Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אור דרך, פיג'ו 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום הלכתי למוסך להחליף שני נורות אור דרך (בוצע תוך 2 דקות) וגם ביקשתי מהבחור ליישר לי את הלוחית רישוי מקדימה (בוצע תוך דקה, קדח חור חדש עם מקדחה)

הבן אדם ביקש ממני עבור השירות הזה 100ש"ח אותם סיברתי לשלם לו מכיוון שהסכום היה ניראה לי מוגזם.

אני עובר רוב שעות היממה ואין לי זמן לעשות את זה בעצמי או ללמוד איך לעשות זו לבד אך האם הנורות האלה לא עולות 10ש"ח כל אחת בלבד? אם כן 80ש"ח עבור העבודה ניראה לי מוגזם מדיי.

אני תמיד מוכן לשלם מה שצריך אך פשוט שונא את העובדה שמנסים לרמות אותי בדבר בו אני לא מבין.

אשמח לשמוע מה דעתכם

ז'אן

פורסם

הבחור צריך להרוויח משהו לא? אמנם זה פעולה שמוסברת היטב בכל ספר רכב ופשוטה להפליא. רצית שירות מלא? אתה צריך לשלם.

אם הלכת למוסך (גם תכף תספר שהוא מורשה) אתה תשלם בהתאם. אם היית הולך לחשמלאי מדרכה היית משלם מינימום 30-50 ש"ח להערכתי על העבודה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
הבן אדם ביקש ממני עבור השירות הזה 100ש"ח אותם סיברתי לשלם לו מכיוון שהסכום היה ניראה לי מוגזם.

מי שלא בסדר כאן זה אתה.

אם לא ביררת את המחיר לפני תחילת העבודה - סימן שאתה מסכים מראש לכל מחיר שיבקשו ממך.

ובסיום העבודה אתה אמור לשלם את המחיר שביקשו, ללא ויקוחים.

היית צריך לברר לפני כמה זה עולה.

לגבי מחיר הנורה - לא יודע איזה נורות יש בפיזו 206, אבל נורה H4 של חברה טובה עולה בערך 25 שקל.

ובכל זאת, בשביל להחליף נורה בבית אתה מזמין חשמלאי ?

לא נראה לי. אם היית מחליף נורות לבד, זה היה לוקח לך הרבה פחות זמן, זה לא סוג הדברים שעושים במוסך.

פורסם

להשתמש במילים הכי עדינות? אתה הישראלי המכוער במלוא תפארתו.

מה רצית? החליף לך שתי נורות (שאגב עולות בסביבות ה 20 שקלים לנורה) ועוד סידר לך את הלוחית רישוי. על זה הוא "העז" לדרוש תשלום של 100 ש"ח :shock:

להבא, בקש הצעת מחיר לפני תחילת העבודה. זו מדינה דמוקרטית ושוק חופשי. לא נראה לך? גש למקום אחר.

ביצעת את העבודה בלי שסיכמתם שום דבר מראש? תתמקח או שתבלע את הצפרדע ותקבל את זה כשכר לימוד.

בשורה התחתונה - השירות לא היה זול, אבל בטח לא נופל בקטגוריית הגניבה. אני מכיר מקומות שהיו גובים הרבה יותר על שירות כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גם מחליף נורות במוסך מורשה כי הגישה אצלי ממש ממש מסריחה. זה חותך את הידיים ולפעמים גם צריך לפרק כל מיני רצועות. אני אחרי כמה ניסיונות להחליף לבד, החלטתי שעדיף לשלם למישהו שייקח אחריות (בתקווה ושלא נדע מצרות) על נזק כלשהו ושיודע מה הוא עושה.

אצלי זה H7 אומנם, אבל הנורות ששמים הם לא ליגה ז' - TUNGSTON או PHILIPS שמאירה ממש טוב.

המחירים שלקחו לי 32 ופעם 44 עבור הTUNGSTON, כולל עבודה ומיסים - מסתבר שזה משתנה - מחירי תיירים, באותו המוסך :D

54 עבור PHILIPS כולל עבודה ומיסים

המחירים זה להחלפת מנורה אחת. מה שלקחו לך לא נשמע לי תלוש לחלוטין, הנורות האלה בהחלט לא עולות 10 ש"ח. אפילו נורות מאיכות ירודה יותר עולות לפחות 20 ש"ח לאחת באוטו דיפו. והמוסך סביר להניח מוכר אותן במחיר גבוה יותר.

אין מה לעשות, אתה הולך לבעל מקצוע צריך לשלם לו, מוסך זה לא מלכ"ר. אני לא חושב שניסו לשדוד אותך, ולסרב לשלם אחרי שקיבלת שירות זה לא לעניין לדעתי.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...