Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת ננעל ?

כיבוי והדלקה לאחר הכניסה לפרוטקשן אמורות להחזיר את המגבר לעבודה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

קניתי את המגבר בתחנה המרכזית בת"א , המגבר היה נכנס לפרוטקשן מלא לא היה עובד בכלל, נתתי לו אותו והוא אמר שהוא היה בתיקון ושאם הוא נכנס יותר מידי לפרוטקשן הוא "ננעל" ולא עובד יותר, נהנתי ממנו עוד שבוע וחצי אחרי שחזר מתיקון ושוב אותה הבעיה, מחר אני נוסע אליו לתת לו על הראש!, יש מצב שמגבר נדפק לגמרה ואי אפשר לסדר אותו בכלל (טוטלוסט) גם אם אני הולך למעבדה רצינית ולא תחנה מרכזית?

פורסם

שלום רול 2000

אין לי מושג מה פירוש ההגדרה מגבר ננעל

אבל אם אנחנו מדברים על מצב פרוטקשן שבסוף שרף פיוז או אפילו נזק רציני יותר

אז מומלץ קודם כל לתת את המגבר למי שמכר לך אותו לבדיקה

אבל וחשוב מאוד לבדוק מה גרם לקליפינג של המגבר

זה יכול להיות ממגבר שחלש מדי לרכיבים שאתה מפעיל, או סאב שעובד באוהם נמוך מדי למגבר, או חוטי מתח לא נכונים, או קצר באחד הרכיבים, ועוד כהנה וכהנה

שוב אני מקפיד לחזור ולומר שיכול להיות שגם נפלת על מגבר דפוק

בכל מקרה יש לבדוק את שני האופציות לפני שנותנים בראש לאנשים

שבוע טוב

דרור

פורסם

הסאב עובד ב2 האום, והחיווט קניתי במיוחד 0 גייג', ניתקתי את הסאב ועדיין על פרוטקט וגם על סאב אחד אותם התוצאות.

• תוכן חדש...