Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רכב שנת 2003 ספורט ידני

אני הולך או על יונדאי ספורט 1600 ידני 105 סוס

או איביזה 1400 ספורט ידני 100 סוס

עשיתי חיפוש כאן על הגטס וראית מלא תגובות שהיא זוללת דלק זה קצת מפחיד ורציתי לדעת אם זה תקף גם ל1600 ידני?

ואיזה רכב יותר כדי לקנות גטס או איביזה?

תודה

פורסם
הגטס ובטח שהידנית ממש לא זוללת דלק ובכל זאת הייתי בוחר באיביזה שמרגישה יותר איכותית וצעירה.

וואלה לפי מה שראיתי שרשמו כאן בפורום שעשיתי חיפוש אמרו שהיא אוכלת 1-9

אני גם חושב ככה על האיביזה אבל המנוע שלה חלש קצת 1400 לאומת 1600 בגטס ואיפה שאני גר יש עליות וכל עליה בצבע

אפשר עוד יעוץ?

פורסם

אז כן , דווקא כן זוללת דלק.

בתור אחד שנהג על הגטס גם הידנית וגם האוטומאטית אני יכול לבשר שהגטס האוטומאטית שתתה דלק רב.

דווקא הגירסא הידנית הייתה מאוד חסכונית וגם האיצה מעולה.

אם הבחירה היא בין הגטס הידנית לאוט' אז באופן וודאי הייתי ממליץ על הידנית.

לגבי האיביזה אין לי נסיון.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שתיהן לא ממש ספורטיביות, והקשר היחיד שלהן לספורט הוא רמת האבזור בו נמכרו.

כל סיפורי האימה ששמעת על הגטס היו נכונים (וגם זה לא ממש נכון, אבל נעזוב את זה כרגע) למנועי ה1.3 הישנים. הגטס עליה אתה מדבר בעלת מנוע אחר לגמרי. בכל זאת, אתה יכול להיות בטוח שחסכונית בדלק היא לא תיהיה. מי שמחפש חיסכון בדלק לא רוכש מכונית עם מנוע 1600 סמ"ק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...