Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מבקש יעוץ בתמחור הונדה סיביק 2006 צורה חדשה 1800 סמק

60 א' ק"מ

4 צמיגים חדשים+ גלאי רוורס

מטופלת בקפדנות

יד 2

היתה בליסינג- ללא התעללות ונסיעה של 15א ק"מ בשנה

מחירון 84א'

בכמה אפשר למכור???

פורסם

חכה חודש ויציעו לך 70.0

לקונה שלך, אין שום מושג אם התעללו ברכב או לא. הוא לוקח בחשבון שכן. ב 84.0 אלף, הבנאדם קונה כל רכב ליסינג ישר מהחברה, ועוד נשאר עם עודף בכיס, והוא יד שניה.

צמיגים חדשים זה יופי, אבל לא שמנה דבר. חיישן רברס זה באמת שטויות (אל תיעלב) ובטח לא משהו שצריך להוסיף עבורו כסף.

תנסה לקחת את אחד מאלה שמציעים 75.0 ולומר לו שאם אתה רוצה 84.0 והוא 75.0 אם הוא רציני שיבוא ו"תסתדרו".

אם יש לך קונה רציני - אל תתן לו ללכת לרכב אחר. סגור איתו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ותשובה יותר רצינית

\מתקשרים אלי ומציעים 75א' - זה נראה לי נמוך

מה דעתכם???

התשובה היתה רצינית! נסה לקבל כמה שיותר. בדוק בלוחות כמה מבקשים עך מכונית דומה (2006, רמת גימור נמוכה, עבר השכרה) כדי לקבל סדר גודל.

תשאל את עצמך גם כמה זמן אתה מוכן 'להיתקע' עם הרכב בשביל הסיכוי לקבל עוד אי אלו אלפיות בעת המכירה. לפעמים עדיף למכור בקצת פחות ולהימנע מהטירטורים מה גם שאתה ממשיך לאבד ערך ולשלם ביטוחים..

אגב, מחיר המחירון הוא לא כפי שציינת אלא 76,500 ש"ח.

בהצלחה!

פורסם
שלום לכולם

מבקש יעוץ בתמחור הונדה סיביק 2006 צורה חדשה 1800 סמק

60 א' ק"מ

4 צמיגים חדשים+ גלאי רוורס

מטופלת בקפדנות

יד 2

היתה בליסינג- ללא התעללות ונסיעה של 15א ק"מ בשנה

מחירון 84א'

בכמה אפשר למכור???

על רכב ליסינג לשעבר אתה מצפה לקבל מחירון ?

מציע לך לעשות סיבוב קטן במגרשי הליסינג על מנת לקבל פרופורציה על כמה אתה יכול לקבל בשוק של היום..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מחירון של גרסאת ה-LS לפני שקלול 85,000

לאחר שקלול של יד וק"מ ובעלות של ליסינג. מחירון שלה זה 77,000 .

כלומר 75 שהבחור הציע לך אכן מכיר שסביר.

תסתכל קצת ביד 2 תעשה קצת מן כמו סקר שוק באיזה מחירים דורשים, אפילו תתקשר קצת לבעלי רכבים, וחפש כאלה שעם רכבי ליסינג, ובדוק כמה מבקשים.

אם הרכב שמור בצורה בלתי רגילה ריפוד ופלסטיקה ללא שום התעללות והכל ממש פיקס,וממה שאני רואה יחסית לאחרים הק"מ שלך נמוך, אתה יכול לנסות לבקש את ה-77,000 אך כך בחשבון שכל אחד שרואה רכב מליסינג, ינסה להוריד כמה שיותר .

לשיקולך כבר.

בהצלחה

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אל תקשיב לאף אחד!אם יש לך רכב שמור,ק"מ נמוך(וזה אחרי ליסינג שזה מאוד נדיר גם בפרטי 60K ב4 שנים).הייתי מבקש אפילו כמה אלף יותר.כי אין היום הרבה רכבים במצב שלך ובנוסף מדובר על הונדה.מי שמבין ומחפש רכב מצויין ואמין-יודע על מה אני מדבר

ד"א אני בזמני מכרתי גם סיוויק ES (נכון היא קצת יותר משוכללת מLS)ויותר מבוקשת ב2000 ש"ח יותר מהמחירון הרגיל והיא גם הייתה מליסינג אז אחרי שיכלול כמה "הרווחתי"?10???:lol:

הוי לי 1000 טלאפונים ביום מכל מינה חוכמולוגים שרצו לקחת אוטו הזה בחינם(10-15K פחות כאילו זה בא מליסינג וזה)בסדר לנסות אפשר.שקל לא הורדתי מהמחיר המבוקש שלי.ואחרי שבוע וחצי של 1000 טלאפונים ביום האוטו נמכר.ובבדיקה היו 0 תקלות.הבן אדם מברך אותי עד היום ולא מעניין אותו שזה היה מליסינג,יותר חשוב היה לו מצב של האוטו.

אל תהיה פראייר.לכול סיר יש מכסה ויש לך סיר טוב.בהצלחה

אם אתה רוצה פרטים כנס בפרטי

פורסם

המחירון הוא 77 אחרי הורדה של הליסינג, ואתה מסרב ל-75K?

הפראייר היחיד הוא אתה - כי מספיק שהמחירון ירד בחודש אחד ב-2000 ש"ח, וכבר הפסדת את אותם 2000 ש"ח.

פורסם

לפי הניסיון האישי שלי, בשביל השקט הנפשי שווה "לוותר" על 2000 ש"ח (שהם אחוז זניח משווי הרכב שלך) מאשר להמשיך את ההתעסקות המעצבנת במכירת הרכב כדי אולי להרוויח עוד כמה גרושים.

פורסם

אם תבדוק את היסטוריה של מחירון של הונדה בדגם שלך.אז בחצי שנה אחרונה רק בחודש הנוכחי ירד קצת המחירון היו חודשים שמחירון עלה אפילו

ובמקרה הכי גרוע המחירון לא השתנה....אז מי כאן פראייר?צריך פשוט לבדוק

חבל הייתי קונה אותה אצלך ב75 ומחר הייתי מוכר אותה ב85 ואני לא סוחר8) רק מצב לא מאפשר:lol:

פורסם

חבל הייתי קונה אותה אצלך ב75 ומחר הייתי מוכר אותה ב85 ואני לא סוחר8) רק מצב לא מאפשר:lol:

נראה לי שאתה אופטימי מדי לגבי הרכב שבכלל לא ראית !

פורסם
אם תבדוק את היסטוריה של מחירון של הונדה בדגם שלך.אז בחצי שנה אחרונה רק בחודש הנוכחי ירד קצת המחירון היו חודשים שמחירון עלה אפילו

ובמקרה הכי גרוע המחירון לא השתנה....אז מי כאן פראייר?צריך פשוט לבדוק

85 א"ש, לרכב בן 4 יוצא ליסינג..

לקחת משהו הבוקר ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרכב שלך יחסית צעיר ולכן זה לא כזה מפתיע שהוא במצב טוב, למרות הליסינג, קח בחשבון שהיום רכבים כמו שלך יש במגרשים ובטרייד - אין בלי סוף, והחברות הגדולות כמו אלבר ושלמה סיקסט יתמחרו את הרכבים שלהם במחירים יותר זולים ממה שאתה מבקש, המגרשים גם נותנים אחריות על מכלולים שונים , מה שאתה לא תיתן, גם ככה בעידן הטרייד אין שלנו אנשים מעדיפים לקנות ממגרשים, אתה תהיה חייב להתגמש אם אתה רוצה למכור , וחשוב לזכור שרכב זה לא השקעה, זה הוצאות והפסדים, לכן לא תוכל לקבל את כל מה שהשקעת בחזרה .

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בואו נעשה קצת סדר בדברים.

יש ליסינג ויש ליסינג,בסופו של דבר לא משנה כמה ק''מ הוא עבר או איפה הוא היה תלוי איך הרכב יצא אחרי בדיקה.

ישנם רכבים עם ק''מ מעבר לנורמה ,אבל שמורים ומטופלים בצורה מעולה.

ויש כאלו עם ק''מ נמוך מאוד אבך מוזנחים ברמות מטורפות.

ישנו גם פרמטר של סחירות הרכב,לדוגמא רכב הליסינגים גטס,מאזדה 3,פוקוס,אוואו וכו' נמכרות באחוזים ניכרים מתחת למחירון שלהם,מכיוון שיש היצע גדול למידי,מה שאי אפשר להגיד עם הסיוויק.

לפותח השירשור,אתה מחזיק באחד הרכבים המשפחתיים היותר סחירים שיש כיום בשוק,אישית אני הייתי מבקש 80 אלף ש''ח,ומתגמש בעוד כמה שקלים במעמד סגירת עסקה.

ישנם מקרים שגם רכב ליסינג נמכר מעל המחירון,על זה נאמר לכל סיר יש מכסה.

אני אישית לא הייתי מחכה "לפרייאר" שישלם לי מעל המחירון בשביל עוד כמה ג'ובות.

הצרכן הישראלי רוצה לדעת שהוא דפק את המערכת,ושהקנייה שלו הכי טובה ומשתלמת,לכן תמיד תשאיר לך עוד כמה שקלים בשביל "להתווכח" איתו,ותרד עד למחיר שרצית-אתה תהיה מרוצה,והוא יחשוב שהוא הסוחר הגדול בעולם.

שיהיה בהצלחה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...