Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות משדר טלויזה לרכב ויש לי כמה שאלות.

1. האם היחידה מותקנת במקום גלוי לעין או שניתן להתקין במקום נסתר ולשלוט עליה?

2. האם מכשירים מחו"ל יהיו תואמים לשידורים בארץ?

3.מאיפה לוקחים מתח ליחידה?

4.אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המכשיר הנ"ל

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260612626544&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

תודה לעונים.

פורסם

1. תתקין אותה איפה שתמצא לנכון

2. המכשיר הזה לא יעבוד בארץ, בארץ משדרים בMPEG4, הוא עובד בMPEG2

3. מתח לוקחים מהמצבר :)

4. ראה את תשובה 2.

כמה דברים נוספים על הנושא:

אתה מחפש מקלט ולא משדר.

שים לב לMPEG4, יש הרבה מקלטי DVBT באינטרנט ורובם לא תומכים בו.

בקליטה בארץ ממש לא מדהימה ואתה תצטרך אנטנה רצינית יותר (high gain) מהספציפית שמוכרים בלינק שנתת

ע"מ לקלוט בצורה איכותית תוך כדי נסיעה אתה צריך מקלט איכותי שיורד להתמודד עם המהירות,

אני מכיר רק אחד כזה שמסתובב באינטרנט, וזה בדיוק אותו אחד שכל המקומות בארץ מתקינים.

בנוסף ולא פחות חשוב, אתה צריך מסך שיתחבר למקלט, ומסך שיושב מקדימה ברכב לצורך זה הוא לא חוקי.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

תודה רבה

בעיקרון יש לי די וי די מקדימה ברכב..

אז אסור לחבר לזה טלויזה?

ודבר נוסף לפי העמוד בויקיפדיה הוא כן תומך בשידורים בארץ.

אז אתה בטוח לגבי הMP4?

פורסם

אתה בטח מתכוון למקלט ולא למשדר ,

או שמה אתה רוצה לשדר ישירות מהDVD שלך ברכב סרטים לשאר הרכבים בפקק .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

או קיי הייתי בחנות אבזרי רכב ביקשתי לראות את המכשיר שיש .

המכשירים שמוכרים הם עם קידוד MPEG2 ולא MPEG 4 אז מישהו יכול להגיד בודאות אם זה באמת MPEG4 אם ככה המון חנויות אביזרים מוכרים ציוד שלא עובד ככל?

פורסם

אם זה ככה אז - כן

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...