Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור. מותקן אצלי אימובילייזר Magnum immobilizer MX-110.

אני רוצה לפרק אותו מהרכב - הוא ממילא לא מתפקד. אבל מכיוון שאני לא רוצה סתם לחתוך חוטים, אני מחפש את תרשים החיבורים שלו. אשמח אם יש למישהו ומוכן לתת.

תודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור. מותקן אצלי אימובילייזר Magnum immobilizer MX-110.

אני רוצה לפרק אותו מהרכב - הוא ממילא לא מתפקד. אבל מכיוון שאני לא רוצה סתם לחתוך חוטים, אני מחפש את תרשים החיבורים שלו. אשמח אם יש למישהו ומוכן לתת.

תודה.

שלום לך,

איך ניתקת אותה בסוף?

יש לי את אותו האימובילייזר שמשגע אותי, הורדתי את כל הדש ואני לא מצליח לנתק אותו מבלי שזה ינתק לי את סוויטש.

תודה.

פורסם

זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב ולא צריך שום סכמה.

אם "פירקת את כל הדש" אתה רואה מולך קופסה שיוצאים ממנה חוטים שחורים.

שלושה מהם הולכים:

1. מינוס גוף.

2. פלוס לפני סוויץ'.

3. 12V אחרי סוויץ'.

אותם אתה פשוט מנתק ומבודד היטב את החיבור שלהם למערכות הרכב.

חוץ מזה ישנם כמה זוגות (בין אחד לשלושה) של חוטים שמבצעים את הניתוקים.

אתה מחפש כל שני חוטים שמחוברים אליהם חוטים של מערכת הרכב בצבע זהה מנתק מאותו הזוג את החוט השחור שמתחבר לאימובילייזר ומחבר את שני החוטים באותו הצבע אחד לשני. מבודד היטב את החיבור החדש.

אחרי שתסיים עם כל הזוגות (זה של הסווץ' בצבע כחול, נכון?) נשאר לך רק לנתק את החיבור לבקר (כרטיס,כפתור מגנטי או מגעים למקל פלסטיק קטן שהיה לך על המפתחות), אם אתה יכול לעקור את הבקר בלי לגרום נזק לדש, עוד יותר טוב. אם זה ישאיר חור מכוער תסתפק בלקצר את החוט למינימום שאתה יכול ולבודד אותו היטב. את האימובילייזר הישן תסלק גם כן מהרכב.

הערות,הסתייגויות ואזהרות:

1. רצוי להלחים את החיבורים החדשים ולבודד בעזרת שרינקים ולא באיזולירבנד. השקעה בחיבור טוב יבטיח תפקוד תקין של הרכב בעתיד.

2. חיבור לא נכון של זוג חוטים אחד יכול לגרום לנזק ממשי למערכות הרכב. אם אתה לא בטוח מה אתה עושה-אל תעשה. לך לחשמלאי רכב ובקש ממנו עזרה.

3. יתכן שמשבת התנועה נדרש ע"י חברת הביטוח שלך. ניטרולו עלול לגרום לביטול פוליסת הגניבה.

בהצלחה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נתקו, תודה רבה לך.

מבט מעמיק יותר באמת חשף שחוץ מהכבל הצהוב בסוויטש הכל התחבר לאימובילייזר וממנו חזרה לרכב.

ניתוק פשוט וחיבור מחדש של החוטים אחד לשני לפי צבעים נטרל אותו.

החוטים בודדו ע"י שרינק. ואיזולירבנד שמאגן את החיווט ביחד.

• תוכן חדש...