Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ icm יצא לדרך (-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי כלי עם מנוע של זקס , מנוע שונה משל הטילון , בעל 6 הילוכים עם רגלית הילוכים.

אשמח אם מישהו שמע על כלי כזה למכירה

פירקתי את הכלי לפני שנתיים והסתבכתי עם הגיר בהרכבה מאז המנוע יושב בארגזים ומחכה שאני ארכיב אותו...

תמונה361.jpg

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האופנוע הזה הוא כיום נדיר בארץ ונמכר כאן במיספרים קטנים.

אני אתן לך קצה חוט שאולי יביא אותך למציאת חלקים בשבילו-מי שהיה היבואן שלהם היו האחים לוינסון מחולון שהיום מביאים גנרטורים וציוד כבד.לפני מספר שנים יצרתי קשר עם פנסיונר חביב שהיה המכונאי הראשי ועבד שם הרבה שנים ,שפרש הוא לקח איתו את מלאי החלקים שהיה שם ,ביקרתי אצלו במחסן ליד ביתו בבני ברק או פרדס כץ ממש קרוב לז'בוטינסקי,היה שם כמות גדולה של חלקים ממש חדשים בנילון.יותר מזה אין לי פרטים.

בהצלחה,חן.

פורסם
יש ברשותי כלי עם מנוע של זקס , מנוע שונה משל הטילון , בעל 6 הילוכים עם רגלית הילוכים.

אשמח אם מישהו שמע על כלי כזה למכירה

פירקתי את הכלי לפני שנתיים והסתבכתי עם הגיר בהרכבה מאז המנוע יושב בארגזים ומחכה שאני ארכיב אותו...

מדובר באופנוע מסוג סוזוקי RMX 50 סמ"ק שתי פעימות מקורר מים

אחלה אופנוע שבעולם

אמין מאוד ונוסע נחמד למשקל שלו

לא נדיר ולא נעליים.

יש לו חלקים בשפע ויבואן שלו זה עופר אבניר

האופנוע הזה שווק בארץ משנת 1999-2003.

יש לו מנוע זהה לשל הסוזוקי טיאס

לטיאס יש דגם שגם מקורר אוויר להבדיל מהמנוע הנ"ל.

תיכנס לאתר פול גז ובקש עזרה בפרויקט, אני בטוח שתצליח להעזר באנשים שם. אחלה קהילה.

בהצלחה.

פורסם
מדובר באופנוע מסוג סוזוקי RMX 50 סמ"ק שתי פעימות מקורר מים

אחלה אופנוע שבעולם

אמין מאוד ונוסע נחמד למשקל שלו

לא נדיר ולא נעליים.

יש לו חלקים בשפע ויבואן שלו זה עופר אבניר

האופנוע הזה שווק בארץ משנת 1999-2003.

יש לו מנוע זהה לשל הסוזוקי טיאס

לטיאס יש דגם שגם מקורר אוויר להבדיל מהמנוע הנ"ל.

תיכנס לאתר פול גז ובקש עזרה בפרויקט, אני בטוח שתצליח להעזר באנשים שם. אחלה קהילה.

בהצלחה.

חן התייחס לכלי שברקע,זה עם המיכל שרשום עליו זקס...8)

• תוכן חדש...