור להיות רשום על תווית בתא המנוע (ליד הראדיאטור),

לחץ גז - לא מדע מדוייק כי זה מאוד תלוי במספר משתנים - טמפ" חיצונית ופנימית, מהירות המנוע, מצב המדחס, האם החליפו מייבש?

בדרך כלל מצב תקין צריך להיות (לאחר שהמזגן פועל מספר דקות בצל!!) - לחץ גבוה 200-230PSI, לחץ נמוך 25-35PSI.

בהצלחה

• תוכן חדש...