Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגי -קאליבר 250 VS זניקס 250?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוסיף קצת ואני מוכר לך את הבאגי שלי,DVX לא מצליח לעמוד בקצב שלי!קשה אבל אפשר לקנות באגי בסכומים האלה,מה שכן אל תיגע בבאגים הסינים המחורבנים האלה,כי תיצטרך לצאת לשטח עם רתכת וכבל לגרירה קבוע!והרי לך סרטון מעורר תיאבון

אפשר קצת פרטים על הכלי?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
60-70? איפה אתה חיי :lol:, אני וחברים ברכיבת אינדרו ושבילים מהירים מגיעים בקלות להרבה יותר מזה, הילוך 4-5 פול גז רב הזמן. תאמין לי שזה הרבה יותר מ-60-70 (כולנו על טרקטורני ספורט פרדטור, DS 450 וכ'ו).

מעטים הכלים שיעמדו עם טרקטורוני ספורט או אופנועי מוטוקורוס בשטח.

לא מדובר על אנדורו ותחרויות.

מדובר ברכיבה בשביל הפאן. אי אפשר להשוות אנדורו לרכיבה חופשית. זה כמה להשוות ראלי לנהיגה בכביש 6.

פורסם
צודק, בקו ישר.

כשמגיעים לעיקול הסיפור שונה, אין להשוות את האחיזה והיציבות של הPGO 500(מה שאתה מכנה ZINIX500) לזו של הRZR ובוא אני אגלה לך משהו נוסף, גם בתחום האמינות של הכלי אין מה להשוות, ועוד לא הגענו לדבר על המחיר.

ל-RZR יש יתרון יחיד והוא עצם היותו מורשה כביש, אבל זה הכל.

ותן לי לגלות לך משהו, הZINIX500 ושאר הבאגים 500'S וגם ה250'S גם של עופר אבניר וגם PGO קיבלו אישורים לנסיעה על הכביש לפני חודש ומשהו.

לי אישית יש בעיה אחת עם הZINIX העיצוב מרשים מאד, האפשרות לנעילת דפרנציאל גאונית, דוושות מופרדות גאונית הכל מעולה, אבל הבעיה שזה רק הנעה אחורית בלי השתלבות ל 4X4 ואין לי מושג איך היא תסחוב בדיונות. והRZR מפציף גם בדיונות.

פורסם
לא מדובר על אנדורו ותחרויות.

מדובר ברכיבה בשביל הפאן. אי אפשר להשוות אנדורו לרכיבה חופשית. זה כמה להשוות ראלי לנהיגה בכביש 6.

גם אני לא דיברתי על תחריות, זה הקצב נסיעה שלנו (רוב הזמן) בטיולים ורכיבת פאן.

פורסם
ותן לי לגלות לך משהו, הZINIX500 ושאר הבאגים 500'S וגם ה250'S גם של עופר אבניר וגם PGO קיבלו אישורים לנסיעה על הכביש לפני חודש ומשהו.

לי אישית יש בעיה אחת עם הZINIX העיצוב מרשים מאד, האפשרות לנעילת דפרנציאל גאונית, דוושות מופרדות גאונית הכל מעולה, אבל הבעיה שזה רק הנעה אחורית בלי השתלבות ל 4X4 ואין לי מושג איך היא תסחוב בדיונות. והRZR מפציף גם בדיונות.

הוא סוחב לא רע בכלל, מצאתי את הסרטון הזה ביוטיוב ואני חושב שיש עוד כמה. אל תשכח שיש לו יתרון במשקל על הRZR.

http://www.youtube.com/watch?v=Vz8c0uEqUeM

דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עד כמה שידוע לי הPGO לא קיבל אישור לכביש, אבל אני אבדוק את זה.

פורסם
גם אני לא דיברתי על תחריות, זה הקצב נסיעה שלנו (רוב הזמן) בטיולים ורכיבת פאן.

אנדורו זאת נהיגה על שבילים מסוימים שמין הסתם מוכרים לך.

לנסוע במהירות כזאת בשטח שאתה לא מתמצא וגם אם את מתמצא לא בנוי לזה,זה פשע.

פורסם
אנדורו זאת נהיגה על שבילים מסוימים שמין הסתם מוכרים לך.

לנסוע במהירות כזאת בשטח שאתה לא מתמצא וגם אם את מתמצא לא בנוי לזה,זה פשע.

ידידי, כמובן שדיברתי על רכיבת שבילים שמוכרים לי, רוב השבילים האלו רחבים מאוד בעלי סיבובים רחבים מה שמאפשר רכיבה מהירה למדי.

בשטח שאני לא מכיר מין הסתם המהירות תיהיה נמוכה משמעותית, אבל ככה או ככה אני תמיד דרוך ומוכן לכל הפתעה בשטח.

טרקטורון במצב תקין ומטופל, ברקסים ששותלים אותו במקום, חליפת רכיבה מלאה (קסדה, צבי צב, כפפות , מגף), זאת הדרך לרכיבה בטוחה.

פורסם
ידידי, כמובן שדיברתי על רכיבת שבילים שמוכרים לי, רוב השבילים האלו רחבים מאוד בעלי סיבובים רחבים מה שמאפשר רכיבה מהירה למדי.

בשטח שאני לא מכיר מין הסתם המהירות תיהיה נמוכה משמעותית, אבל ככה או ככה אני תמיד דרוך ומוכן לכל הפתעה בשטח.

טרקטורון במצב תקין ומטופל, ברקסים ששותלים אותו במקום, חליפת רכיבה מלאה (קסדה, צבי צב, כפפות , מגף), זאת הדרך לרכיבה בטוחה.

אין ספק.

הדברים הכי חשובים שיש...

פורסם

לא קאליבר ולא זינקס יכולים לעשות אנדורו כמו שצריך.

הם לא מיועדים לזה , באופן כללי אף אחד מהבאגים האלה לא מרשימים,לעומתם הRZR יותר פרקטי וכבר יותר דומה למשהו למרות שלטעמי הוא חלש.אני אישית לא היתי הולך על אף אחד מהם ואם כבר אתה מחפש אנדורו אז רק אופנועים - מקסימום חוויה.

בכל אופן בהצלחה,

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

שוב, תלוי על איזה זיניקס אתה מדבר. לגבי ה-300 אני לא יודע אם יכול או לא מלבד העובדה שהוא מפתיע באמינות שלו.

לגבי ה-PGO 500, הוא עשה בסופ"ש האחרון את חוצה ישראל ביחד עם כל ה-RZRים.

פורסם
שוב, תלוי על איזה זיניקס אתה מדבר. לגבי ה-300 אני לא יודע אם יכול או לא מלבד העובדה שהוא מפתיע באמינות שלו.

הזינקס זה הדבר הכי לא אמין שהחזקתי בחיים שלי.

כמה חודשים פשוט גרועים והמוסך הפך להיות החנייה שלו.

פורסם

חוצה ישראל זה לא אנדורו.

כל הבאגיים הקנויים האלה זה לטעמי בזבוז.באגי בונים , לא קונים.(או לפחות שותפים בבניה )

המשך שבוע טוב,

עדי

פורסם
הזינקס זה הדבר הכי לא אמין שהחזקתי בחיים שלי.

כמה חודשים פשוט גרועים והמוסך הפך להיות החנייה שלו.

אתה דיברת על ה-250 שלגביו אני יכול להסכים והוא לא מיובא יותר. ה-300 זה סיפור אחר, חפש ברשת חוות דעת ותיווכח שאתה טועה.

חוצה ישראל זה לא אנדורו.

כל הבאגיים הקנויים האלה זה לטעמי בזבוז.באגי בונים , לא קונים.(או לפחות שותפים בבניה )

המשך שבוע טוב,

עדי

כמו שכתבת, לטעמך. לא לכל אחד יש את היכולת, הידע או הזמן לפרוייקט שכזה.

פורסם
אתה דיברת על ה-250 שלגביו אני יכול להסכים והוא לא מיובא יותר. ה-300 זה סיפור אחר, חפש ברשת חוות דעת ותיווכח שאתה טועה.

כמו שכתבת, לטעמך. לא לכל אחד יש את היכולת, הידע או הזמן לפרוייקט שכזה.

אף אחד לא נולד כשהוא יודע לבנות דברים.לומדים.

לגבי הבאגיים הקנויים.אני מוכן שתביא את כל סוגי הבאגי הקנויים מהRZR ומה300 ו500 ומה שלא תבחר ואני מבטיח לך שבכל מצב ובכל פרמטר הבאגי שלבנות אותה עלה חצי ממה שעולה לקנות RZR וחוץ מהיתרון היחידי של הבאגיים הקנוים הוא שהם יכולים לסוע בכביש באופן חוקי.שאין ספק שזהו יתרון גדול.

אבל בשטח אין בכלל מה להשוות.

עדי,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הוא סוחב לא רע בכלל, מצאתי את הסרטון הזה ביוטיוב ואני חושב שיש עוד כמה. אל תשכח שיש לו יתרון במשקל על הRZR.

http://www.youtube.com/watch?v=Vz8c0uEqUeM

דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עד כמה שידוע לי הPGO לא קיבל אישור לכביש, אבל אני אבדוק את זה.

סוףסוף אחרי תקופה ארוכה של חיפושים, נמצא ביטוח מקיף לנהג הצעיר שלי, סוףסוף אני באמת יכול לנהוג,

ראיתי את הסרטון והסתכלתי בעניין, טוב שהוא לא לוקח עם קצת תנופה בשביל לעלות את הדיונה, יאמר לזכותו שביצוע מרשים להנעה אחורית, רק ש RZR גם היה עולה את כל העלייה, ובחצי גז, ולא בפול כמו הזניקס הנ"ל.

יצא לי לנהוג בדיונות סופש אחרון, והRZR פשוט מגהץ את השטח, מדובר על רמה אחרת לגמריי, לא משנה כמה עמוק החול, בלי להוריד אוויר, התחלה מ0, אתה פשוט חוטף מכות כוח אחזריות, אני אישית שייטתי בדיונות ב50-70, ובגלל חוסר הנסיון שלי, הפחד גבר על הרצון ולא העלתי עוד את המהירות, חשוב לציין שאפילו לא הייתי בחצי דוושה, הזריקות תחת של הזניקס לא כל כך מרשימות, גם הRZR עושה..

לדעתי יש לRZR מספר מכלולית שלזניקס אין, חוץ מהמנוע החזק יותר שלו.

ומי שאמר שלזניקס יש יתרון משקל, ההיתרון הוא קטן יחסית, סביבות ה60 קילו אם איני טועה, לעומת זאת לRZR יש מנוע גדול יותר וביצועי הרבה יותר, תסתכלו בנתונים ותבינו.

• תוכן חדש...