Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי צבע גג ברכב (206CC)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שבוודאי הבנתם מן הכותרת-אני מעוניין לצבוע את הגג ב-206cc הכסופה שלי לצבע שחור.

ראיתי כמה תמונות באינטרנט וגם פיז'ו דומה בצבע לבן עם גג שחור וממש אהבתי. הכיוון שלי הוא צביעה

(ולא מדבקות וכו') ויש לי 2 שאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה:

1. האם שינוי הגג מצריך שינוי כלשהו במשרד הרישוי? אם כן, מה יהיה רשום ברישיון הרכב?

2. האם מישהו יכול להמליץ על בעלי מקצוע מסוימים או יודע לתת לי טווחי-מחירים לעבודה שכזו (כמה

אמורה לעלות הפנטזיה שלי).

תודה!

Lexus CT200H

פורסם

אין צורך לשנות כלום ברישיון הרכב, מכיוון שאתה מתכוון לצבוע רק את הגג, אז הצבע הכסוף יישאר צבע שולט ברכב, לגבי ההמלצות תגיד מאיפה אתה שתוכל לקבל המלצה קרוב לאזור מגוריך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רק גג,אין צורך לשנות צבע ברישיון רכב.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
1. האם שינוי הגג מצריך שינוי כלשהו במשרד הרישוי? אם כן, מה יהיה רשום ברישיון הרכב?

לא צריך שום שינוי במשרד הרישוי.

מותר לצבוע חלק מהרכב בצבע שונה. במקרה של רכב צבוע בשני צבעים ברישיון הרכב ירשם הצבע העיקרי, כלומר הצבע של רוב שטח המכונית.

רוב שטח המכונית נשאר כסוף,ולכן לא צריך שום שינוי ברישיון.

פורסם

ראיתי כמה תמונות באינטרנט וגם פיז'ו דומה בצבע לבן עם גג שחור וממש אהבתי. הכיוון שלי הוא צביעה

תודה!

אפשר לשתף בבקשה? הייתי שמח לראות איך זה נראה ולא הצלחתי למצוא תמונות :-D

לפי דעתי אמור להיות מוצלח (למרות שעוד לא ראיתי תמונות), לך על זה :wink:

• תוכן חדש...