Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רק עד לפני כמה ימים שמעתי על הטויוטה סליקיה ואין לי עוד נתונים עליה מה שכן היא יפה מאוד בעיני.

אני הייתי סגור על הפיג'ו ויש לי עליה את כל הנתונים שאני רציתי, אבל אני רוצה להתיעץ כדי שאני יהיה בטוח, התקציב שלי הוא עד 55K ואני מעונין לדעת כמה שותה הסליקה דלק, איך הביצועים שלה, והאם צריך ללכת כל שבוע איתה למוסך או שהיא אמינה, וגם כמה הביטוח מקיף+חובה בשבילה?

תודה רבה מראש.

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי להשוות בין הרכבים. מצד אחד רכב קופה קבריולט מודרני, בטוח יותר, חסכוני יותר ומאובזר יותר. מצד שני רכב קופה מתחילת שנות התשעים, שעבר הרבה ידיים וק"מ מטורף שחוץ מהרבה פוזה ויציבות במהירויות גבוהות אין הרבה מעבר.

אני הייתי בוחר בפז'ו בלי לחשוב פעמיים. אם תפרט לנו דרישות ותקציב אולי נוכל להציג בפנייך אלטרנטיבות אחרות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זהו השרשור השמיני! שאתה פותח בשלושה חודשים לגבי הרכב שאתה רוצה לקנות.

מה היה לנו בקודמים:

TT,CC,MX3,טיגרה,יונדאי קופה ועוד'

מה נסגר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זהו השרשור השמיני! שאתה פותח בשלושה חודשים לגבי הרכב שאתה רוצה לקנות.

מה היה לנו בקודמים:

TT,CC,MX3,טיגרה,יונדאי קופה ועוד'

מה נסגר?

עידן

כמו שרשמתי אני כבר המון זמן לא הגבתי פה ורשמתי שאני כבר כימעט ב 100% סגור על ה CC , אבל עכשיו ראיתי עוד מכונית שלא שמעתי עליה אז אני לא יכול לשאול ולהתיעץ עליה? מזה משנה לך? אם אנשים, כמו שאתה רואה מגיבים ונותנים חוות דעת אז אני לא יכול לשאול ולהתענין? אין מישהו שאני מכיר בסביבה שלי שאפשר לשאול אותו שאלות שמקבלים רק בפרום, אז פה רק שאלתי שאלה אחרי חודשים ואתה כבר מתרגז עלי?:shock: תסתכל בעצמך כמה זמן כבר לא הייתי פה ואז תגיד לי לא לרשום פה כי אני מטריד את האנשים אם השאלות שלי.:shock:

ואני רק מעונין לשאול על הסיליקה מהם הקטריונים שיש לה והיא מביאה לעמות ה CC כנגד.

תודה.:-)

פורסם

אחרי 17-20 שנה זה יהיה קצת מגוחך לשאול על המושג אמינות, גם אם מדובר ברכב הנושא את הסמל האליפטי והמהולל בחזיתו.

רוב הסליקות הנעות בכבישי הארץ חוו הזנחה כזו או אחרת במהלך חייהן הארוכים, ובתוספת מחיר חלפים שערורייתי וחלקים שכבר לא ניתנים להשגה היוו פתח לחיפופים ואילתורים רבים. למען האמת הסיכוי שלך להשיג רכב כזה מתוחזק, שמור ומקורי לפי הספר עומד על 0%. גם צריכת הדלק לא מרשימה בעיקר תודות לגוף כבד.

בשורה התחתונה - מדובר ברכב ייחודי ויפהפה (לטעמי) אשר מאוד בולט על הכביש וגם מציע חווית נסיעה שונה וייחודית (ישיבה מאוד נמוכה, רועשת ומכסה מנוע ארוך). בצד הריאלי של המשוואה מדובר בכניסה להרפתקה שאם אין לך כסף מיותר או לפחות זוג ידיים ימניות וקצת נסיון עם אי-ביי לא הייתי ממליץ להיכנס אליה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחרי 17-20 שנה זה יהיה קצת מגוחך לשאול על המושג אמינות, גם אם מדובר ברכב הנושא את הסמל האליפטי והמהולל בחזיתו.

רוב הסליקות הנעות בכבישי הארץ חוו הזנחה כזו או אחרת במהלך חייהן הארוכים, ובתוספת מחיר חלפים שערורייתי וחלקים שכבר לא ניתנים להשגה היוו פתח לחיפופים ואילתורים רבים. למען האמת הסיכוי שלך להשיג רכב כזה מתוחזק, שמור ומקורי לפי הספר עומד על 0%. גם צריכת הדלק לא מרשימה בעיקר תודות לגוף כבד.

בשורה התחתונה - מדובר ברכב ייחודי ויפהפה (לטעמי) אשר מאוד בולט על הכביש וגם מציע חווית נסיעה שונה וייחודית (ישיבה מאוד נמוכה, רועשת ומכסה מנוע ארוך). בצד הריאלי של המשוואה מדובר בכניסה להרפתקה שאם אין לך כסף מיותר או לפחות זוג ידיים ימניות וקצת נסיון עם אי-ביי לא הייתי ממליץ להיכנס אליה.

איתמר.

אוקי תודה רבה הבנתי את הנקודה אם כבר עדיף מכונית משנתון גבוהה יותר פחות קילומטרג' וגם שאני יהנה ממנו כהוגן :).

תודה רבה לכל מי שעזר D:

פורסם

דרך אגב אם אני יקח 1.6 ידני CC (כי אני לא יעשה ריסים וכו' אם האוטו) וגם זה חסכון של צריכת הדלק של האוטו ליום יום זה נורא כ"כ? מאשר ה 2.0? כי אני רק נהג צעיר וזה המון כסף ויש לי רק 55K אז.. זה משנה משהו?

פורסם

לדרישותיך אפילו עדיף מנוע 1.6 מאשר 2.0,מה גם שבמנועים הנ"ל של פיג'ו ההבדל לא גדול מלכתחילה.

לגבי נושא הממון,תשמור לך קצת בצד ליישור קו לרכב לאחר הקניה,ותבדוק טוב טוב את נושא הגג. עלויות התיקון שלו יכולות להשבית שמחות.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

יש לי 206cc אוטומטית. נהנה ממנה. מנוע קצת קטן על האוטו הזה- אבל אם אתה לא מחפש ביצועי ספורט בהחלט כייף. לגבי ידני- זה או שאתה אוהב את זה או שלא. ליום-יום ולפקקים -לא תמיד כייף. מצד שני, האוטומט מרגיש מת המון פעמים וקצת משבית שמחות, כי לפעמים שבא לך להוציא מהאוטו יותר - אתה פשוט מתבאס. אבל כמו שכבר אמרתי, כל אחד ומה שהוא מחפש ברכב.

אני קניתי את הרכב במחיר מחירון והשקעתי כסף ביישור קו במוסך (באלפי שקלים) בשביל השקט והבטחון.

כמו שאמרו לך, בדוק את מנגון הגג, גומיות, רעשים ותקינות. אני כבר עכשיו גילתי בעיית חלונות שאצטרך לתקן (וחבל, כי היא היתה כל הזמן...) אם התקציב שלך מסתכם ב-55,000 ש"ח ולא נמתח למעלה אל תשכח להשאיר כסף ליישור קו. כמה שהרכבים שתראה שמורים-מתישהו תצטרך לתקן אותם, והתיקונים באוטו הזה יכולים לפעמים להיות כואבים.

מעבר לזה אני בטוח שתהנה.

המלצה חמה-בדוק את נושא הביטוח מראש, בייחוד אם אתה נהג חדש/צעיר.

בהצלחה

Lexus CT200H

פורסם

דרך אגב המחירון של גרסת ה-2 ליטר זולה יותר מאשר של 1.6 אוטומט...

מחירון של 2.0 ידנית סביבות ה 50K

מחירון של 1.6 אוטומט סביבות 54K

אל תתפשר אל אחת במצב של פחות ממוצא חן בעיניך,מנסיון, כמו שאמרו לפני מנגנון הגג ממש חשוב, בנוסף לכל הצד המכני בדוק את כל הכפתורים כגון- כפתורי חלונות ופתיחת גג והזזת המשענת, הרכב עשוי בחלקו הפנימי מהמון פלסטיק, בדוק שהכל תקין ויושב כמו שצריך ולא מתפרק או שבור.

בהצלחה!

פורסם
יש לי 206cc אוטומטית. נהנה ממנה. מנוע קצת קטן על האוטו הזה- אבל אם אתה לא מחפש ביצועי ספורט בהחלט כייף. לגבי ידני- זה או שאתה אוהב את זה או שלא. ליום-יום ולפקקים -לא תמיד כייף. מצד שני, האוטומט מרגיש מת המון פעמים וקצת משבית שמחות, כי לפעמים שבא לך להוציא מהאוטו יותר - אתה פשוט מתבאס. אבל כמו שכבר אמרתי, כל אחד ומה שהוא מחפש ברכב.

אני קניתי את הרכב במחיר מחירון והשקעתי כסף ביישור קו במוסך (באלפי שקלים) בשביל השקט והבטחון.

כמו שאמרו לך, בדוק את מנגון הגג, גומיות, רעשים ותקינות. אני כבר עכשיו גילתי בעיית חלונות שאצטרך לתקן (וחבל, כי היא היתה כל הזמן...) אם התקציב שלך מסתכם ב-55,000 ש"ח ולא נמתח למעלה אל תשכח להשאיר כסף ליישור קו. כמה שהרכבים שתראה שמורים-מתישהו תצטרך לתקן אותם, והתיקונים באוטו הזה יכולים לפעמים להיות כואבים.

מעבר לזה אני בטוח שתהנה.

המלצה חמה-בדוק את נושא הביטוח מראש, בייחוד אם אתה נהג חדש/צעיר.

בהצלחה

אני מאוד רוצה ידנית אני יודע מנסיון שהאוטומת הוא יותר מת הפלוס היחידי זה שלא צריך להתאמץ לנסוע בפקקים אבל סה"כ אני הולך לעבוד ומרוויח כל חודש כסף קבוע ככה שלתיקונים אני יוכל לעשות ואפילו קוסמטיקה אני יוכל להוסיף.

רק השאלה הייתה אם ה 1.6 ידני שהוא יותר חסכוני מאשר ה 2.0 יהיה לי יותר מה להפסיד למרות שהמחיר אותו דבר.

כי הרכ"ב הנ"ל סה"כ בשבילי לנסוע יומי לעבודה\לימודים ולסופ"ש. העיקר יהנה מהאוטו .אבל בכמה פחות הכוח של ה 2.0 יותר מ-ה1.6 ? (בכמה כ"ס בערך) ומה עלות הביטוח שעלתה לך? וגם אם אתה יכול לענות לי על השאלה שכמה בערך המכונית שלך עושה בעירוני ולא בעירני זה מאוד יתן לי מוטבציה תודה. (עוד לא שמעתי על הגירסה ה 1.6 כ"כ טוב.)

תודה מראש.:)

• תוכן חדש...