Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש מפסק toggle קפיצי שלושה מצבים,6 רגליים (סכמה מצורפת בתמונה).למעשה,המפסק מבצע פעולה זהה למפסק של חלון חשמלי:מצב ניטרלי אין פעולה,לחיצה למעלה מבצע פעולת הרמה ולחיצה למטה מבצע פעולת הורדה.בהפסקת לחיצה המפסק חוזר לאמצע.המפסק פועל במתח של V12 וזרם נמוך-העברת הפקודות נעשית למחשב ניהול ולא ישירות לצרכן.

האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מפסק כזה?

בתודה מראש,

ADZ

toggle1.jpg

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

המספק הזה איננו מפסק toggle אלא מפסק קפיצי בעל 6 רגליים. נקרא בשפה המקצועית

DPCO- Double pole changeover

or Double pole, centre off

יכול להיות שחלק יקראו לו DPDT עם מצב Off באמצע.

תוכל למצוא בחנויות אלקטרוניקה. בקש מפסק 3 מצבים, 6 רגליים קפיצי.

מאחר והקשר לרכב לא ברור אנא הבהר אותו, אחרת השרשור ינעל.

פורסם

תודה על התשובה.

הקשר הוא שהמפסק הזה משמש להרמה/הורדה של זרועות בטרקטורים (מיכון חקלאי)שיש בהם מחשבי ניהול מערכות, מחוץ לתא המפעיל ע"מ להקל על ריתום של כלים.

החלקים הללו יקרים ולפעמים יש צורך לקנות את כל ערכת החיבור לכנף עם התושבות והחיזוקים-עלות של מעל 1000 ש"ח לפני מע"מ- במקום רק את המפסק בעלות של עשרות עד מאות בודדות של ש"ח.

לגבי זה שהם נקראים changeover,שמעתי שגם כך הם נקראים אבל לא רציתי להוסיף מלל מיותר והנחתי שמי שמכיר את המפסקים הללו כבר יכוון אותי גם למינוח המקצועי המדויק,ושוב תודה על התשובה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...