Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מערכת שמע 3000 ש"ח Suzuki Alto 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

התקנתי לפני חודש בערך מערכת ברכב כזה הרכב של לקוחה שאמרה שהיא רוצה לשדרג תמערכת

בזוג רמקולים חדשים לאחר ברור אם הלקוחה מה היא שומעת הבנתי ששום רמקולים לא יספקו אותה היא שומעת אינפקטד. טראנס.

וכל הבומים הצעתי ללקוחה זוג קומפוננט 6.5 מקדימה (יש מקום לא צריך לחתוך כלום הגבעה קטנה יכולה לעזור לסאונד)

מגבר 4 ערוצים סאב 8 " HU מקורי נשאר חברה שומעים מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

צריך מנחת טוב מגבר טוב סט קומפוננט טוב סאב איכותי ונגמר הסיפור דרך אגב המחיר היה פחות מ3000 ש"ח

Guest itzik.sharabi
פורסם

נשמע לא רע בכלל !

תוכל לפרט איזה ציוד מותקן?

איפה החנות נמצאת?

פורסם

מספק בשבילי.

כמובן שאין באס אמיתי כמו שסאב נותן, אך אני כבר לא שומע אלקטרונית כמו פעם ושחורה בכלל לא.

מצד שני יש לי סט שלושה חלקים קידמי בהגברה אקטיבית, עם בידוד אקוסטי לדלתות- לא המצב הסטנדרטי :wink:

מתחדשת*

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

יש לי אלטו 2011.

מישהו שהתקין רמקולים מאחורה יודע לומר לי אם יש חיווט

מוכן בדלתות האחוריות?

תודה.

• תוכן חדש...