Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בשבוע שעבר ניגשתי לחדש את צמיגי מכוניתי.

מאחר ואני מבין את חלקם החשוב של הצמיגים בבטיחות הנסיעה רציתי להצטייד בצמיגים טובים ואיכותיים.

בכל פנצ'ריה שהלכתי קיבלתי תשובה אחרת לשאלה: "איזה צמיג/יצרן הכי טוב?".

אני מניח שהתשובה מושפעת מהמותגים שכל פנצ'ריה עובדת איתם, ומאחוזי הרווח שיש מכל צמיג וצמיג.

האם אוכל לקבל כאן תשובה אובייקטיבית לגבי דירוג הצמיגים/יצרנים מהטוב ביותר עד הפחות טוב עבור חמשת המובילים?

תודה,

מייקי.

פורסם

דבר ראשון, אני מאוד שמח שאתה מודע לכך שהצמיגים הם בין החלקים החשובים ביותר לבטיחות, ושאסור להמעיט בערכם.(ואני ממש לא ציני, פשוט עם מכת הצמיגים הסינים שכל המדינה קונה אותם, ואין להם מושג מה הבעיה, אני שמח שיש כאלה שמבינים את חשיבות הצמיג)

אין פחות ויותר טוב, לכל יצרן יש הסדרה המוצלחת שלו.

יש הרבה יצרנים טובים,

לדוג'

מישלין, פירלי, ברידג'סון, יוקוהומה, קונטיננטל, טויו וכו'.

לכל יצרן יש סדרה טובה משלו,

לדוג' למישלן יש את הPRIMECY HP שנחשבים בין הצמיגים הנוחים בקטגוריה.

לטויו יש את הT1R שנותן אחיזה מצויינת במחיר סביר.

לקונטיננטל יש את סדרת הCONTISPORT שהיא טובה מאוד, וגם את הCONTIECO.

אני מניח שהבנת את הרעיון.

מה המידות של הצמיגים שלך? אשמח להמליץ לך על צמיג טוב.

פורסם
דבר ראשון, אני מאוד שמח שאתה מודע לכך שהצמיגים הם בין החלקים החשובים ביותר לבטיחות, ושאסור להמעיט בערכם.(ואני ממש לא ציני, פשוט עם מכת הצמיגים הסינים שכל המדינה קונה אותם, ואין להם מושג מה הבעיה, אני שמח שיש כאלה שמבינים את חשיבות הצמיג)

יש הרבה יצרנים טובים,

לדוג'

מחזק את מה שנאמר קח צמיג מחברה ידועה בלבד ולא סיני שלא עוצר בזמן.

ונתתי כאן כמה אתרים להשוואה של צמיגים.

אשמח לעזור שתיתן את גודל הצמיג שאתה צריך ואיזה קוד מהירות יש לך.

קובי

:-)

פורסם

במקרה , גם אני חיפשתי צמיגים במידה הזאת לאחרונה ,

וגיליתי שיש מצבע באייס על צמיגי GOODYEAR

ו לפי חיפוש במקומות אחרים שעשיתי ההפרש לצמיג בקניה של 4 צמיגי ם הוא באזור ה 200 שקלים

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם
במקרה , גם אני חיפשתי צמיגים במידה הזאת לאחרונה ,

וגיליתי שיש מצבע באייס על צמיגי GOODYEAR

ו לפי חיפוש במקומות אחרים שעשיתי ההפרש לצמיג בקניה של 4 צמיגי ם הוא באזור ה 200 שקלים

אני מאמין שאלה צמיגים די בסיסיים מהיצרן, אבל בכל זאת אם המחיר סביר אני לא רואה סיבה לא לקנות, ואפשר לקנות בלב שלם, בלי חשש.(למרות שנשמח לדעת מה הדגם של הצמיג)

רק לשים לב לתאריך ייצור של הצמיג, מאוד חשוב.

פורסם

בקשר לאייס, אני זוכר כאשר רציתי להחליף צמיגים ל-BMW שלי גם הייתה להם מבצע: צמיג שני בחצי מחיר (צמיגים לא תואמים באינדקס למשקל הרכב ובאייס אמרו לי שזה זניח כי האוטו כבר ישן ואני לא יסע אליו גם ככה מהר וגם צמיגים כמובן היו ל-180 קמ"ש). רק מה הקאץ'? על צמיג קומהו מעפן הם לקחו 700ש"ח ועל שני 350. זה 1050 על שני צמיגים, כלומר 2100 לרבעייה. הלכתי לפנצ'ירה והם הזמינו לי TOYO תוצרת יפן (באמת מהתרשמות שלי צמיגים מדהימים, גם אחיזה גם שקט גם על רטוב וגם בבלימה, במיוחד אחרי סיניים שהיו לי של HANKOOK או משהו בסגנון) במחיר של קצת פחות מ-500ש"ח לצמיג. בסוף יצאתי עם 4 צמיגים יפנים ב-1900ש"ח (צמיגים תואמים באינדקס למשקל הרכב וגם מהירות 240).

אז לפני אייס, אני ממליץ לבקר ולהשוות מחירים במקום אחר, למשל דרך אתר שנתן חבר מעלי.

מעבר לזה, אצלהם באייס GOODYEAR תוצרת פולין, TOYO שלקחתי תוצרת יפן. בזמנו היה לי אלפא 164 ולקחתי אצלהם צמיגים במבצעGOODYEAR , מסתבר שבפנצ'ריות היה יותר זול בלי שום מבצעים - שילמתי 2000ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שנאמר שאייס יוצאים במבצע זה בד"כ יוצא רק קצת יותר יקר מפנצריה עבור סחורה שלא תמיד יותר טובה.

אנשים הולכים אחרי שם יצרן בלי להבין שיש גם סדרות שונות לכל יצרן.

גודייר אפישנט גריפ זה חרא, וגודייר אקסלנס זה אחלה צמיג.

פורסם

אז זה אכן ה אפישנט גריפ , אבל גם לפי האתר TIERS 4 , הם בין הצמיגים היקרים יותר ,

בדקתי קצת בפנצ'ריות שמוכרות גודייר , ואפילו התקשרתי ליבואן , נראה שאף אחד לא באמת הצליח להגיע למחיר של אייס ..

שיוצא אחרי ההמבצע שלהם ואחרי ההנחת מועדון משהו כמו 390 שקלים לצמיג , שיחסית זה לא רע ,

ובכלל לפי דירוגים עולמיים שיצא לי לבדוק באתרים שקיבלתי לא מזמן בפורום כאן ,

לא נראה שהצמיג הזה כל כך גרוע , אפילו בתגי מחיר יותר גבוהים ,

ברור שיש צמיגים הרבה יותר טובים ואיכותיים , אבל נראה שבפשרה בין האיכות , אמינות , יציבות , יתירות של צמיג , ומחיר ,

נראה שזאת אחלה עסקה

אני חושב אני אלך על זה ,

אבל אם מישהו ממליץ על משהו אחר ברמת המחיר הזה , (עד 400 שקלים הצמיג )

אני אשמח לשמוע

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

ב450ש"ח לפני מיקוח(זה המחיר בTIRES4U, שמשם יש לפחות 10% לאן לרדת)

את היוקוהומה C DRIVE שמומלצים.

יש קוד מהירות H, וקוד מהירות V ההבדל הוא עשרה שקלים, תקח את מה שאתה צריך לפי היצרן.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש הרבה יצרנים טובים,

לדוג'

אשמח לקבל ממך המלצה לצמיג טוב,

מידות הצמיג שלי הן : 165/60-13

אגב,

איך הצמיגים של Maxxis? בעל המוסך אמר שהיצרן מקום עשירי בעולם... אני לא יודע אם זה טוב או לא.

גיגלתי וחיפשתי את דירוג יצרני הצמיגים בעולם, אך לא מצאתי על זה מידע, מישהו יודע היכן ניתן למצוא דירוג כזה?

פורסם

יש הרבה יצרנים טובים,

לדוג'

לפני 4 חודשים התקנתי 4 צמיגי מישלין HP פראמסי ב307 שלי,צמיגים פשוט מעולים,שקטים,נוחים,טובים מאד על כביש רטוב,למרות המחיר הלא זול,ממליץ מאד.

• תוכן חדש...