Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מבקש לשאול כמה מורידים מהמחיר ברכישת רכב למנוע במצב די גרוע

לפני הבדיקה במכון כמובן רשמתי את השילוש הקדוש: מנוע,גיר,שילדה בהתחייבות המוכר

דגם המנוע:176B4000 פונטו דור ראשון S60

תוצאות בדיקת מכון:

לא תקין- בלאי פנימי גבוהה מנוע לאחר התחממות+שיפוץ ראש דחיסה לא זהה צריכת שמן

רעשים במנוע אביזרים נזילות שמן תושבות מנוע חלשות צינור נשם פגום/מנותק קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

לחץ דחיסה : 16,21,18,19

המוכר מוכן להוריד לי 1000 שקל על המנוע

האם זה הוגן? האם זה מעט מדי? כמה בעיקרון הוא צריך לקזז את מחיר המנוע?

תודה

פורסם

למה לא כדאי לקנות רכב עם מנוע גמור?

אני קניתי רכבלפני שבוע, הרכב עבר אוברול במנוע, המנוע נבדק ויצא מעולה.

האם לא כדאי לקנות רכב עם מנוע "גמור" למשוך איתו כמה שאפשר ואז החליף למנוע חדש? כל זאת בתנאי שהמוכר מתקזז איתך על מחיר של מנוע.

קובי

פורסם
למה לא כדאי לקנות רכב עם מנוע גמור?

אני קניתי רכבלפני שבוע, הרכב עבר אוברול במנוע, המנוע נבדק ויצא מעולה.

האם לא כדאי לקנות רכב עם מנוע "גמור" למשוך איתו כמה שאפשר ואז החליף למנוע חדש? כל זאת בתנאי שהמוכר מתקזז איתך על מחיר של מנוע.

יש הבדל בין מנוע שעבר אוברול ועכשיו הוא תקין לבין רכב עם מנוע גמור שאתה לא יודע איפה תתחיל ואיפה תסיים , ולסחוב עם רכב עם נזילות שמן ? עד מתי , בטסט הוא לא יעבור אם יש נזילות רציניות.

1000 שקלים נשמע נמוך עבור כניסה להרפתקאה .

ואם כבר תברר כמה עולה לעשות לרכב הזה מנוע.

פורסם
יש הבדל בין מנוע שעבר אוברול ועכשיו הוא תקין לבין רכב עם מנוע גמור שאתה לא יודע איפה תתחיל ואיפה תסיים , ולסחוב עם רכב עם נזילות שמן ? עד מתי , בטסט הוא לא יעבור אם יש נזילות רציניות.

1000 שקלים נשמע נמוך עבור כניסה להרפתקאה .

ואם כבר תברר כמה עולה לעשות לרכב הזה מנוע.

אני מתנצל, לא הסברתי את עצמי כראוי.

מה הבעיה בקנית רכב עם מנוע גמור בתנאי שהמוכר מוריד את המחיר של המנוע? זה לא עדיף? יש מנוע חדש ברכב.

קובי

פורסם

הכי טוב ללכת למוסך שהקונה סומך עליו ולקבל הצעת מחיר על ישור קו לרכב ולראות אם שווה את זה ( לפי כמה שהמוכר מוכן להתגמש )

מה כל כך מיוחד באוטו שאתה נעול עליו ? ( יד נמוכה , ק"מ נמוך או ? )

פורסם

ברכב יש עוד רכיבים חוץ ממנוע. ברכב שהמנוע שלו גמור, יש עוד רכיבים גמורים כמו תושבות גיר ומנוע, בולמי זעזועים, מותחנים, רכיבים חשמליים ישנים ועוד ועוד ועוד.

גם אם תתקזז על עלות שיפוץ מלאה של מנוע, איך תקזז עוד מעלות תיקון החלקים הנוספים?

בסוף נשארת עם רכב שחוק שעבר שיפוץ מנוע...

פורסם

מנוע משופץ לא צריך לעלות יותר מ2500 שקל אפילו פחות לדגם הזה

האמת זה לא משנה, כי אם שאתה קונה אוטו המוכר מתחייב במנוע, גיר, שלדה

זה ברור מאליו שהוא צריך לתקן גם את הבולמים ואת הגיר.

השאלה היא: כמה צריך לקזז על מנוע כזה? אני מאמין שהוא יכול לסחוב עוד 20 אלף

לא ממש בטוח שאני מוכן לקחת את הסיכון ליתקע איתו בדרך לאילת ליד איזה אוהל של בדואי

מה שמפתיע שהאוטו עבר טסט לפני חודשיים וחצי.

פורסם
למה צריך לקזז? פשוט לא קונים רכב עם מנוע במצב גרוע. זה הכל.

לפי הודעות קודמות שלו - מדובר בפונטו קבריאולט ולא בפונטו רגילה, כך שאין ממש מבחר מכוניות למכירה.

פותח השירשור, חבל שאתה לא מציין את זה.

פורסם
מנוע משופץ לא צריך לעלות יותר מ2500 שקל אפילו פחות לדגם הזה

האמת זה לא משנה, כי אם שאתה קונה אוטו המוכר מתחייב במנוע, גיר, שלדה

זה ברור מאליו שהוא צריך לתקן גם את הבולמים ואת הגיר.

השאלה היא: כמה צריך לקזז על מנוע כזה? אני מאמין שהוא יכול לסחוב עוד 20 אלף

לא ממש בטוח שאני מוכן לקחת את הסיכון ליתקע איתו בדרך לאילת ליד איזה אוהל של בדואי

מה שמפתיע שהאוטו עבר טסט לפני חודשיים וחצי.

ממש לא ברור שהמוכר צריך לתקן לך בולמים. אתה קונה רכב משומש as-is.

קח מחיר של מנוע מיבוא, תוסיף 50% על אביזרים מסביב כמו מותחנים, רצועות, משאבות (מים, הגה כח וכד') וזה הסכום.

אם אתה ממש "חם" על הרכב הספציפי - תתגמש, תוך ידיעה שבסופו של דבר כל הסיפור יעלה לך יותר מ"מחירון".

כעת, על רכב מיוחד ונדיר, אין שום משמעות ל"מחירון". הוא בסך הכל עוד עיתון. אם הרכב שאתה רוצה יגרום לך לחייך בבוקר וישרת אותך נאמנה, אין שום משמעות לאלף או אלפיים שקלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...