Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתמול עצרו אותי על לדים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלדים שהיו מותקנים ברכב הם: פס לדים מעל הפנס (אבל לא מהפסים העצבניים האלו, אלא משהו אחר שכמעט ולא רואים אותו אם האורות דרך דולקים) ולדים לבנים במקום אורות החנייה.

שאלו אם יש לי אישרים על הלדים ממשרד הרישוי.

אמרתי להם את האמת : )

החליטו להוריד לי את הרכב מהכביש ובנוסף לתת לי כנס (הוא לא אמר כמה, ואני לא ביררתי), שאלתי את השוטר אם הוא יוותר במקרה שאני מוריד את הלדים במקום, הוא אמר שירשום רק אזהרה, וכך זה היה.

יש לי 2 שאלות.

1) יש אפשרות לקבל אישור על לדים ממשרד הרישוי ? (אם הם כבר נותנים אישורים לAUDI וכאלו, או שאני פשוט צריך להחליף לAUDI מבחינתם ?)

2) כמה זמן יש לי להוריד את הלדים שנותרו במקום אור החנייה ? (אני צריך זמן להשיג ולהתקין את המנורות המקוריות) 

פורסם

צהרים טובים

יש לי 2 שאלות.

1) יש אפשרות לקבל אישור על לדים ממשרד הרישוי ? (אם הם כבר נותנים אישורים לAUDI וכאלו, או שאני פשוט צריך להחליף לAUDI מבחינתם ?)באודי הם באים מהיצרן עם פס לדים כך שלמעשה אין צורך באישור מיוחד, מכיוון שאסור להוסיף תאורה חיצונית לרכב לא יאשרו לך אותם בצורה חוקית

2) כמה זמן יש לי להוריד את הלדים שנותרו במקום אור החנייה ? (אני צריך זמן להשיג ולהתקין את המנורות המקוריות) השוטר הוריד לך את הרכב מהכביש או לא, ואם לא הוא נתן לך טופס כלשהו?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא קיבלתי שום טופס...

הוא לי פירט איזה אזהרה אני מקבל, פשוט אמר "אתה מקבל אזהרה".

בכל מקרה הוא צילם את הרכב מכל הכיוונים (אבל עוד לפני שוויתר).

ואם אני לא קיבלתי שום דף, מזה אומר ?

פורסם

נשמע קצת מוזר ..

הוא היה שוטר או מתנדב ?

למיטב ידעתי רק בוחן תנועה יכול להוריד רכב מהכביש וכאלה אין הרבה , יחסית לכמות השוטרים והמתנדבים ולכן לרבות אם הרכב באמת אינו מהווה סכנה או אינו עובר כמות נכבדת של סעיפים הם לא יתאמצו לקרוא ל2 וחצי בוחני תנועה שיש להם באותו יום באותה משמרת באותו אזור

פורסם

יכול להיות שמספר הרכב שלך רשום במאגר הנתונים של המשטרה, ובפעם הבאה שתיעצר על עבירה דומה, תקבל הורדה או קנס או משהו כזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אזהרה נרשמת במסוף בלבד, לכן לא תקבל שום דף,

אך מומלץ מאוד שתוריד את הלדים, כיוון שאם תיתפס עוד פעם אחת, באמת יורידו לך אותו מהכביש.

תגיד תודה שיצאת עם אזהרה בלבד.

אגב כמו שענו לך, לאודי זה מגיע מהחברה, אז אין להם באמת מה לעשות.

יום טוב.

רותם.

פורסם

מה זה אזהרה נרשמת במסוף? כי אני קיבלתי אזהרה על משהו אחר לגמרי שלא קשור וקיבלתי טופס חתום מהשוטר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מדובר בהונדה סיויק (הצורה לפני האחרונה), יש חלונות מושחרים (רק מאחור בדלתות) ולדים.. זה כל מה שהיה, לא ג'נטים, לא אגזוז לחץ או משהו בסגנון.

אבל לא קשור לאוטו, פשוט אני שכחתי לגמרי שיש לי משהו לא תיקני באוטו, ועצרתי ברמזור ליד הניידת בדיוק עם החזית של הרכב שלי ליד החלונות הקדמיים של הניידת, זאת הייתה הפשלה היחידה, כנראה שהם לא אהבו את החוצפה.. קורה.

פורסם
אזהרה נרשמת במסוף בלבד, לכן לא תקבל שום דף,

רותם.

כמו ש bmw ricer כתב, אזהרה ניתנת על ידי השוטר בכתב, בדומה לדוח רגיל רק ללא נקודות וללא קנס כספי.

בפעם הבאה ששוטר יעצור אותך על עברת תנועה שתבצע יופיע לו במסוף שאינך זכאי לאזהרה ואז יהיה לשוטר שיקול אם לכתוב לך דוח תנועה (קנס) או שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גם כשמקבלים אזהרה אתה מקבל טופס ליד!

בטוח?

כי שוטר נתן לי פעם אזהרה על "נהיגה פראית" (למרות שלא השתוללתי), לא היה לי כוח או רצון להתווכח איתו (נהג חדש וצעיר שמתווכח עם שוטר ב-4 בבוקר, לך תצא מזה נקי), אבל הוא לא נתן לי כלום.

• תוכן חדש...