Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי מפח נפש גדול עם כל סוגי הצרפתיות המסחריות (סיטרואן ברלינגו, רנו קנגו ופג'ו פרטנר) שבכולם הלך מנוע, הלך ראש מנוע או הלך הטורבו, החלטתי להתייעץ ולחפש אלטרנטיבה שפויה לצרכים שלי.

אני מחפש רכב שיהיה קודם כל אמין, שלא אצטרך להסתכל על נורת חום המנוע כל דקה ושאדע שיגיע לאן שאצטרך בזמן שאצטרך.

אני נוסע הרבה ובמקומות קשים - עליות של ירושלים ורמת הגולן, כך שאצטרך רכב שיוכל לעמוד בעומס של נסיעה.

דבר חשוב נוסף הוא צריכת הדלק, ואעדיף רכב חסכוני ששותה בערך 14-13 לליטר כמו שאר הרכבים בקטגוריה.

דברים שאוכל להתפשר אליהם הם :

1. גודל - אין לי הרבה ציוד אבל שם בתוכו משהו כמו 100 קילו של ציוד בקבוע,כך שלא בהכרח שיהיה מסחרי גדול.

2. צורה ונוחות - כמובן ברמה הנורמלית , כאמור הרכב הקודם שלי היה ברלינגו 2002 שהוא לא שיא הנוחות והיופי אבל הספיק לי.

מחיר - ארצה להשקיע בערך 30,000 ש"ח.

תודה לעונים:-o

גלעד

• תוכן חדש...