Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ icm יצא לדרך (-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקתי והרכבתי כבר הרבה פעמים מיסבי היגוי קוניים ואני חושב שאני די מבין בהם. בכול שאלה או בעיה - אל תהסס ותשאל. אהיה יותר משמח לעזור (בשביל זה הפורום הזה, לא?).

מסבי ההיגוי הקוניים לא חזקים יותר מהרגילים, הם רק נמצאים היכן שדרוש כיוונון/שליטה של לחץ או קלות הסיבסוב.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר התלבטויות החלטתי שלא לשנות את מצב הגלגלים, אלו לא יעברו שיפוץ אלא יוחלפו בחישוקים במצב טוב יותר. אשמח לשמוע על חישוקים במצב טוב.

בנתיים מצ"ב תמונה של הטילון והאנטי טילון צד לצד.

(מי יודע מה היה קורה אם לטילון היו 1753 סמ"ק נוספים?)

20-05-10_1735.jpg

פורסם
חושב להדביק מגן דוד גם על שלי, אבל הסולידריות תוריד לך את הייחוד (-:

מומלץ לשמר המגן דוד גם לאחר השיפוץ

המגן דוד הודבק על הטילון שלי מפני שהטילון שימש בזמנו כרכב עזרה ראשונה במושב....

05072009430.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
פרקתי והרכבתי כבר הרבה פעמים מיסבי היגוי קוניים ואני חושב שאני די מבין בהם. בכול שאלה או בעיה - אל תהסס ותשאל. אהיה יותר משמח לעזור (בשביל זה הפורום הזה, לא?).

מסבי ההיגוי הקוניים לא חזקים יותר מהרגילים, הם רק נמצאים היכן שדרוש כיוונון/שליטה של לחץ או קלות הסיבסוב.

אני לא חושב שבטילון היו מיסביים קוניים, אני חושב שיותר מדובר במייסב גולות כמו באופניים..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ירחמיאל צדק, כשהוצאתי את הטילון מהתנור אכן גריז ממיסבי הכידון זלג ופגם את הצבע בדיוק כמו שעשה הגריז מהזרוע האחורית. הזרוע האחורית מכילה בוקסות מאוקולון שנמסו.

לאחר פירוק הזרוע האחורית ומיסבי הכידון (שהם כמו מיסבי אופניים) וקצת עבודת שיוף, הוחזר הטילון לתנור לצבע (בתקווה) נטול פגמים.

זה היה לקח שנלמד בגריז (-:

תוצאות כולל תמונות יפורמו בקרוב.

פורסם

שלום לכולם,

השילדה צבועה יפה, היום נכנסו לתנור כנפיים סבל וכידון. במקור הסבל והכידון מבריקים ניקל אולם המקור היה בשנת 1974, כיום הכידון והסבל עברו צביעה בצבע מתכת ויצאו חמים מהתנור. לאחר בדיקת הצבע החלטתי שלא לצבוע את הכנפיים בלבן כמתוכנן אלא להמשיך עם אפור מתכת, תוצאות (תמונות) בקרוב.

פירקתי את האגזוז (שהיה ממש חסום למעבר אויר, \המנגנון הפנימי שלו נמצא חלקית בלבד, לאחר נקיון פיח מהאגזוז ומהשופר הורכב האגזוז, יש מעט חורים לסתום ולעסק.

בתכנון, מחר מתחילה ההרכבה, המנוע יעבור ניקוי חיצוני בלבד (אין צורך לפתוח אותו שכן הוא מתפקד היטב), חוטי חשמל יוחלפו בחדשים.

כבלים (ברקסים, גז, קלאצ', הילוכים) יוחלפו פנימי וחיצוני.

וקדימה.

אשמח לשמוע על דברים שפיספסתי.

עוזי

פורסם

הליך הרכבה החל, וכבר כמעט הכל מורכב. נשאר להרכיב את כל אביזרי הכידון וכבלים ואת מערכת החשמל.

אני זקוק לעזרה כי אני לא זוכר לאן כל חוט חשמל היה מחובר.

צופר, מתג צופר, מתג כדימום מנוע, פנס קדמי - כולם עדיין רתומים אחד לשני בצמת חשמל כך שאיתם אין לי בעיה.

יש שני חוטים שיוצאים מהמנוע, חוט צהוב וחוט שחור.

אני לא זוכר מה מתחבר למה.

אני זוכר שאחד מהם התחבר לשילדה לבורג של הכנף האחורית וזהו

כל עזרה באשר למערכת החשמל תתקבל בברכה.

בתמונות, בוריס החרט מכין בוקסות לזרוע הגלגל האחורי, להזכירכם את המקוריות הכנסתי לתנור הצבע והאקולון נמס.

הטילון מורכב, עדיין עם הכסא האדום (שעתיד לעבור ריפוד חדש לצבע כחול תואם.

14-06-10_1043.jpg

14-06-10_1044.jpg

14-06-10_1100.jpg

15-06-10_1513.jpg

15-06-10_1512.jpg

15-06-10_1514.jpg

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני משפץ טילון אחרי הפסקה ארוכה,עכשיו בשלבי סיום.מודל 71.

אחרי פרוק המנוע-קטן אבל עם הרבה חלקים קטנים שנוטים תמיד ליפול ארצה.

חן.

IMG_0381.JPG

פורסם
מאיפה הגיעו הניפוחים האלה במיכל הדלק היית גירסא מקורית כזו?..

מקורי לחלוטין

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם
המנוע אחרי הרכבה ושיפוץ כללי.

חן.

חן

כזה מנוע מלוכלך , לא הייתי מעלה תמונה לפורום :shock:

כל הכבוד.

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
מקורי לחלוטין[/

חשבתי שהתכוונת ל ICM של פריק.

הניפוחים אצל לירו לא מקוריים

פורסם
חן

כזה מנוע מלוכלך , לא הייתי מעלה תמונה לפורום :shock:

כל הכבוד.

אתה צודק מתנצל מראש,המנוע הבא שישופץ יהיה נקי יותר.

חן.

• תוכן חדש...