Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה לחבר יש רכב מסוג טויוטה GLI שנת 2006 ואני צריך להתקין לו מגבר באוטו הבעיה היא שאיני יודע איך להוריד את המשענת של הנוסעים מאחורה על מנת לחבר שם את המגבר מה גם שלא מצאתי שום כפתורים או ידיות שיוכלו להוריד אותה אם משהו נתקל בזה ויוכל לעזור אשמח מאוד..

פורסם

צפויה לך עבודה קשה. לי יש טויוטה קורולה סאן 2005 והמושבים לא יורדים. יש 3 ברגים גדולים שלוקח איזה 10 דק להוריד. לא יודע אם גם בדגם של חבר שלך זה ככה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אי אפשר. לא מבין את ההתקמצנות של טויוטה בנושא כל כך פעוט. אפילו בלנסר 2000 שהייתה לנו המושבים התקפלו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...