Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי IP בלי ריסטרט לראוטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אפשרי לשנות IP בלי לעשות ריסטרט לראוטר?

יש לי עוד מחשבים על WIFI בבית ואני לא רוצה לקטוע להם את הקליטה כל פעם שאני משנה IP.

תודה רבה!

פורסם

אם הרשת האינטרנט שלך עובדת בתצורת חייגן, כנס לראוטר חפש לשונית internet ואז אמור להיות שם כפתור disconnect אחרי זה לחץ על connect וכתובת האיפי תשתנה,

אם תתן את סוג הראוטר אולי אוכל לפרט יותר

פורסם

בחיים לא שמעתי על הראוטר הזה, אבל תנסה להיכנס לממשק ניהול שלו ואמורה להיות לשונית שאחראית על חיבור האינטרנט.

פורסם
ROTAL - RTA 1025W.

זה מה שכתוב עליו.

אין לי חייגן, אם הראוטר דולק, אני מחובר.

א) חייגן יש, הוא פשוט לא במחשב, הוא בהגדרות נתב. בחיבור ADSL של בזק תמיד יש חייגן.

איך עושים? נכנסים לכתובת 10.0.0.138 מקישים יוזר Admin וסיסמה Admin (ככה, עם A גדולה)

לוחצים DISCONNECT ואח"כ CONNECT. אלא אם כן יש לך כתובת IP קבועה שהוזמנה על ידך בכוונה תחילה, או התקבלה יחד עם שירות "מורשת" ודומיו, אז ה-IP שלך ישתנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך עושים? נכנסים לכתובת 10.0.0.138 מקישים יוזר Admin וסיסמה Admin (ככה, עם A גדולה)

לוחצים DISCONNECT ואח"כ CONNECT. אלא אם כן יש לך כתובת IP קבועה שהוזמנה על ידך בכוונה תחילה, או התקבלה יחד עם שירות "מורשת" ודומיו, אז ה-IP שלך ישתנה.

זה שווה ערך לריסטרט של הרואטר עצמו, לא ?

כלומר זה ינתק את שאר החיבורים בבית גם. אז זה לא עוזר לא

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

לא.

זה שווה ערך לניתוק וחיבור חייגם בראוטר. זה ינתק את המחשבים הביתיים מהאינטרנט, אבל מהרשת הביתית לא.

וזה לוקח הרבה פחות זמן מריסטרט לראוטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם מדובר על רמאות של כול מיני אתרי הורדות אז אפשר להשתמש בHIDE MY IP.

ככה אף אחד לא יעבד את הקונקט.

אודי A4

דימה.

פורסם

מוטי, זה יעבוד אבל אתה לא היחיד שחשב על זה, 20% מהפרוקסי כבר השתמשו במגבלה עוד כ30% עובדים גרועה, לכן לוקח כמה דקות למצוא פרוקסי בשביל לראות סרטון :)

אודי A4

דימה.

פורסם

אני מניח שיש לך אינטרנט בכבלים נכון?

במידה ויש לך קו טלפון VOIP של אחת החברות כנראה שהפכו לך את החיבור ללא חייגן ככה שכתובת הIP שלך לא יכולה להתנתק,

גם ללא טלפון כזה יכול להיות שיש לך חיבור ללא חייגן

• תוכן חדש...