Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקרה דומה שאירע לי והנוכל ביקש כסף לדלק להגיע להלויה. הצעתי לתדלק אותו עם הג'ריקן מהג'יפ. ואז כמובן הוא סירב בנימוס וביקש מזומן...

פורסם
פרסמתי את הסיפור שלך בפייסבוק שלי.

נקווה שזה ימנע ממקרים כאלה לחזור על עצמם

ג'וני אני בספק שזה מה שימנע את השנות מקרים אלה, צריך קצת יותר לפתוח עיניים ולא להתמם.

לפותח השרשור, התייחס לכך כאל "שכר לימוד" ואל תתעכב על זה, זה מיותר וסתם יעיק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מצער לשמוע שאתה כסטודנט הפסדת 300 ש"ח בגלל נוכלת שפלה.

מאחל לך רק טוב ותודה על האזהרה.

מחזק את דברי עידן (בעל השם המדהים :))

Confidence In Motion

פורסם

בד"כ אני גם חשדן אבל כשהצד הטוב יותר שלי בסביבה [אשתי].

כבר יצא לי לתרום 50 שקלים וטובין לאיזה נערון שנראה מבולבל שביקש כסף לדלק בפז "הסיירים" בכניסה לחולון.

אמרתי לאישתי ולו רק בשביל הספק אני אתן לו את הכסף ,כי אם הייתי במקרה דומה זה היה מבאס אותי לגמרי להיתקע בלי דלק.

[הוא סיפר שהוא בדרך לאשדוד והוא פשוט נתקע עם המחוג על האדום.]

אז עזרתי ואמרתי לעצמי שאם הוא נוכל אז זה לא יהרוג אותי ושהכסף יספיק לו לתרופות.

בד"כ אני מנפנף אותם כמו נפנף מעל למנגל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
קרה לי גם מקרה בתחנה מרכזית בבאר שבע, הגיעה אלי איזה בחור בן 22-25 בערך אמר לי שהוא צריך להגיע לקריית שמונה והוא תקוע פה ואני כמו חייל שוקיסט, מוציא את הארנק מביא לו חמישה שקלים הוא ראה שטר של 20 וביקש את השטר, היססתי לרגע אבל בכול מקרה הבאתי לו.

אחרי שבוע אותו מקום הוא ניגש אלי עוד הפעם, אני מתסכל עליו ושואל אותו "מה כול שבוע אתה עושה בבאר שבע?" כמובן שהוא התחיל למלמל לי שהוא מגיע לבית חולים וכאשר שאלתי אותו מה אין בית חולים ליד קרית שמונה? לא היה לו מה להגיד והוא הלך, הלכתי אחריו וכול בן אדם שהוא היה ניגש הייתי אומר לו שהוא שקרן וקונה כסף לסמים, בסוף הוא התייאש אז אמרתי לו תביא 50 שקל ואני עוזב אותך, בסוף סגרנו על 30 :lol:

גדול! אהבתי! :-D:-D:-D

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

300 שקל ?!?!

ב-600 קניתי 205 נוסעת :lol:

ברצינות, אני חושב שלנתינת צדקה ולעזרה לזולת יש מעלה מאוד גדולה. חבל שנדפקת.

פורסם

אני לא מבין משהו...

אתה יודע איך קוראים לה, איך היא נראית, איפה היא גרה, מה הטלפון שלה, על מה היא נוהגת

ואתה לא יודע מה לעשות עם כל המידע הזה???

אולי אני קצת תמים או חמום מוח תלוי איך מסתכלים על זה, אבל למה לא לנסוע לקיבוץ הזה שהיא גרה בו

ולהתחיל לעשות לה בעיות? אני לא מדבר על אלימות פיזית, אפשר להתחיל בנזק לרכב ולהמשיך משם...

עד שהיא תחזיר לך את הכסף כמובן.

ואני לא מדבר בכלל על המשטרה הבזיונית שלנו. :evil:

פורסם

עזוב המשטרה לא מזיזה את הקצה של הטוסיק שלה בעניין של פריצה לבית אז אתה רוצה להגיד לי שהם יטרחו בעניין נוכלת קטנה ?

לידידה שלי פרצו הביתה בתל-אביב , היא התקשרה למשטרה ואמרה שפרצו לה הביתה והיא רואה סימנים של טביעות אצבעות שחורות על הציפות של המיטה [כנראה הגנב נגע בגריז או אסף לכלוך מהחלון כשטיפס ,ומסתבר שהם משתמשים בציפות בתור קיטבג, זה מה שהשוטר אמר.]

אמרו לה שאין מה לעשות שתגיע למוקד ותגיש תלונה.

היא נתקה את הטלפון ,התקשרה שוב.

ואמרה שכרגע יש לה פורצים בבית והיא לא יודעת מה לעשות.

פחות מ 15 דקות היו אצלה 2 שוטרים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כמו שמישהו פה כבר כתב לפני כן, בתוך שלל ה"חראות" שיש אל תשכחו שיש כאלה שבאמת זקוקים לעזרה, לא צריך להיות אטומים רק בגלל הפחד להדפק.

יש לכם אפשרות לעזור ?

אז תנסו, הרי ביננו,למרות שזה כואב "לזרוק לפח כסף",גם עבור פותח השרשור ה-300 שקלים זה לא ההבדל בין להיות עשיר או עני ובין אם לאכול היום או לחכות למחר.

זה אולי ההבדל של אם לצאת לבילוי גם בחמישי וגם בשישי או שלוותר על שישי ולצאת בחמישי (חלילה לא נכנס לכיס של מישהו,זו סתם דוגמא).

אז במקרה הנוכחי הוא נפל קורבן לנוכלת,יכול להיות שבפעם הבאה הוא "ייפול" על נזקקת אמיתית שבעבור 50 שקלים תברך אותו שבוע שלם.

טלרוז,

אתה צודק שהמשטרה בדר"כ אדישה מאוד כלפי מצוקות האזרחים,ובכ"ז,לפעמים הם מפתיעים:

לילה אחד (עוד כשגרתי בארץ) צילצלו בפעמון של הדלת שלנו זוג שוטרים.

השעה היתה בערך 3:00 בבוקר כך שכולנו התעוררנו.

הם התנצלו על אי הנעימות וביקשו מאיתנו לרדת איתם לרגע למטה כדי לזהות את הכביסה שלנו,כי הם היו במעקב אחר קבוצה של נערים שעיסוקם היה לגנוב כביסה מחבלי התליה (אנחנו קומה ראשונה).

כשפרצו לי את הרכב והגעתי לתחנת משטרה בערך באותה שעה,השוטרים ממש ביקשו ממני להגיע שוב אחרי 7 בבוקר כדי שחוקר מז"פ יוכל לקחת מהרכב טביעות אצבע.

לפעמים הם מפתיעים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נו כמו כולם גם אני נפלתי ככה עם 50 ש"ח.

המספר עדיין שמור אצלך ?

פרסם אותו , כולנו נכניס אותו לזכרון ואם נפול עליה גם, יופיע לנו על צג : נוכלת, לא לתת כסף!

כמובן שלא נגיד לה שיש לנו את המספר שלה כדי שלא תחליף טלפון .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לדעתי עדיין הדרך הכי טובה היא לא להתעלם. לצערנו עוד יש מספיק אנשים שבאמת נזקקים, או נקלעו לצרה. זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו.

פשוט לא לתת מזומן ביד! תציעו עזרה עם חיוך, תדלקו את המסכן, קנו לו תרופה או ארוחה, או כרטיס אוטובוס. אם הוא לא רוצה עזרה כזו ומתעקש על מזומן - שלחו אותו לדרכו, או תנו סכום כזה שלא יזיז לכם, שלא תסתובבו אח"כ עם ההרגשה שנדפתקם.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בניגוד למה שנהוג לומר - כל הכבוד לך, אתה בן אדם טוב. כסף בא והולך.

+1 תחשוב שקיבלת דו"ח או משהו

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

לכל מטבע יש שני צדדים:

אני עובד כרגע באחת המסעדות הכשרות בטורונטו ושבוע לפני פסח קרה מקרה שאולי יגרום לכם להסתכל אחרת על הסיפור:

לפני כן, אציין שהמון קבצנים- הומלסים, נרקומנים או סתם מוזרים באים למסעדה לבקש כסף.

בקיצור, נכנס אדם ששערו גדל פרא, כל כפות ידיו מצופות בגלדים ומדממות, סוחב מלא שקיות קטנות בשקית אחת גדולה, נראה כאילו לא ראה מקלחת המון זמן, ניגש ישר אלי וביקש בקול צפצפני משהו "אתה יכול בבקשה לעזור לי?"

אני בוחן אותו וחושב לעצמי "במה הוא שונה מהאלכוהוליסט שבא לפה פעמיים בשבוע?"

סיווגתי אותו כ"נרקומן\אלכוהוליסט" והחלטתי שממני הוא לא יראה אפילו סנט.

אמרתי לו "אני מצטער, אין לי".

הוא הסתכל אלי שוב ואמר "בבקשה, המצרכים לפסח כ"כ יקרים ואין לי כסף לחג"

ואני בשלי "אני מצטער, אין לי".

הוא הסתובב ויצא מייד מהחנות, מבלי לבקש משאר הנוכחים. (שיערתי שהוא יודע שהם מכירים אותו ולכן לא יתנו לו לכן הוא ניגש רק אלי)

מיד אחרי שיצא פניתי לעובדת שיושבת בדלפק (עובדת שם כבר 27 שנים) ושאלתי אותה- את מכירה אותו?

התשובה שלה העלתה לי גוש בגרון שעד עכשיו הוא לא ירד:

כן, בחור מסכן.

הוא היה נוהג לבוא לכאן (כלקוח) עם אמו, אשה מרותקת לכסא גלגלים שהתייחסה אליו בצורה מחרידה למרות שהוא נתן לה הכל.

לפני מס' שנים האם, ככל הנראה, נפטרה והוא נשאר לבד.

הוא סובל ממחלה הגורמת לעורו להתקלף ולדמם. (למרות שזה לא מדבק הוא מבין שאנשים נרתעים מכך ולכן מחזיק את הכסף בשקית, כך גם הוא משלם. שלא יצטרכו לגעת בו בגלל הדם)

היא לא ידעה להגיד לי מה מצבו בדיוק, היא לא שיערה שהוא הגיע למצב שהוא צריך לקבץ נדבות ע"מ לקנות אוכל כשר לפסח (שבאמת לא זול פה)

אני מיד התחלתי לחפש אותו באיזור אך הוא לא הייה.

אני אדם מאמין (ומצפוני) וההרגשה שבגללי יהודי ישאר רעב\ לא יוכל לעשות את החג כמו שצריך אוכלת אותי עד עכשיו.

אני הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה שאראה אותו אני אתנצל בפניו ואזמין אותו לחגוג איתי את החג הקרוב.

אני לא אומר שכולם ככה, אני גם לא אומר שכולם חארות.

נתקלתי גם בילדה (בת 16-17) שנראתה רע מאוד, פנתה אלי מיד אחרי שהוצאתי כסף מהכספומט וביקשה "כסף לאוכל".

אמרתי לה שכסף היא לא תקבל אבל אני מוכן לקנות לה מה שהיא רוצה מהדוכן הסמוך (פלאפל\ שווארמה\ שניצל וכו').

היא התביישה להכנס לדוכן והמתינה בחוץ. שהבאתי לה את המנה היא אכלה כאילו לא אכלה חודש.

את כל מה שהוצאתי מהכספומט הכנסתי לה ליד והמשכתי לדרכי. (אחרי שהוצאתי שוב את הסכום שהוצאתי לפני כן)

אחרי המקרה עם הבחור במסעדה אני הבטחתי לעצמי שאם מישהו מגיע למצב שהוא מבקש חסדי זרים אני אתן לו.

אני מעדיף לתת ל 1000 נרקומנים\נוכלים, רק שלא אגיע למצב שאני לא נותן לרעב.

גם בברכת המזון השורה "אל תצריכנו ה' אלוקינו ליידי מתנות בשר ודם ולא ליידי הלוואתם" קיבלה אור אחר.

זהו.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...