Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GMC יוקון , SLT, 4x4, שנת 2002, נפח 5,300.

אזור ת"א.

נכנסתי למוסך UMI לתיקון ברקסים. במהלך התיקון נאמר לי שמעבר לברקסים, הבולמים הלכו (רואים נזילת שמן).

יש צורך בהחלפת כל ה-4 בולמים. לטענת המוסך חייבים בולמים אורגינליים כי הם מחוברים למחשב הרכב באמצעות חיישנים ואם יחברו בולמים תחליפיים (גם של חברות טובות וידועות), אזי מוצגת תקלה כללית ובמובן הזה אי אפשר יהיה לדעת בעתיד אם תתרחש תקלה אחרת נוספת כגון במנוע, כי הנורה דולקת כל הזמן.

אז איפה הבעיה? שב-UMI, הבולמים עולים יותר מחצי רכב !

טכנית ניתן להרכיב בולמים תחליפיים, הבעייה היא חיווי תקלה.

נראה לי שאפשר לחיות בשלום בלי לקבל חיווי תקלה מהבולמים - אני טועה ?

אני לא מחפש פיתרון חאפרי אלא פיתרון מקצועי.

האם יש דרך לבטל את חיווי התקלה מהבולמים מבלי לפגוע בחיווי תקלה ממערכות אחרות ?

האם יש פתרונות נוספים?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש פיתרון פנה למחלקת הנדסה של החברה תברר האם ברכב שלך הבולמים מחוברים למחשב {אני בספק } ואם כן אז תוכל להזמין מקוריים לרכב ביבוא אישי בחצי מחיר לפחות ולהתקין בכל מוסך שתרצה .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...